Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να πω την αλήθεια νόμιζα οτι το να βγάζει λεφτά κανείς είναι εξαντλητικό όχι το να τα ξοδεύει¨. Εξαντλήθηκα να βγάλω γραμμή και πάλι άκρη δεν έβγαλα.

Το δικαιολογώ ως ένα βαθμό γιατί αν το ονομάσει κανείς black friday αυτό που έγινε σίγουρα μόνο ο Κωτσόβολος "έπαιξε", κουράστηκα ομως δεν απολαμβανω οτι με εξαντλεί.

Όσοι παραλάβετε πριν "μαρτυρήσετε με γεια!

Επεξ/σία από mwv
  • Like 2
  • Απαντ. 212
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εντωμεταξυ εγω εκανα την αγορα με 24 ατοκες δοσεις, και 1η δοση εχει ηδη παρθει, οποτε δεν γινεται να χαθει η παραγγελια :)

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Amaretos είπε

Εντωμεταξυ εγω εκανα την αγορα με 24 ατοκες δοσεις, και 1η δοση εχει ηδη παρθει, οποτε δεν γινεται να χαθει η παραγγελια :)

Κι εγώ με δόσεις και έχει έρθει η πρώτη δόση χωρίς να έχεις στα χέρια σου αυτό που αγόρασες.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Cygnus είπε

Κι εγώ με δόσεις και έχει έρθει η πρώτη δόση χωρίς να έχεις στα χέρια σου αυτό που αγόρασες.

Ε ναι εις γνωσιν μου ομως, οταν εκανα την παραγγελια, ηταν "κατοπιν παραγγελιας" δεν κοροιδεψαν καπου

Δημοσ.

Θα μας τρελανει ο Κωτσο ενω μου εχει στειλει track number για την παραγγελια μου σημερα μου εστειλε sms οτι η παραγγελια θα καθυστερησει!!!

Δημοσ.
43 λεπτά πριν, czarjuly είπε

Θα μας τρελανει ο Κωτσο ενω μου εχει στειλει track number για την παραγγελια μου σημερα μου εστειλε sms οτι η παραγγελια θα καθυστερησει!!!

Μπορεί να σου στείλει την ίδια παραγγελία δύο φορές. 

Δημοσ.

Ένα θα σας πω: Μου έφεραν σήμερα κλιματιστικό που το παρήγγειλα 15 Οκτωβρίου. Είμαι Θεσσαλονίκη και το έστειλαν μια φορά Αθήνα και με έψαχνε εκεί ο φορτηγατζής.

• Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 ώρες πριν, andreaspA είπε

H Γενική ταχυδρομική έχει 15000 παραδόσεις μόνο απο την black friday του Κωτσοβολου. Τι παράξενο βλέπεις?

Το παράξενο είναι ότι ξέρουν ότι "ακριβώς σε 11 μέρες θα παραδοθεί". Μπαϊ δε γουεϊ σα πολλά.... Ξέρουμε μου φαίνεται. Μεγάλες τηλεοράσεις παράδοση επαρχία = μεταφορική και όχι Γενική ταχυδρομική... Just saying.... Και όντως παραδόθηκαν σήμερα, όπως είχαν "προβλέψει"! 

Πάντως είχαν δίκιο όσοι έγραφαν για μπάχαλο με το site, εγώ πίστευα ότι είχε σχέση αποκλειστικά με την περίοδο μετάβασης από το παλιό στο νέο (γι αυτό άλλωστε δεν φαίνεται καμία παλιά παραγγελία) αλλά τελικά χθες εξαφανίστηκε -και- η Black Friday-παραγγελία μου (και όπως είπα σήμερα παραδόθηκε!).

Επίσης σταματήστε τα τηλέφωνα γιατί στο τέλος ετσι κι αλλιώς δεν εξυπηρετούν κανέναν.... Μετα από κνα 15λεπτο αναμονή βγαίνει ξανα κάποιος "αναρμοδιος" και λέει αφήστε τηλέφωνο και όνομα να σας πάρουμε. Φυσικά σε καμία 10αρια τέτοιες περιπτώσεις το τελευταίο 6μηνο ΟΎΤΕ ΜΙΑ δεν με κάλεσαν, αλλά το συνεχίζουν... 

ΥΓ. Παρήγγειλα και σήμερα το πρωί κάτι, μπαίνω τώρα βλέπω ανέβασαν την τιμή και άκυρη η παραγγελία χωρίς αιτιολογία/ενημέρωση. Μέχρι να πάρω τηλέφωνο κάνω 2-3 refresh το site και βλέπω ότι παρακάτω την έχουν ξανά καταχωρημένη 2η φορά και φαίνεται ως "δρομολογημενη". Οπότε ελπίζουμε 😜

Επεξ/σία από giorginho
Δημοσ.
Στις 6/12/2019 στις 11:58 ΠΜ, thomasko7 είπε

Από το πρωί ψάχνω κάπου να το πω ή να το γράψω για να εκτονώθω... Πήρα μέχρι κ στο τμήμα παραπόνων τους αλλά κ εκεί απέραντη αναμονή.... Ήταν η τελευταία μου αγορά από αυτούς όχι για εμένα μόνο αλλά κ για όσους ξέρω...
Απίστευτα καφενείο κατάσταση.... Μόλις ηρεμήσω θα γράψω κ το τι έγινε... Από 26 του μήνα κ άκρη δεν έχει βγει

Σε συνεχεια του τι εγραψα να σας αναφερω τι ειπωθηκε σημερα για να μου πειτε πως να κινηθω...

Αρχική τηλεφωνική παραγγελια 26 Νοεμβριου....

Αμεσως πριν πριν ειχα μεταβει σε καταστημα τους σε μεγαλο πολυκαταστημα να δω τι υπαρχει διαθεσιμο αλλα επειδη δεν είχα στοιχεια μαζι μου κτλπ κανω αμεσως μετα τη παραγγελια τηλεφωνικα....

μου λενε  πως θα υπαρχει χρεωση επειση το προιον θα ερθει απο επαρχια...αναφερω πως πριν μια ωρα το πολυ ημουν σε πολυκαταστημα τυος εντος αθηνων κ ηταν διαθέσιμο...

Μου λένε πως μπορει να τελειωσε μεχρι να ῀παρω τηλ...Το προσπερνω,το δεχομαι κ προχωρω στη παραγγελιαμέσω πλανων δόσεων...

Θα με ενημέρωναν σε 2 ημέρες..Καθε ημέρα μετα μέχρι που μια εβδομαδα μετα (!!!)παιρνω ξανα τηλ κ μου λένε πως εγκρίθηκε.Το απογευμα που πηγα να υπογραψω με παιρνουν πρωτη κ τελευταια φορά μονοι τους πως εγκρίθηκε κ να παω να υπογραψω ενω είχα ενημερωθει απο μόνος μου το πρωι...

Υπογραφω τη τεταρτη κ θεωρητικά όλα οκ κ τελος στη ταλαιπωρια. η κοπελα μαλιστα στο κατστημα μου ειπε πως δρομολογησε ηδη τη παραγγερλια απο την επαρχία...

Πέμπτη παιρνω τηλ για να δω για κωδικο παραγγελιας κ μου λένε πως είχαν κανει καποιο λάθος στο καταστημα κ θα την επαιρνε ο κουριερ τη παραγγελια την επομενη ημερα, Παρασκευή....

Καλω τη παρασκευή κ μου λενε πως περασε ο κουριερ κ απο λάθος δε τη πηρε αλλα θα θα τη πάρει Δευτερα.

Παιρνω σημερα απογευμα κ μου απαντουν πως δεν τη πηρε ο κουριερ επειδη ειναι ανοικτο το κουτι!!!!κ δε μπορει να φυγει κ βλεπει κρατημενο για εμενα ενα τεμαχιο σε υποκαταστημα στην αθηνα( το οποιο ήταν το καταστημα που ειχα παει 26 του μηνα!!!!)

Του λεω πως δε γινεται αυτο επειδη στη παραγγελια το ανεφερα κ μου ειπαν πως δεν υπηρχε.

Επισης πως μπορει να ειναι κ αυτο εκθεσιακο κ να ακυρωθει η παραγγελια, την οποια εχω ηδη υπογραψει κ εχει βγει κ δοσολογιο!!!!

Ενημερωνω πως το καταστημα το οποιο είναι κρατημενο υποτιθεται , οταν πηγα εγω δεν είχε εκθεσιακο!!!!

Ολα ειναι ηχογραφημενα κ το τονιζα σε καθε επικοινωνιας μας πως δε θελω να χασω το προιον επειδη σε αλλα καταστηματα είχε ηδη εξαντληθει κ μου ελεγαν πως ολα ειναι οκ κ ειναι δεσμευμένο το προιον

τι κινησεις μπορω να κανω αν ακυρωθει η παραγγελια?

Καποια προστασια ή καταγγελία σε ενωση καταναλωτων?

εν τω μεταξυ τωρα στο σαιτ τους δειχνει το προιον διαθεσιμο για παραγγελια....

Δημοσ.

Κάποιοι λέτε ότι σας έχει χρεωθεί η πρώτη δόση και δεν έχετε το προϊόν στα χέρια σας. Δηλαδή αυτοί που πλήρωσαν εφάπαξ το ποσό με κάρτα τι πρέπει να κάνουν? Είναι γνωστό ότι πληρώνοντας με κάρτα υπάρχει άμεση χρέωση, είτε της δόσης είτε όλου το ποσού όταν δε βάζουμε δόσεις, δεν είναι κάτι το τραγικό.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάντως εγώ θα πάω για ακύρωση (συναλλαγή με πιστωτική) αν είναι αφυγραντήρα που εκανα παραγγελία τον Νοέμβριο να τον παραλάβω απο Γενάρη (στις γιορτές θα λείπω έτσι κι αλλιώς) τότε δεν έχει κάποιο νόημα.. για τους χειμωνιάτικους μήνες τον ήθελα μέχρι και τον Μάρτιο και η μισή περίοδος θα έχει φύγει ήδη. Είναι λίγο ξεφτίλα αυτό που γίνεται. Απ την μια για παραλαβή στο κατάστημα έγινε ΟΛΟ αυτό το μπέρδεμα και έπρεπε να γίνουν όλα ξανά και ξανά και απ την άλλη για παραλαβή στο σπίτι έχεις βδομάδες αναμονή.

Ειδικά για εποχιακά προϊόντα όπως αφυγραντήρες, κλιματιστικά κτλ η όποια καθυστέρηση είναι το λιγότερο απαράδεκτη.

Ακόμα και τώρα τόσο καιρό μετά το tracking number δεν φαίνεται καν στην Γενική, στα τηλεφωνήματα ακόμα και αργά το Σάββατο σε δούλευε το σύστημα τους και σου έλεγε αυτοματοποιημένα πως αποστέλλεται στην ταχυδρομική σήμερα (Σάββατο απόγευμα για να καταλάβει κάποιος έλεγαν πως θα αποσταλεί εκείνη την ημέρα...) 

Φυσικά η χρέωση με πιστωτική και οι δόσεις μια χαρά τρέχουν (και φυσικά όπως λέει και ο φίλος απο πάνω, το ποσό δεσμεύεται ολόκληρο απ το υπόλοιπο της πιστωτικής, άρα το έχεις στην ουσία πληρώσει όλο στο κατάστημα, στην τράπεζα "χρωστάς")

Κρίμα γιατί ήταν ένα προϊόν σε πραγματικά BF τιμή αλλά μια το ελαττωματικό κομμάτι, μια η καθυστέρηση μετά, τρέμω στην ιδέα του τι θα γίνει πχ αν και το δεύτερο είναι για κάποιο λόγο ελαττωματικό ή αν η ταχυδρομική το στείλει προς το τέλος του μήνα που εγώ πλέον θα λείπω για αρκετές μέρες..

Επεξ/σία από Craven
Δημοσ.

Χθες με ενημερώσανε ότι το θερμαντικό σώμα που είχα παραγγείλει είναι έτοιμο στην αποθήκη του courier να περάσω να το πάρω.

Το κακό είναι ότι είναι έτοιμο για παράδοση στα Χανιά, εγώ μένω στη Θεσσαλονίκη και το πιο βασικό απ όλα.....δε παρήγγειλα καλοριφέρ...!!!!!

Ανέκδοτα Κωτσόβολος 2019...

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Craven είπε

Πάντως εγώ θα πάω για ακύρωση (συναλλαγή με πιστωτική)

κ αντε εσυ θες(!) να ακυρωσεις ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ; Πρεπει να κανεις 72 κλήσεις..να σου πουν τελικά οτι θα σε παρουν τηλεφωνο και μετά όπως λένε και τα ξυλινα σπαθιά "ΣΙΩΠΗ"

Περιμένω απο χτες να με πάρουν...

Αχ θα στήσω χόβολη να μαγειρεύω μέχρι να έρθει η κουζίνα!φφλιτνστοουνςςς!

• Sad 1
Δημοσ.

Πραγματικά δεν έχω συναντήσει χειρότερη κατάσταση σε Εξυπηρέτηση...
Δε ξέρω που πρέπει να κινηθώ για να με βρουν εναντίον τους

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...