adtakhs Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 Ακούω γνώμες για ενσύρματο οικονομικό σχετικά ποντίκι για γενική χρήση και λίγο gaming. Να αντέχει .... γιατι μου βγήκαν όλα εκτός ...
zx1234r Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Sharkoon SHARK Force. 9-10€ Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2019 από zx1234r 2
thetiesthatbind Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 Αν συνεχίζει να παίζει στα 25-40€ deathadder elite
donblunts Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 5 λεπτά πριν, thetiesthatbind είπε Αν συνεχίζει να παίζει στα 25-40€ deathadder elite Ντάξει.. Δεν το λες και οικονομικό.. 1
adtakhs Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 22 ώρες πριν, zx1234r είπε Sharkoon SHARK Force. 9-10€ Για αυτό λένε πως έχει αργή ροδέλα. Δεν ξέρω. 22 ώρες πριν, thetiesthatbind είπε Αν συνεχίζει να παίζει στα 25-40€ deathadder elite Τα 40€ είναι εκτός budget. Έχω πλειάδα ακριβών ποντικιών και έφτασα εχθές να χρησιμοποιώ ένα ποντίκι microsoft του 2000 γιατί κανένα δεν αντέχει πάνω από 1,5 με 2 χρόνια. Για αυτό αποφάσισα να αγοράσω οικονομικό ποντίκι και να το αλλάζω κάθε τόσο. 10 ώρες πριν, Tsilias77 είπε Logitech G102 στα 19.90 οτι καλύτερο! Παραγγέλθηκε μόλις το συγκεκριμένο. Ευχαριστώ 1
LIGHT1NG Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Δεν αντέχει πάνω από 1μιση 2 χρόνια? Τι τα κάνεις τα βαράς? Εδώ ένα abyssus που είχα κρατάει ακόμα πλέον το τελευταίο χρόνο έχω το deathadder elite που είναι ακόμα καλύτερο. 1
adtakhs Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 57 λεπτά πριν, LIGHT1NG είπε Δεν αντέχει πάνω από 1μιση 2 χρόνια? Τι τα κάνεις τα βαράς? Εδώ ένα abyssus που είχα κρατάει ακόμα πλέον το τελευταίο χρόνο έχω το deathadder elite που είναι ακόμα καλύτερο. Κλασική χρήση. Άλλο χαλάει στην ροδέλα, άλλο στα πλήκτρα ... Τώρα έχω ένα που δεν παίζει το δεξί κλικ και ένα που δεν παίζει το αριστερό ....
dpolal Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, adtakhs είπε Τώρα έχω ένα που δεν παίζει το δεξί κλικ και ένα που δεν παίζει το αριστερό .... Eυκολάκι. Τα έχεις ταυτόχρονα πάνω στο πισί και όποτε είναι για το δεξί κλίκ θα πατάς από το «καλό» ποντίκι. 😛
pirmen56 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Στις 5/12/2019 στις 10:22 ΠΜ, adtakhs είπε Ακούω γνώμες για ενσύρματο οικονομικό σχετικά ποντίκι για γενική χρήση και λίγο gaming. Να αντέχει .... γιατι μου βγήκαν όλα εκτός ...
LIGHT1NG Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, pirmen56 είπε Στα 40 έπαιζε το elite
pirmen56 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, LIGHT1NG είπε Στα 40 έπαιζε το elite Δεν αναφέρομαι σε σκουπίδια της Razer όπως αυτό της προσφοράς. Κάνε κλικ για να δεις ολόκληρο το ποστ μου. Bloody της a4tech. Χιλιόμετρα μακριά από τους άλλους σε αντοχή στο χρόνο για budget ποντίκια. Ευφυείς τεχνολογίες(τι πιο απλό από optical διακόπτες) που κανένα μαγαζί δεν θέλει να πουλήσει για να σε έχουν μόνιμο πελάτη με το σκουπιδαριό της razer, roccat και των άλλων εταιρείων marketing/βιτρίνα για κινέζικα προϊόντα της οκάς.
LIGHT1NG Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, pirmen56 είπε Δεν αναφέρομαι σε σκουπίδια της Razer όπως αυτό της προσφοράς. Κάνε κλικ για να δεις ολόκληρο το ποστ μου. Bloody της a4tech. Χιλιόμετρα μακριά από τους άλλους σε αντοχή στο χρόνο για budget ποντίκια. Ευφυείς τεχνολογίες(τι πιο απλό από optical διακόπτες) που κανένα μαγαζί δεν θέλει να πουλήσει για να σε έχουν μόνιμο πελάτη με το σκουπιδαριό της razer, roccat και των άλλων εταιρείων marketing/βιτρίνα για κινέζικα προϊόντα της οκάς. Μπήκα στο σαιτ είδα για keyboard κιόλας ενδιαφέρον προϊόντα αλλά έχουμε εικόνα για αυτά? Πχ αν πατήσεις πολλά πλήκτρα μαζί κολλάει? Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2019 από LIGHT1NG
pirmen56 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, LIGHT1NG είπε Μπήκα στο σαιτ είδα για keyboard κιόλας ενδιαφέρον προϊόντα αλλά αγορά από που? Φέρνουν κάτι ψιλά στην Ελλάδα, αλλά απ' ότι βλέπω οι περισσότερες αγορές είναι μέσω amazon. Δεν φαίνεται να τους προτιμούν τόσο οι λιανοπωλητές και αν κρίνω από την τάση ακόμα και ποντίκια άνω των 60€ να διπλοκλικάρουν στα 2-3 χρόνια καταλαβαίνω το γιατί. Σε αυτά δεν υπάρχει καμία υποβάθμιση της αίσθησης-ακρίβειας μέχρι να πεθάνει το lazer των διακοπτών. Που παίρνει αρκετά χρόνια. https://www.amazon.com/Keyboard-Bloody-Ergonomic-Detachable-Wrist-Rest/dp/B079HJCZ45
LIGHT1NG Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 5 λεπτά πριν, pirmen56 είπε Φέρνουν κάτι ψιλά στην Ελλάδα, αλλά απ' ότι βλέπω οι περισσότερες αγορές είναι μέσω amazon. Δεν φαίνεται να τους προτιμούν τόσο οι λιανοπωλητές και αν κρίνω από την τάση ακόμα και ποντίκια άνω των 60€ να διπλοκλικάρουν στα 2-3 χρόνια καταλαβαίνω το γιατί. Σε αυτά δεν υπάρχει καμία υποβάθμιση της αίσθησης-ακρίβειας μέχρι να πεθάνει το lazer των διακοπτών. Που παίρνει αρκετά χρόνια. https://www.amazon.com/Keyboard-Bloody-Ergonomic-Detachable-Wrist-Rest/dp/B079HJCZ45 Εντάξει και 200 που ζητάει δεν είναι και λίγα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα