broxopios Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Καλησπέρα. Έχω δημιουργήσει κάποια έγγραφα μέσω google documents, τα οποία τα μετέφερα σε άλλον σκληρό δίσκο και τα διέγραψα από το google drive. Όταν έβαλα τον σκληρό για να ανοίξω ένα έγγραφο που χρειαζόμουν, ο υπολογιστής δεν τα αναγνωρίζει σαν αρχείο word, αλλά σαν άγνωστο αρχείο. Δοκίμασα να τα φορτώσω πάλι στο google drive αλλά δεν το αναγνώριζε ούτε έτσι. Φυσικά προσπάθησα να κάνω άνοιγμα των αρχείων μέσω Microsoft word, χωρίς επιτυχία. Τι μπορώ να κάνω;
micos000 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Συνεχίζουν να έχουν τα αρχεία την κατάληξη .doc ή .docx και να έχουν το εικονίδιο του word; Μήπως μολύνθηκες με ransomware και τα αρχεία έχουν κρυπτογραφηθεί; Επεξ/σία 4 Δεκεμβρίου 2019 από micos000
broxopios Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 7 λεπτά πριν, micos000 είπε Συνεχίζουν να έχουν τα αρχεία την κατάληξη .doc ή .docx και να έχουν το εικονίδιο του word; Μήπως μολύνθηκες με ransomware και τα αρχεία έχουν κρυπτογραφηθεί; Έχουν την κατάληξη .docx (από τις ιδιότητες φάινεται έτσι), όμως το εικονίδιο δεν είναι documents. Είναι το γνωστό λευκό εικονίδιο με την τσάκιση πάνω δεξιά που όταν πατάς 2 κλικ σου λεει με ποιο πρόγραμμα θες να ανοίξει το αρχείο. Το ransomware δεν το γνωρίζω, αλλά δεν έχω κάποια ένδειξη μόλυνσης.
micos000 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 Για να εμφανίσει εικονίδιο θα πρέπει να έχεις εγκατεστημένο κάποιο office. Έχεις κάποιο; Επίσης, αν ανοίξεις ένα docx με το σημειωματάριο θα δεις στην αρχή να ξεκινάει με PK, να ακολουθούν κάτι σύμβολα και να συνεχίζει στην 1η γραμμή με [Content_Types].xml Αν δεν είναι έτσι τότε τα αρχεία δεν είναι word.
broxopios Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 8 ώρες πριν, micos000 είπε Για να εμφανίσει εικονίδιο θα πρέπει να έχεις εγκατεστημένο κάποιο office. Έχεις κάποιο; Επίσης, αν ανοίξεις ένα docx με το σημειωματάριο θα δεις στην αρχή να ξεκινάει με PK, να ακολουθούν κάτι σύμβολα και να συνεχίζει στην 1η γραμμή με [Content_Types].xml Αν δεν είναι έτσι τότε τα αρχεία δεν είναι word. Έχω ναι το Microsoft Office. Δίνω ένα αρχείο εδώ για να καταλάβετε πως μου το εμφανίζει. Piano lessons.gdoc
panoc Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, broxopios είπε Έχω ναι το Microsoft Office. Δίνω ένα αρχείο εδώ για να καταλάβετε πως μου το εμφανίζει. Τα αρχεια αυτα ειναι gdoc (αρχειο που ανοιγει με google docs), γιαυτο δεν ανοιγει με το office. Πρεπει να τα ανοιξεις με το google docs Και να τα σωσεις σαν docx Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2019 από panoc
broxopios Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 25 λεπτά πριν, panoc είπε Τα αρχεια αυτα ειναι gdoc (αρχειο που ανοιγει με google docs), γιαυτο δεν ανοιγει με το office. Πρεπει να τα ανοιξεις με το google docs Και να τα σωσεις σαν docx To θέμα είναι ότι δεν ανοίγει ούτε με το google docs. Όταν προσπαθώ να το ανοίξω μου βγάζει το παρακάτω μήνυμα. Αν άνοιγε θα το έκανα και copy-paste. Αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να δω καν το περιεχόμενο.
panoc Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) To αρχειο που ανεβασες εδω ειναι μολις 177 bytes (οχι Kbytes, σκετο bytes), αυτο απο μονο του δηλωνει οτι δεν υπαρχει ιχνος data μεσα, για του λογου το αληθες το αρχειο μεσα εαν το ανοιξεις με το notepad++ περιεχει μονο τα εξης {"url": "https://docs.google.com/open?id=11XldIs8KxV--1qg3x********Igo", "doc_id": "11XldIs8KxV--1qg3x********Igo", "email": "b******[email protected]"} (οπου * αντεκατεστησα χαρακτηρες για ευνοητους λογους). Οποτε λογικο να μη στο ανοιγει τιποτα. Οταν ακολουθησα το λινκ μου εβγαλε prompt να ζητησω αδεια για προσβαση οποτε μαλλον το αρχειο αυτο υπαρχει καπου αλλα δε ξερω εαν ειναι αυτο το αρχειο που θες. Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2019 από panoc
micos000 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 Είναι αυτό που λέι ο panoc. Τα έγγραφα σου δεν είναι στην ουσία Έγγραφα αλλά λινκ για τα έγγραφα. Κάνε αυτό που σου είπε, δλδ άνοιξε τα με το σημειωματάριο, πάρε με αντιγραφή μόνο το λινκ που είναι σε εισαγωγικά (αρχίζει με https:// και έχει μορφή https://docs.google.com/open?id=11XldIs8KxV--********************_t1Igo) και κάνε επικόλληση στον browser αφού έχεις συνδεθεί στον λογαριασμό του οποίου το email αναφέρεται στο τέλος του έγγραφου και δες αν σου δώσει να κατεβάσεις το έγγραφο. Και κατέβασε το αρχείο από το μήνυμα σου γιατί δεν αποσκοπεί σε κάτι πλέον (το ίδιο και ο panoc από το quote του ).
broxopios Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 Άνοιξα το αρχείο με σημειωματάριο και όντως το αρχείο υπάρχει. Όμως το συγκεκριμένο αρχείο είδα ότι υπήρχε και μέσα στο google drive στον λογαριασμό μου (από τα ελάχιστα που έχουν ξεμείνει). Έχω 4 έγγραφα (αρκετά δύσκολο να τα δημιουργήσω από την αρχή), που δεν υπάρχουν στο google drive, και όταν κάνω copy-paste το λινκ που μου δίνουν, η σελίδα μου βγάζει το παρακάτω. Υπάρχει περίπτωση να χάθηκαν εντελώς;
micos000 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 Στον κάδο ανακύκλωσης του drive είδες μήπως υπάρχει τίποτα;
broxopios Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 5 λεπτά πριν, micos000 είπε Στον κάδο ανακύκλωσης του drive είδες μήπως υπάρχει τίποτα; Δυστυχώς τίποτα απολύτως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα