Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φιλε Θανο, αν κανεις μια μικρη ερευνα, διοτι την εκανα πριν παρω την Philips, εγραφαν (για το μοντελο 55OLED803- οχι αυτο του θεματος) οτι ηταν καλυτερη η υλοποιηση της Philips απο παρομοια της LG αν και ιδιο panel.

Οποτε γιατι να μην την προτιμησει καποιος και να γλιτωσει και ενα μερος του budget σε σχεση με τις ακριβοτερες μαρκες  ; ..

• Like 1
  • Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

• Moderators
Δημοσ.
50 λεπτά πριν, k_dinos είπε

Εγώ έχω την LG B8 με 4,5 χρόνια εγγύηση ακόμα. Όποιος θέλει την ανταλλάζω με αυτή του θέματος +450 ευρώ στο χέρι

450 να σου δωσουν ή να δωσεις προκειμενου  να εχεις το ambilight; Ρωτω γιατι 999 βλεπω και την 55Β8 στη Γερμανια τουλαχιστον, εδω δεν την βλεπω σε μαγαζια, ετσι δεν βγαζω νοημα που κολλανε τα 450.

• Like 1
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, thanos75x είπε

Εντάξει γούστα είναι αυτά! Και η samsung δίνει κάμερες στην xiaomi τι πάει να πει ότι έμαθαν ποτέ να βγάζουν ένα σωστό βίντεο με stabilizer εκεί στην xiaomi;
Μπορεί το panel να είναι της LG άλλα κυκλώματα δεν έχει μέσα; Δεν έχει πλακέτες,  επεξεργαστές εικόνας κτλ.
Εντάξει φάνηκε τόσο πολύ ότι θέλεις τα φωτάκια από πίσω (και ότι σε χάλασε που πήρες την δική σου τόσο ακριβά και την ανταλλάζεις για μετρητά στο χέρι) οπότε δεν μπορώ να σου εξηγήσω το σκεπτικό μου. (Εγώ δεν θα την άλλαζα έτσι απλά αν αυτό σου λέει κάτι...)
Καλή συνέχεια!

Εγώ διαφωνώ με τη λογική σου που την έβγαλες χρέπι επειδή κάποτε κουβαλούσες στο service τηλεοράσεις με παρόμοια λαμπάκια στο πίσω μέρος (!) και το ίδιο όνομα. 
δεν λέω ότι η lg δεν λέω ότι η LG δεν είναι καλύτερη, αλλά σίγουρα δεν είναι 450 ευρώ καλύτερη, αν μπορείς να κάνεις την αναγωγή..

για κάποιον που δεν του περισσεύουν, είναι άριστη επιλογή από το να πάει να πάρει καμία qled. Εσύ ρώτησες γιατί κάποιος να την προτιμήσει. Η απάντηση είναι ότι είναι καλύτερο VFM, τόσο απλά. Αν ο παράγοντας χρήμα δεν σε πιάνει εσένα, πήγαινε καρφωτός για την σειρά W της LG και άσε εμάς τους φτωχούς να συζητάμε για την συγκεκριμένη  

Μόλις τώρα, matrixxx είπε

450 να σου δωσουν ή να δωσεις για να εχεις το ambilight; Ρωτω γιατι 999 βλεπω και την 55Β8 στη Γερμανια τουλαχιστον, εδω δεν την βλεπω σε μαγαζια.

χα, όχι και να δώσω είπαμε....

450 είναι η διαφορά που έχει περίπου η συγκεκριμμένη του θέματος απο την σειρά Β της lg αυτή τη στιγμή στο skroutz. Δεν θεωρώ ότι έχουν ανάλογα 50% καλύτερη απόδοση. 
το  ambilight δεν με απασχολεί, αλλά ξέρω άτομα που έχουν αγοράσει τηλεοράσεις με βαση αυτό το κριτήριο

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, k_dinos είπε

Εγώ διαφωνώ με τη λογική σου που την έβγαλες χρέπι επειδή κάποτε κουβαλούσες στο service τηλεοράσεις με παρόμοια λαμπάκια στο πίσω μέρος (!) και το ίδιο όνομα. 
δεν λέω ότι η lg δεν λέω ότι η LG δεν είναι καλύτερη, αλλά σίγουρα δεν είναι 450 ευρώ καλύτερη, αν μπορείς να κάνεις την αναγωγή..

για κάποιον που δεν του περισσεύουν, είναι άριστη επιλογή από το να πάει να πάρει καμία qled. Εσύ ρώτησες γιατί κάποιος να την προτιμήσει. Η απάντηση είναι ότι είναι καλύτερο VFM, τόσο απλά. Αν ο παράγοντας χρήμα δεν σε πιάνει εσένα, πήγαινε καρφωτός για την σειρά W της LG και άσε εμάς τους φτωχούς να συζητάμε για την συγκεκριμένη  

Δεν είσαι φτωχός! Έχεις LG τηλεορασάρα!!! ;)

• Moderators
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, k_dinos είπε

χα, όχι και να δώσω είπαμε....

450 είναι η διαφορά που έχει περίπου η συγκεκριμμένη του θέματος απο την σειρά Β της lg αυτή τη στιγμή στο skroutz. Δεν θεωρώ ότι έχουν ανάλογα 50% καλύτερη απόδοση. 
το  ambilight δεν με απασχολεί, αλλά ξέρω άτομα που έχουν αγοράσει τηλεοράσεις με βαση αυτό το κριτήριο

Δεν την βλεπω στο σκρουτζ την Β8, την βλεπω ομως εξω που ηταν επι μηνες στα 999 ελαχιστη στο ιστορικο, μαλιστα για λιγο πριν 7 μηνες και στα 949. Και πλεον αρκετες φορες παιζουν Ελλαδα καλυτερες τιμες σε τηλεορασεις σε προσφορες απο οσο εχουν εξω. Ενω παλια με τιποτα δεν το βλεπαμε.

2019-12-05_1742

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, thanos75x είπε

Δεν είσαι φτωχός! Έχεις LG τηλεορασάρα!!! ;)

Όταν την πήρα δεν υπήρχαν άλλες επιλογές.
Αρχικά πήρα την Β6 που ήταν η πρώτη 4k oled εκείνη την εποχή. Έβαλε βλάβη και μου την άλλαξαν με την B8.

Τη χάρηκα, δεν μετανιώνω που την αγόρασα και ούτε κράζω ΟΛΕΣ τις lg που κυκλοφοσούν ούτε ισοπεδώνω την lg σαν εταιρία.

3 λεπτά πριν, matrixxx είπε

Δεν την βλεπω στο σκρουτζ την Β8, την βλεπω ομως εξω που ηταν επι μηνες στα 999 ελαχιστη στο ιστορικο, μαλιστα για λιγο πριν 8 μηνες και στα 949. Και πλεον αρκετες φορες παιζουν Ελλαδα καλυτερες τιμες σε τηλεορασεις σε προσφορες απο οσο εχουν εξω. Ενω παλια με τιποτα δεν το βλεπαμε.

2019-12-05_1742

Μα δεν είπα για την B8, αναφερόμουν στην B9 που ξεκινάει από 1199 σε skroutzομαγαζα, σε σχεση με το mediamarkt . εννοείται πως την προσφορά που έκανα για τα 450 δεν περιμένω να βρεθεί υποψήφιος εθελοντής

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, k_dinos είπε

Όταν την πήρα δεν υπήρχαν άλλες επιλογές.
Αρχικά πήρα την Β6 που ήταν η πρώτη 4k oled εκείνη την εποχή. Έβαλε βλάβη και μου την άλλαξαν με την B8.

Τη χάρηκα, δεν μετανιώνω που την αγόρασα και ούτε κράζω ΟΛΕΣ τις lg που κυκλοφοσούν ούτε ισοπεδώνω την lg σαν εταιρία.

Μα δεν μπορείς να το κάνεις όταν εσένα σου χάλασε 1 στις 1000 LG που πουλάει...
Όταν όμως στην Philips χαλάνε 8 στις 10 Ambilight που πουλάει (τουλάχιστον εγώ το έβλεπα από πρώτο χέρι στο κατάστημα) & (να τα βράσω και τα συγκριτικά και την καλύτερη ποιότητα δήθεν κτλ) κάτι σημαίνει και κάτι παρά πάνω ξέρω που θάβω την Philips...
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι δεν σημαίνει ότι ΟΛΕΣ οι Philips είναι χρέπια (ποτέ δεν το είπα αυτό) απλά θα την απέφευγα... ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ πάντα. 

• Moderators
Δημοσ.
1 ώρα πριν, k_dinos είπε

Εγώ έχω την LG B8 με 4,5 χρόνια εγγύηση ακόμα. Όποιος θέλει την ανταλλάζω με αυτή του θέματος +450 ευρώ στο χέρι

12 λεπτά πριν, k_dinos είπε

Μα δεν είπα για την B8, αναφερόμουν στην B9 που ξεκινάει από 1199 σε skroutzομαγαζα, σε σχεση με το mediamarkt . εννοείται πως την προσφορά που έκανα για τα 450 δεν περιμένω να βρεθεί υποψήφιος εθελοντής

Β8 εχεις γραψει. Τελος παντων, παω να δω τα αλλα τοπικ. 😛

ΥΓ, αν τα δωσεις τα 450 εσυ, αφου σου αρεσει το αμπιλαιτ, νομιζω οτι ολο και καποιος θα βρεθει.  :D 😛  

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, matrixxx είπε

22 λεπτά πριν, k_dinos είπε

16 ώρες πριν, thanos75x είπε

Philips δεν παίρνω που να με πλήρωναν... Ότι κι αν έχω πάρει έχει χαλάσει... Η Philips εφευρίσκει οι υπόλοιποι τελειοποιούν...

6 λεπτά πριν, thanos75x είπε

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι δεν σημαίνει ότι ΟΛΕΣ οι Philips είναι χρέπια (ποτέ δεν το είπα αυτό) απλά θα την απέφευγα... ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ πάντα. 

Χαθήκαμε με τις παράλληλες παραθέσεις...

Ανακεφαλαίωση:

Θεωρώ πως η συγκεκριμένη προσφορά αξίζει, έιναι καλή τιμή για τα χαρακτηριστηκά που προσφέρει σε σχέση με τις εναλλακτικές που έχει αυτή τη στιγμή από Skroutz.

To ότι εγώ έχω την B8ν σημαίνει ότι θεωρώ 'δίκαιο' το να κοστίζει παραπάνω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Mακαρι να ειχα τοσα λεφτα και τα 800 ειναι πολλα στις μερες μας. Απο δικη μου εμπειρια το μακρινο 2007 πηρα την πρωτη 32 philips λεπτη, και αλλη μια πιο καινουργια το 2011. Ε λοιπον μεχρι σημερα δουλευυν αδιακοπα και δεν εχουν παθει τιποτα. Τις θεωρω πολυ αξιοπιστες, σε φαση να παρακαλαμε να χαλασουνε για να παρουμε πιο καινουργιες. Αφου δουλευουν, πως να τις αλλαξουμε? εκει κολλαμε.

Επεξ/σία από barimagas
Δημοσ.

Έχω 3 Philips Ambilight,  αγορασμένες πριν 1 ένα χρόνο,  2 χρόνια και 10+χρόνια αντίστοιχα. Και οι 3 παίζουν απροβλημάτιστα. Και μία στο χωριό όχι ambilight και αυτή παίζει χρόνια χωρίς πρόβλημα. Και το έχουμε ξαναπεί: Όποιος έχει δει με ambilight ΔΕΝ μπορεί να ξαναδεί σε άλλη τηλεόραση, ΤΕΡΜΑ! 

Δημοσ.
50 λεπτά πριν, thanos75x είπε

Μα δεν μπορείς να το κάνεις όταν εσένα σου χάλασε 1 στις 1000 LG που πουλάει...
Όταν όμως στην Philips χαλάνε 8 στις 10 Ambilight που πουλάει (τουλάχιστον εγώ το έβλεπα από πρώτο χέρι στο κατάστημα) & (να τα βράσω και τα συγκριτικά και την καλύτερη ποιότητα δήθεν κτλ) κάτι σημαίνει και κάτι παρά πάνω ξέρω που θάβω την Philips...

Συγγνώμη προκαταβολικά για το off-topic. Αρχικά να πω ότι έχω εμπειρία από παλιότερο μοντέλο Philips (με Ambilight) η οποία είναι κοντά 10 ετών και παίζει ακόμη άριστα. Tώρα αν εσύ δούλεψες σε κατάστημα 1-2 χρόνια, πουλήσατε 20, 30 κομμάτια και είδες με το δικό σου μάτι "υψηλό ποσοστό βλαβών-επιστροφών" και πας να περάσεις στο φόρουμ άποψη, ε ξεπερνάς τα όρια της υπερβολής και αγγίζεις εκείνα της γραφικότητας. Διότι αυτό που λες δεν επιβεβαιώνεται από καμμία άλλη πηγή με στοιχεία - παρά μόνο από την δική σου προσωπική (biased) άποψη η οπόια παραπέμπει σε κουβέντα καφενείου (άκουσα, είδα, μου είπανε, κτλπ). Φιλικά πάντα.

ΥΓ - όντως το Ambilight είναι μοναδικό και για αρκετό κόσμο κριτήριο αγοράς.

• Like 2
Δημοσ.

Προσοχη σε οποιον θελει να κανει αγορα με δοσεις. Για να ισχυσει το 20% επιστροφη υπαρχει ορος να εξοφληθει ολο το ποσο μεχρι 15/12, αρα οχι δοσεις.

• Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, lazurell είπε

Προσοχη σε οποιον θελει να κανει αγορα με δοσεις. Για να ισχυσει το 20% επιστροφη υπαρχει ορος να εξοφληθει ολο το ποσο μεχρι 15/12, αρα οχι δοσεις.

Μας πέθανες και το σκεφτόμουν.... αν ισχύει θεοί.. ούτε το δώρο δεν σε αφήνουν να πάρεις που λέει ο λόγος (για όσους το παίρνουν πάντα :P)

Edit:  δεν νομίζω να εννοεί αυτό. Εννοεί προφανώς μην την κρατήσεις και πας να την πληρώσεις πχ στις 16/12 και όχι αν θα βάλεις δόσεις ή όχι. Όπως εννοεί και να μην πεις "πάρε τα 300 που έχω στην cashcard και τα υπόλοιπα βάλτα στην πιστωτική" αλλά σε μια κάρτα όλα. Και οι δόσεις πλήρης εξόφληση σημαίνει για το MM στην ουσία νομίζω. Δεν αναφέρει κάτι για δόσεις στο 6. (πότε δεν ισχύει η επιστροφή) στους όρους.

Επεξ/σία από Craven
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...