Προς το περιεχόμενο

[ XBOX ONE GAME ] Red Dead Redemption 2 Redeem Code στα 28.55€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

20180511123457_red_dead_redemption_2_xbo

Περιμένοντας μεθαύριο να έρθει το XBOX ONE All Digital που μόνο όσοι ήταν σε κώμα δεν αγόρασαν, έψαξα και βρήκα την καλύτερη τιμή στο παιχνίδι που θα ξεκινήσω να κατεβάζω την Παρασκευή όταν έρθει η συσκευή και θα τελειώσει την Παραμονή των Χριστουγέννων.

Για αγορά χρησιμοποίησα τη Ν26 κάρτα μου γιατί δεν γνώριζα το site και δεν ρίσκαρα.

Το παιχνίδι βρίσκεται εδώ https://www.mtcgame.com/en-US/xbox-games-eu/red-dead-redemption-2-xbox-games-eu/red-dead-redemption-2-xbox-game-eu
Είναι η Ευρωπαϊκή έκδοση που δεν χρειάζεται VPN ή άλλες πλάγιες μεθόδους. Χρειάζεται μόνο το XBOX και να έχετε Game Pass Gold ή Ultimate (από την άλλη προσφορά).

Αν θέλετε κάνετε λογαριασμό πριν την αγορά ώστε να βρείτε το κλειδί μετά στα Purchased Products ώστε άμεσα να κάνετε Redeem τον κωδικό που θα δείτε εκεί.

Εγώ τον έκανα Redeem μέσω των Windows 10 Pro από το Store και προστέθηκε το παιχνίδι στον λογαριασμό μου στη Microsoft και μόλις έρθει το XBOX θα εμφανιστεί για κατέβασμα όπου και θα το αρχίσω την Παρασκευή.

Η τιμή είναι πολύ καλύτερη από όσες έπαιξαν BF και CM την περασμένη περίοδο, κατά 7€ πιο φθηνή από την ίδια τη Microsoft που το είχε μισή τιμή τη BF/CM.

EDIT: Στέλνει τον κωδικό στο email που δίνετε μετά από 37λεπτά περίπου (σε περίπτωση που δεν κάνετε λογαριασμό).

Επεξ/σία από vagdesign
Δημοσ.

Αν δε σε ενδιαφέρει το online παιχνίδι και θες να παίξεις απλά μόνος σου τοπικά δε νομίζω ότι χρειάζεται game pass gold κλπ ε ;

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, VonLoutsos είπε

19,99Ε(22E τώρα) είχε τις προηγούμενες ημέρες physical το amazon.de, με μεταφορικά έβγαινε περίπου στα 27Ε.

Από την προσφορά της Microsoft όμως όλοι αγοράσαμε την έκδοση χωρίς Blue Ray... Την είχα δει την προσφορά που αναφέρεις. Άσε που σε μισή ώρα αρχίζεις να κατεβάζεις το παιχνίδι αντί να περιμένεις μια βδομάδα να σου έρθει από το Amazon 😉

1 ώρα πριν, CyberMarco είπε

image.png.afd14909c9e13e12815d88319996213d.png

Με τα έξοδα της κάρτας όμως πάει 28.55€ όπως γράφει ο τίτλος.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, vagdesign είπε

Από την προσφορά της Microsoft όμως όλοι αγοράσαμε την έκδοση χωρίς Blue Ray... Την είχα δει την προσφορά που αναφέρεις. Άσε που σε μισή ώρα αρχίζεις να κατεβάζεις το παιχνίδι αντί να περιμένεις μια βδομάδα να σου έρθει από το Amazon 😉

Μπα, μη το λες, μερικοί μπορεί να το έχουν γρηγορότερα από το Amazon απ ότι αν το κατεβάσουν :lol:

• Like 2
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, nikx είπε

21 ευρω τωρα σε γνωστο κλειδαδικο.

Αν αναφέρεσαι στο γνωστό κλειδάδικο, η τιμή είναι για το red dead redemption 1...

• Like 1
Δημοσ.
11 ώρες πριν, MikeJ είπε

Αν δε σε ενδιαφέρει το online παιχνίδι και θες να παίξεις απλά μόνος σου τοπικά δε νομίζω ότι χρειάζεται game pass gold κλπ ε ;

??????λες???

Δημοσ.
3 minutes ago, Kontostoupa said:

??????λες???

Δεν είμαι σίγουρος επειδή έχω να ασχοληθώ με gaming από το PS1 αλλά απ ότι έχω καταλάβει οι συνδρομές έχουν να κάνουν ή με τη δυνατότητα να παίζεις online ή με το να παίζεις διάφορα παιχνίδια σαν να τα νοικιάζεις (τύπου νετφλιξ) κλπ.

Αν θες απλά να αγοράσεις ένα παιχνίδι και να το παίξεις μόνος σου offline, φαντάζομαι δε χρειάζεται να έχεις συνδρομή όπως είπε ο TS.

Δημοσ.

Ναι αλλά το συγκεκριμένο αν δε κάνω λάθος δεν είναι αποκλειστικά On line παιχνίδι, μάλιστα στην αρχή όταν κυκλοφόρησε, δεν υπήρχε καν η επιλογή για online.

Δημοσ.
2 minutes ago, MikeJ said:

Ναι αλλά το συγκεκριμένο αν δε κάνω λάθος δεν είναι αποκλειστικά On line παιχνίδι, μάλιστα στην αρχή όταν κυκλοφόρησε, δεν υπήρχε καν η επιλογή για online.

το συγκεκριμενο πρεπει να εχει και single player mode οποτε μπορει να παιξει χωρις ιντερνετ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...