Macosj Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σας, έχω ένα παλιό mac του 2008 και δεν μπορώ να του περάσω το λογισμικό( γράφει το γνωστό this item is temporarily unavailable) σαν δεύτερο laptop έχω με Windows όπως και όλοι οι γνωστοί μου. Όποτε θέλω να φτιάξω ένα bootable usb. Υπάρχει τρόπος αυτό να γίνει από Windows ή δεν γλιτώνω το 30αρι; Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2019 από Macosj
ignome4 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Γεια χαρά! Αν κατάλαβα καλά θέλεις να κανείς ένα bootable για τον Mac συο, Δοκίμασε με το TransMac https://superuser.com/questions/383235/create-a-bootable-usb-drive-from-a-dmg-file-on-windows Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2019 από ignome4 1
atheatos Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 16 ώρες πριν, Macosj είπε Καλησπέρα σας, έχω ένα παλιό mac του 2008 και δεν μπορώ να του περάσω το λογισμικό( γράφει το γνωστό this item is temporarily unavailable) σαν δεύτερο laptop έχω με Windows όπως και όλοι οι γνωστοί μου. Όποτε θέλω να φτιάξω ένα bootable usb. Υπάρχει τρόπος αυτό να γίνει από Windows ή δεν γλιτώνω το 30αρι; Ποιο λογισμικό θες να του περάσεις? Και να του περάσεις το Mac OS δεν θα μπορείς να κανείς και πολλά πράγματα μετά από λίγο καιρό. Καλύτερα να του βάλεις Windows 10.
Macosj Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, atheatos είπε Ποιο λογισμικό θες να του περάσεις? Και να του περάσεις το Mac OS δεν θα μπορείς να κανείς και πολλά πράγματα μετά από λίγο καιρό. Καλύτερα να του βάλεις Windows 10. Τι εννοείς; Είναι πιο ελαφριά τα Windows? Αν λειτουργεί θα του βάλω μια 4αρα Ραμ και έναν ssd. Εκτός αυτών εγώ δεν ξέρω να περάσω τα OS X πως να περάσω τα Windows. Έφτιαξα σήμερα το στικάκι bootable και δεν το αναγνώριζε ως τέτοιο. Θα δοκιμάσω και με cd. Όπως είπα έχω σαν κύριο λαπτοπ Windows πολύ καλό, αυτό το θέλω ως δεύτερο μόνο για Ίντερνετ
atheatos Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 38 λεπτά πριν, Macosj είπε Τι εννοείς; Είναι πιο ελαφριά τα Windows? Αν λειτουργεί θα του βάλω μια 4αρα Ραμ και έναν ssd. Εκτός αυτών εγώ δεν ξέρω να περάσω τα OS X πως να περάσω τα Windows. Έφτιαξα σήμερα το στικάκι bootable και δεν το αναγνώριζε ως τέτοιο. Θα δοκιμάσω και με cd. Όπως είπα έχω σαν κύριο λαπτοπ Windows πολύ καλό, αυτό το θέλω ως δεύτερο μόνο για Ίντερνετ Πιο λειτουργικά.... αλλά αφού λες Αν λειτουργεί , το πιο εύκολο να δοκιμάσεις είναι μια διανομή Linux ,φτιάχνοντας live usb. Κρατάς το alt πατημένο κατά την εκκίνηση και σου εμφανίζει τους bootable σκληρούς. Αν δεν έχεις ιδέα να εγκαθιστάς Windows , πως προσπαθείς να βάλεις το Mac OS ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα