Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

https://www.mediamarkt.gr/el/product/_philips-55-oled-754-12-1228870.html

Στα 800 € η OLED του τίτλου αν εκμεταλλευτεί κανεις την επιστροφή 20% από κάρτες Eurobank. 

Η επιστροφή στην συγκεκριμένη αλυσίδα παίζει για όλες τις τηλεοράσεις άνω των 499 €.

Ίσως υπάρχουν κι άλλες ευκαιρίες.

Επεξ/σία από dirtybits
  • Thanks 1
  • Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

• Moderators
Δημοσ.

Η τιμη ειναι ΕΜΜΕΣΗ, το προσθεσα στον τιτλο και η προσφορα εγκειται μονο στην καρτα, αφου τοσο (χιλιαρικο) επαιζε και σε αλλο μαγαζι προσφατα.

Δημοσ.

Αν ειχαν κρατησει την τιμη της LG 55B9 στα 1199 που ηταν προχτες, αυτη θα ηταν σουπερ ευκαιρια με το -20% της Eurobank. Αλλα δυστυχως τη γυρισαν στα 1800. Παρολο που καποια σκρουτζαδικα την εχουν ακομα γυρω στα 1150

• Like 2
Δημοσ.

Philips δεν παίρνω που να με πλήρωναν... Ότι κι αν έχω πάρει έχει χαλάσει... Η Philips εφευρίσκει οι υπόλοιποι τελειοποιούν...

Θυμάμαι όταν δούλευα σε κατάστημα ηλεκτρικών ειδών και ενώ έκανε προωθητικές ενέργειες η Philips με bonus στους υπαλλήλους παρότρυνα πάντα τους πελάτες να πάρουν άλλη μάρκα.

Και όσο θυμάμαι που ανεβοκατεβάζαμε τότε ambilight στις πολυκατοικίες που χαλούσαν αβέρτα από τις σκάλες γιατί δεν χωρούσαν στο ασανσέρ... 🤬

• Like 3
  • Confused 2
Δημοσ.
12 ώρες πριν, thanos75x είπε

Philips δεν παίρνω που να με πλήρωναν... Ότι κι αν έχω πάρει έχει χαλάσει... Η Philips εφευρίσκει οι υπόλοιποι τελειοποιούν...

Θυμάμαι όταν δούλευα σε κατάστημα ηλεκτρικών ειδών και ενώ έκανε προωθητικές ενέργειες η Philips με bonus στους υπαλλήλους παρότρυνα πάντα τους πελάτες να πάρουν άλλη μάρκα.

Και όσο θυμάμαι που ανεβοκατεβάζαμε τότε ambilight στις πολυκατοικίες που χαλούσαν αβέρτα από τις σκάλες γιατί δεν χωρούσαν στο ασανσέρ... 🤬

Δηλαδη ολα τα μοντελα τηλεορασεων της philips δεν αξιζουν;;;;Ακομα και τα πιο ακριβα;;;.Δυσκολο να το πιστεψω.

Δημοσ.

today in things that never happened

13 ώρες πριν, thanos75x είπε

επι του θεματος η tv ειναι αρκετα καλη και αν δε κανω λαθος φοραει OLED panel περσινό της LG, σε αυτη τη τιμη ειναι καλη περιπτωση

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Dannie είπε

Δηλαδη ολα τα μοντελα τηλεορασεων της philips δεν αξιζουν;;;;Ακομα και τα πιο ακριβα;;;.Δυσκολο να το πιστεψω.

Φίλε μου το θέμα είναι γιατί να μπω στη διαδικασία να πάρω philips (που βγάζει 2-3 μοντέλα το χρόνο) και να μην πάρω LG, SONY, SAMSUNG που έχουν λιώσει να βγάζουν τηλεοράσεις και έχουν τρελή εμπειρία - τεχνογνωσία και έχουν σπαταλήσει 3 φορές περισσότερο χρόνο πάνω στην έρευνα και ανάπτυξη στο συγκεκριμένο τομέα;

Σίγουρα υπάρχουν και εξαιρέσεις δηλαδή μπορεί να αγοράσω ένα μοντέλο και να μου κρατήσει χρόνια οποιασδήποτε μάρκας ακόμα και ανώνυμης ή και να χαλάσει σύντομα εντός ή εκτός εγγύησης.
Από τη στιγμή όμως που οι υπόλοιπες εταιρίες κατέχουν το μεγαλύτερο ποσοστό στην αγορά ποιος ο λόγος να στραφώ προς τη Philips; 

• Confused 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, thanos75x είπε

Φίλε μου το θέμα είναι γιατί να μπω στη διαδικασία να πάρω philips (που βγάζει 2-3 μοντέλα το χρόνο) και να μην πάρω LG, SONY, SAMSUNG που έχουν λιώσει να βγάζουν τηλεοράσεις και έχουν τρελή εμπειρία - τεχνογνωσία και έχουν σπαταλήσει 3 φορές περισσότερο χρόνο πάνω στην έρευνα και ανάπτυξη στο συγκεκριμένο τομέα;

Σίγουρα υπάρχουν και εξαιρέσεις δηλαδή μπορεί να αγοράσω ένα μοντέλο και να μου κρατήσει χρόνια οποιασδήποτε μάρκας ακόμα και ανώνυμης ή και να χαλάσει σύντομα εντός ή εκτός εγγύησης.
Από τη στιγμή όμως που οι υπόλοιπες εταιρίες κατέχουν το μεγαλύτερο ποσοστό στην αγορά ποιος ο λόγος να στραφώ προς τη Philips; 

Philips είναι, όχι F&U...

Μόνο και μόνο το Ambilight είναι σημαντικός παράγοντας για κάποιους.

Και φυσικά, η τιμή είναι άριστη. Αν ζητούσε τα ίδια που θέλει η LG να πω οκ, αλλά μιλάμε για τουλάχιστον 400 ευρώ διαφορά σε σχέση μετα περσινά μοντέλα από skroutz μάλιστα...

• Like 1
Δημοσ.

Το ambilight μεχρι ποτε δεν μπορει να το χρησιμοποιησει αλλη εταιρεια ειχα ακουσει οτι συντομα θα μπορουν και αλλες εταιρειες.Ξερει καποιος;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κατοχος  Philips 55OLED803 Ambilight.

Απολαυση!

*εχω κλειστο το Ambilight

Επεξ/σία από Sheriff
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, k_dinos είπε

Philips είναι, όχι F&U...

Μόνο και μόνο το Ambilight είναι σημαντικός παράγοντας για κάποιους.

Και φυσικά, η τιμή είναι άριστη. Αν ζητούσε τα ίδια που θέλει η LG να πω οκ, αλλά μιλάμε για τουλάχιστον 400 ευρώ διαφορά σε σχέση μετα περσινά μοντέλα από skroutz μάλιστα...

Αν κρίνεις μία τηλεόραση από το πόσο όμορφο φως θα βγάζει από πίσω πάω πάσο! ;)

Δημοσ.

Αναγράφει αποστολή κατόπιν παραγγελίας. Γνωρίζει κάποιος στο περίπου σε αυτές τις περιπτώσεις τον χρόνο παράδοσης.

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, thanos75x είπε

Αν κρίνεις μία τηλεόραση από το πόσο όμορφο φως θα βγάζει από πίσω πάω πάσο! ;)

πιο χειροπιαστό είναι αυτό το επιχείρημα παρά να βασίζομαι σε προκαταλήψεις τρίτων!

Όπως σου έγραψε και ο φίλος πιο πάνω, φοράει το ίδιο panel με τις LG. Όπως και στα κινητά που η samsung πασάρει AMOLED οθόνες σε άλλες εταιρίες, έτσι γίνεται και στις τηλεοράσεις.

Εγώ έχω την LG B8 με 4,5 χρόνια εγγύηση ακόμα. Όποιος θέλει την ανταλλάζω με αυτή του θέματος +450 ευρώ στο χέρι

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, k_dinos είπε

πιο χειροπιαστό είναι αυτό το επιχείρημα παρά να βασίζομαι σε προκαταλήψεις τρίτων!

Όπως σου έγραψε και ο φίλος πιο πάνω, φοράει το ίδιο panel με τις LG. Όπως και στα κινητά που η samsung πασάρει AMOLED οθόνες σε άλλες εταιρίες, έτσι γίνεται και στις τηλεοράσεις.

Εγώ έχω την LG B8 με 4,5 χρόνια εγγύηση ακόμα. Όποιος θέλει την ανταλλάζω με αυτή του θέματος +450 ευρώ στο χέρι

Εντάξει γούστα είναι αυτά! Και η samsung δίνει κάμερες στην xiaomi τι πάει να πει ότι έμαθαν ποτέ να βγάζουν ένα σωστό βίντεο με stabilizer εκεί στην xiaomi;
Μπορεί το panel να είναι της LG άλλα κυκλώματα δεν έχει μέσα; Δεν έχει πλακέτες,  επεξεργαστές εικόνας κτλ.
Εντάξει φάνηκε τόσο πολύ ότι θέλεις τα φωτάκια από πίσω (και ότι σε χάλασε που πήρες την δική σου τόσο ακριβά και την ανταλλάζεις για μετρητά στο χέρι) οπότε δεν μπορώ να σου εξηγήσω το σκεπτικό μου. (Εγώ δεν θα την άλλαζα έτσι απλά αν αυτό σου λέει κάτι...)
Καλή συνέχεια!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...