Kostasallinone Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Κάποιος απο το χωριό τους έκανε hack! Spoiler
Votritis Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Επικοινώνησε κανεις σημερα μαζι τους για το προβλημα ?, ειχα δει απο χθες οτι δεν μου δειχνει την παραγγελία, αλλα τωρα ειδα οτι εχει σβηστεί και η διεύθυνση , νομιζω κανανε αλαγη στα μενου στο σαιτ(?)
christakos07 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Εδώ ολόκληρη logitech έχει πρόβλημα με την βασική σελίδα της, λόγω κάποιου merge. Ο λογαριασμός με τα δηλωμένα προιόντα δεν υπάρχει καν, ούτε μπορώ να επαναφέρω τον κωδικό. Οπότε ή κάποια αναβάθμιση κάνουν ή κάτι κλάταρε. 1
beamex Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Στην αρχη δεν συνδεόταν, μετα συνδέθηκε αλλά δεν έβλεπα τις παραγγελίες, πλεον (μια μερα μετα) λειτουργούν όλα κανονικά
fernw_thn_souvla Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Και εμένα το ίδιο.Πήρα και τηλέφωνο πρίν καμια ώρα και δε το σηκώνουν.Φοβάμαι μην έχουν θέμα στην βάση και χάσανε τις παραγγελίες, τα έχω πληρώσει κ όλας.Άντε να βγάλεις άκρη μετά..
vagdesign Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 23 λεπτά πριν, vaggos88 είπε Λειτουργεί αλλά λείπει η διεύθυνση και δεν υπάρχει ιστορικό παραγγελιών. Το ίδιο.
NikosKallithea Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Πατώντας για να μπω παίρνω αυτο 404 - Η Σελίδα δεν βρέθηκε Κάτι δεν πήγε καλά! Ο σύνδεσμος αυτός δυστυχώς δεν λειτουργεί. Μπορείς να δοκιμάσεις ξανά κάνοντας πίσω ή να πλοηγηθείς από το βασικό μενού . Μετάβαση στην αρχική σελίδα
FiKiFiKi Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Ούτε η δική μου παραγγελία φαινόταν αλλά ήρθε κανονικά 😊😊😊😊
paniti Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Τη Δευτέρα (νομίζω) παρατήρησα ότι άλλαξαν το όλο interface όταν μπαίνεις στο λογαριασμό σου και ταυτόχρονα είδα ότι είχαν χαθεί οι παραγγελίες αλλά δεν ανησύχησα γιατί λέω ότι θα είναι λόγω της αλλαγής. Για να δούμε
Oval Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Τίποτα και σε εμένα παραγγελία της Δευτέρας έχει εξαφανιστεί.
CptBill Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Εχει συμβει ξανα στο παρελθον. Λογικα ισως κανουν καποιες εργασιες. Χαλαρωστε. Εδω στην alpha bank μπαινεις μεταμεσονυχτια και δεν φαινονται να εχουν υπολοιπο οι λογαριασμοι σου οποτε ανησυχεις για τα 30 ευρω πχ που αποταμιευες τους τελευταιους 200 μηνες με κοπο και ιδρωτα. Επεξ/σία 4 Δεκεμβρίου 2019 από CptBill
dermitzos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Μου συνέβαινε συχνά στο κάκιστο site του Κωτσόβολου. Κάντε clear cookies & cache και δοκιμάστε ξανά. Εμένα μετά από αυτό εμφάνιζε κανονικά τις παραγγελίες μου χωρίς πρόβλημα. Spoiler Μιλάμε για ένα site στο οποίο αν προσθέσεις στο καλάθι σου ένα προϊόν εφ'όσον έχει ακόμα έκπτωση και κάποια στιγμή αλλάξει η τιμή του (φύγει η έκπτωση), η τιμή του προϊόντος στο καλάθι σου δεν αλλάζει και παραμένει με την έκπτωση και μπορείς να προχωρήσεις κανονικά τη παραγγελία. 1
kamui Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Και εμένα λείπει η διεύθυνση + η παραγγελία που έκανα με παραλαβή από το κατάστημα. Αν και πήγα και πήρα κανονικά.
tasos30 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Παρήγγειλα την Παρασκευή ένα λάπτοπ, χωρίς account, το οποίο έδειχνε άμεσα διαθέσιμο( και για παράδοση στο χώρο μου). Το Σάββατο μου ρθε ένα sms που έλεγε ότι η παραγγελία μου είναι υπό επεξεργασία και σύντομα θα μου ρθει νέο sms με ακριβή ημερομηνία παραλαβής. Ακόμα τίποτα, έστειλα ένα μέιλ σήμερα, αλλά μου φαίνεται αύριο θα τους πάρω τηλέφωνο. Το καλό βέβαια είναι ότι είναι να πληρώσω με αντικαταβολή οπότε λεφτά δε θα χαθούν, αλλά φοβάμαι μη δε δω λάπτοπ και τζάμπα τελικά ξεροσταλιαζα μια βδομάδα στις προσφορές του insomnia κάνοντας refresh.
Billator Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, matrixxx είπε Για να μην μπει μονο σε ενα απο τα πολλα θεματα προσφορων του Κωτσοβ. και της BF σαν ανατροφοδοτηση, ας γινει γενικο θεμα: Για κοιταξτε αν ο λογαριασμος που εχετε στον Κωτσοβολο λειτουργει κανονικα. Αν δηλαδη μπορειτε να συνδεθειτε και αν ναι, κοιταξτε την διευθυνση σας αν ειναι η δικη σας, κλπ. Εχω ενημερωση απο μελη για προβληματα. Κατι διαβασα και σε τοπικ εδω σημερα οτι καποιος δεν βλεπει καθολου παραγγελια του. Ισχυουν; Δεν είναι πρόβλημα από BF , είναι πρόβλημα που υπάρχει στην σελίδα εδώ και περίπου 1,5 μήνα (τουλάχιστον τότε το εντόπισα εγώ). Επειδή είχα αρκετές συνομιλίες μαζί αυτές τις μέρες, λόγω επισκευών που χρειάστηκα σε ένα κλιματιστικό που είχα πάρει από αυτούς (και ήθελα τον κωδικό από την απόδειξη) , δεν υπήρχε το ιστορικό παραγγελιών από πριν 4-5 μήνες. Φυσικά μέχρι σήμερα δεν υπάρχουν αυτές οι παραγγελίες. Το πρόβλημα αυτό δεν λύθηκε, μου είπαν τάχα ότι θα φαίνονται όμως οι καινούριες παραγγελίες και σε μερικές βδομάδες τάχα θα αποκατασταθεί όλο το ιστορικό παραγγελιών. Φαινομενικά τώρα οι παραγγελίες από BF φαίνονται αλλά πάλι οι παλιότερες όχι, αύριο μπορεί να μην φαίνεται τίποτα πάλι Επεξ/σία 4 Δεκεμβρίου 2019 από Billator 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις