Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
9 ώρες πριν, pcos είπε

ολα τα ωραια πραματα σε γκαραζ εχουν ξενκινησει 😎

πηγαινα να κανω κι εγω το γκαραζ εργαστηρι και κατεληξε νοσοκομειο γατιων :D

Πήγα κι εγώ να κάνω το γκαράζ εργαστήρι, και πλάκωσαν:

Η ΣΔΟΕ, το ΙΚΑ, η Επιθεώρηση Εργασίας, το Μητρώο της ΔΟΥ, η Πυροσβεστική για μέσα πυρόσβεσης, το Υγειονομικό αν υπήρχαν ξεχωριστές τουαλέτες ανά φύλο, το ΕΦΚΑ (ΤΕΒΕ) για το μερίδιό του, και τέλος, το Εμπορικό και Βιοτεχνικό Επιμελητήριο, για είσπραξη. 

Καπου άκουσα «Αν η Google ήταν σε ελληνικό γκαράζ, σήμερα δεν θα υπήρχε». Φυσικά το ίδιο ισχύει και για άλλες γκαραζό-εταιρίες....!

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 ώρες πριν, xjps είπε

Πήγα κι εγώ να κάνω το γκαράζ εργαστήρι, και πλάκωσαν:

Η ΣΔΟΕ, το ΙΚΑ, η Επιθεώρηση Εργασίας, το Μητρώο της ΔΟΥ, η Πυροσβεστική για μέσα πυρόσβεσης, το Υγειονομικό αν υπήρχαν ξεχωριστές τουαλέτες ανά φύλο, το ΕΦΚΑ (ΤΕΒΕ) για το μερίδιό του, και τέλος, το Εμπορικό και Βιοτεχνικό Επιμελητήριο, για είσπραξη. 

Καπου άκουσα «Αν η Google ήταν σε ελληνικό γκαράζ, σήμερα δεν θα υπήρχε». Φυσικά το ίδιο ισχύει και για άλλες γκαραζό-εταιρίες....!

Καλο σαν αστείο :-)  

IRL η διαφορά είναι πως ότι έκαναν στο γκαράζ τους το έκαναν μέσα σε νόμιμα πλαίσια και τηρώντας τους σχετικούς κανόνες, γιατί εκει θα τους την έπεφταν κ άλλες 10 υπηρεσίες, όχι μόνο οι αντίστοιχες απο όσες αναφερεις. 
Δεν νομίζω πως υπάρχει αντιστοιχία  με τύπους που ξέρω γω κάνουν εδώ εργαστήρι για τσίπουρο στο γκαράζ τους, χωρίς να τηρούν κανένα κανόνα κ μετά κλαίγονται όταν τους την πέφτει ο οποιοσδήποτε...

Επεξ/σία από TheGrisGrisMan
  • Thanks 1
Δημοσ.
Στις 6/12/2019 στις 9:57 ΠΜ, TheGrisGrisMan είπε

Καλο σαν αστείο :-)  

IRL η διαφορά είναι πως ότι έκαναν στο γκαράζ τους το έκαναν μέσα σε νόμιμα πλαίσια και τηρώντας τους σχετικούς κανόνες, γιατί εκει θα τους την έπεφταν κ άλλες 10 υπηρεσίες, όχι μόνο οι αντίστοιχες απο όσες αναφερεις. 
Δεν νομίζω πως υπάρχει αντιστοιχία  με τύπους που ξέρω γω κάνουν εδώ εργαστήρι για τσίπουρο στο γκαράζ τους, χωρίς να τηρούν κανένα κανόνα κ μετά κλαίγονται όταν τους την πέφτει ο οποιοσδήποτε...

Για το τσίπουρο και τις διαδικασίες του δεν ξέρω να σου απαντήσω. Επίσης, το πως στήνεται μια επιχείρηση στις Η.Π. πάλι δεν ξέρω. Γνωρίζω, όμως, πως το ξεκίνημα και (ίσως) ο πρώτος καιρός μέχρι την πλήρη απόδοσης της, τόσα έξοδα, κόστη και διαδικασίες, δεν νομίζω πως υπάρχουν. 
Ισως να κάνω λάθος και να υπάρχει κάποιος εδώ που αν ξέρει θα μας διαφωτίσει...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...