Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Craven είπε

Edit:  δεν νομίζω να εννοεί αυτό. Εννοεί προφανώς μην την κρατήσεις και πας να την πληρώσεις πχ στις 16/12 και όχι αν θα βάλεις δόσεις ή όχι. Όπως εννοεί και να μην πεις "πάρε τα 300 που έχω στην cashcard και τα υπόλοιπα βάλτα στην πιστωτική" αλλά σε μια κάρτα όλα. Και οι δόσεις πλήρης εξόφληση σημαίνει για το MM στην ουσία νομίζω. Δεν αναφέρει κάτι για δόσεις στο 6. (πότε δεν ισχύει η επιστροφή) στους όρους.

5.Η προσφορά ισχύει με την προϋπόθεση να εξοφληθεί το σύνολο της αξίας αγοράς των συμμετεχόντων προϊόντων μέχρι τις 15/12/2019.

Συμφωνα με αυτον τον ορο εγω καταλαβαινω οχι δοσεις. Δεν ξερω αν εστω και με δοσεις θεωρειται πληρης εξοφληση οπως γραφεις. Σε καθε περιπτωση, καλο ειναι να ψαχτει πριν γινει αγορα.

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Δεν έχω δει ποτέ η Eurobank να μην δίνει επιστροφή επειδή έγινε η αγορά με δόσεις αλλά όπως και να χει, όποιος ενδιαφέρεται να την πάρει άμεσα (εγώ το σκέφτομαι αλλά, δύσκολη εποχή καθώς προέχουν άλλα σημαντικότερα πράγματα υγείας) ας κάνει μια ερώτηση σε MM ή Eurobank..

Δημοσ.
2 ώρες πριν, TR-909 είπε

Συγγνώμη προκαταβολικά για το off-topic. Αρχικά να πω ότι έχω εμπειρία από παλιότερο μοντέλο Philips (με Ambilight) η οποία είναι κοντά 10 ετών και παίζει ακόμη άριστα. Tώρα αν εσύ δούλεψες σε κατάστημα 1-2 χρόνια, πουλήσατε 20, 30 κομμάτια και είδες με το δικό σου μάτι "υψηλό ποσοστό βλαβών-επιστροφών" και πας να περάσεις στο φόρουμ άποψη, ε ξεπερνάς τα όρια της υπερβολής και αγγίζεις εκείνα της γραφικότητας. Διότι αυτό που λες δεν επιβεβαιώνεται από καμμία άλλη πηγή με στοιχεία - παρά μόνο από την δική σου προσωπική (biased) άποψη η οπόια παραπέμπει σε κουβέντα καφενείου (άκουσα, είδα, μου είπανε, κτλπ). Φιλικά πάντα.

ΥΓ - όντως το Ambilight είναι μοναδικό και για αρκετό κόσμο κριτήριο αγοράς.

Τουλάχιστον εγώ είδα επιστροφές με βλάβες και μάλιστα σε Αmbilight που είναι και τα κορυφαία μοντέλα τους. Ούτε σε καφενείο ήμουν όταν τις μετέφερα ούτε στο γήπεδο ούτε σε τσιπουράδικο.
Μπορεί η δική σου να κρατήσει και 20 χρόνια δε μου λέει κάτι.
Δεν προσπαθώ να σε πίσω ούτε κανέναν άλλον εδώ μέσα. Απλά μια γνώμη λέω ότι καλύτερα να στραφούν σε μοντέλο sony - lg - samsung που κυριαρχούν στην αγορά παρά να το διακινδυνεύσουν με philips...   
Τώρα για το ambilight: περί ορέξεως κολοκυθόπιτα :P

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

ambilight δεν υπαρχει και σαν kit ξεχωριστο που το βαζεις πισω απο την τηλεοραση με ledοταινιες? Και κοστιζει κανα ~100αρικο...

https://www.banggood.com/Ambilight-DC5V-2M3M4M5M-WS2812B-5050-RGB-Dream-Color-USB-APP-LED-Strip-Light-for-Desktop-PC-Screen-p-1497308.html?rmmds=detail-left-hotproducts__7&ID=515211554513&cur_warehouse=CN

;)

• Thanks 1
Δημοσ.

Thanos75, ενα reply φτανει. Τα παραπανω κουραζουν και δηλωνουν αλλη προθεση. BTW υπαρχουν περισσοτερο κακα μοντελα η σειρες (απο διαφορετικα εργοστασια) στις γνωστες μαρκες. 

Πάντως σε όσα forum διάβασα πριν ένα μήνα, υπήρχαν άτομα που άλλαξαν 3 φορές τις lg / Sammy oled τους επειδή είχαν διάφορα προβληματα burnin etc . Δλδ σκας 2Κ για να πάρεις κάτι "καλό" και σου καλύπτουν τις ατέλειες της τεχνολογίας oled / plasma με "πολιτική ορθής χρήσης" μη χέσω... Θύματα είμαστε όλοι με σχεδόν 0 καταναλωτική συνείδηση. Παλιότερα ότι δεν πέρναγε δοκιμές δεν έβγαινε παραγωγή .Τωρα τα κάνουν Green, low cost models etc.και σε βγάζουν και μπαμπουίνο επειδή την είχες με κονσόλα... 

BTW μου αρέσει να ψάχνω αρκετά κάτι πριν αγοράσω και κατέληξα στο προηγούμενο μοντέλο της για δώρο γάμου στον κολλητό μου. Ούτε προβλήματα much ειδα στα ξένα φόρουμ, ούτε κακές κριτικές κτλ. Ίσα ίσα το αντίθετο, είναι πιο vfm oled μαζί με της Hisense και σε για 1000€ τη προτιμάς από οτιδήποτε άλλο και χωρίς το ambilight. Αν περισσεύουν 200-300€ κοιτάς και αλλού ΕΑΝ σε ενδιαφέρουν τα έξτρα.

Οι αξιολογήσεις στο Σκρουτζ π.χ και εκάστοτε ξένο τέτοιο site είναι στατιστικά πιο αντικειμενικές. Θα διαβάσεις κ 5 βλακείες αλλά θα φιλτράρεις .

Οποίος την πάρει, καλορίζικο , ναι το ambilight δίνει άλλη αίσθηση κ είναι κλειδωμένο μέχρι το 2021 νομίζω. Καμία σχέση το πως παίζει της tv με το add-on.

Υ.Γ ο κολλητός ξενέρωσε που είδε ατέλειες στον τοίχο από τους μάστορες (λόγω του ambilight) δεν τις είχε παρατηρήσει πριν

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν ξέρω για το ποσοστό βλαβών,ο καθένας είναι ελεύθερος  να λέει ότι νομίζει απο την προσωπική του εμπειρία,όμως οχι να λέμε πως βγαίνουν σκάρτες και οι περισσότερες Philips,αν ήταν έτσι θα είχε βουήξει ο τόπος παντού για το rate failure τους.

Εγώ έχω Samsung τηλεόραση (και πρίν απο αυτή LG) δεν υποστηρίζω ούτε και χαντακώνω κάποια μάρκα επειδή την έχω η δεν την έχω και μακάρι αυτό να το κάνουν ολοι,έχω προσωπικές προτιμήσεις όμως μετά απο αρκετά χρόνια εμπειρίας αναγνωρίζω και αν κάτι είναι καλό,για να λέμε λοιπόν καιτου "στραβού το δίκιο" και τα πράγματα όπως έχουν, Η Philips  επί αρκετά χρόνια,βγάζει σε ορισμένα μοντέλα, απο τις καλύτερες εικόνες σε τηλεόραση στήν κατηγορία τους και επειδή έχω ψάξει και δει πολλές τηλεοράσεις,πατάει και σε ποιότητα εικόνας αρκετές,για να μην πω τις περισσότερες, τηλεοράσεις ίδιας κατηγορίας.Το Ambilight, ιδιαίτερα αν είσαι Σινεφίλ,τα σπάει και είναι το κάτι,άλλο όταν βλέπεις ταινίες η αγώνες.Είχα δει πρίν κάνα μερικά χρόνια στο σπίτι ενός φίλου μου και μου και είχα πάθει πλάκα με την ποιότητα της εικόνα και το πόσο ταίριαζε το Ambilight σε αυτήν,στήν αρχή έλεγα και γω έλα μωρέ μια παπαριά gimmick είναι σιγά,όμως όταν το είδα σε σωστά settαρισμένη τηλεόραση,το παραδέχτηκα και μου έχει μείνει ακόμα στο νού,το πόσο ωραία ήταν η εικόνα της.😎

Επεξ/σία από ELMastas
  • Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...