Προς το περιεχόμενο

Βοήθεια με mobo diamont micronics c400

Clementary

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω την εν λόγω mobo και είμαι πολύ ευχαριστημένος.Έχι αποδειχθει το καλύτερο σκυλί και ποτέ δεν έπαθε τίποτα παρόλο που είναι φορτωμένη μέχρι αηδίας και με Windows xp. Έχει ένα ελλάτωμα.Δεν υπάρχει bios updates απ'οσο το ψάχνω τόσο καιρό. Με την εκδοση 1.06 δεν αναγνωρίζει σκληρούς πάνω απο 20GB παρά μόνο ως secondary απο τα Windows XP. Δηλαδή τα windpws τους αναγωρίαζουν.ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΘΕΛΩ Primary :cry: και να Bootάρουν από εκεί τα windows...Μήπως ξέρετε καμιά λύση ώστε να μπορεί το BIOS να ανγνωρίσει το δίσκο χωρίς να χρειάζεται update ή έστω μια άλλη λύση ,κατι... :cry: :cry: :cry: :cry: καλά πλάκα κάνω δεν είμαι και τόσο απελπισμένος. Αν απαντήσετε ενδεχομένως να αργήσω να ανταπαντήσω διότι έχω μερικές μέρες ταξίδι μπροστά μου. Μην τυχον και παρεξηγηθείτε το λέω

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Δημοσ.

Μπορείς να συνδέσεις τον σκληρό σου σε έναν εξωτερικό ελεγκτή IDE σε PCI κάρτα. Έτσι και τον σκληρό σου θα μπορείς να έχεις ως primary, αλλά και θα εκμεταλλευτείς και το UATA/100 του, αντί του UATA/33 που έχει ο ελεγκτής που είναι στη μητρική.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...