Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
17 ώρες πριν, SATELLITE είπε

Τελικά το δημόσιο λειτουργεί καλύτερα από αυτούς 😛

Η δικιά μου παραγγελία έχει φύγει υποθετικά απο της 3-12 και δεν έχει έρθει ακόμα.
Τηλεφωνικό κέντρο που ο ένας σε πετάει στον άλλο ώσπου να βαρεθείς και να κλείσεις, και η αναμονή δεν πέφτει κάτω από την 1 ώρα.
Σήμερα παραγγειλα το ίδιο προιόν με μόλις 10 ευρώ παραπάνω από την τιμή της προσφοράς και αύριο θα είναι εδώ (παραλαβή από το τοπικό κατάστημα και διανομή από την γενική).
Αν είναι να τρώω 2 ώρες κάθε μέρα επί χ ημέρες, καλύτερα να δώσω 10 ευρώ.

Απαράδεκτοι τουλάχιστον.

Εξέλιξη. Με πήραν τηλέφωνο από την κούριερ σήμερα για την παράδοση της δεύτερης παραγγελίας (του ίδιου προιόντος που είχα κάνει παραγγελία το b/f). Είναι εδώ (αφού στάλθηκε από το τοπικό κατάστημα), αλλά δεν μπορούσαν να παραδόσουν σήμερα λόγο φόρτου εργασίας (γενική).

Όσο αφορά την πρώτη παραγγελία τώρα, εχθές έστειλα email από την σελίδα του κώτσου και όχι απατώντας στο email  με την παραγγελία. Πρίν λίγο απάντησαν:

Ευχαριστούμε για το μήνυμα σας και λυπούμαστε για την αναστάτωση που έχει προκληθεί.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι  η αποστολή της παραγγελίας σας έχει δρομολογηθεί σήμερα 20/12/2019.

Μόλις ξεκινήσει η αποστολή πρόκειται να ενημερωθείτε με σχετικό SMS όπου θα αναγράφεται και ο κωδικός φορτωτικής με τον οποίο θα έχετε την δυνατότητα να ελέγχετε την πορεία του δέματος σας.

Περιμένω το sms τώρα 😛 ......................

• Απαντ. 212
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τελικά σήμερα παρέλαβα την παραγγελία που είχα κάνει B/F (πήγα και παρέλαβα από γενική). Επίσης με πήρε και ο κούριερ και μου λέει είμαι από κάτω για την 2η παραγγελία (δείτε από πάνω) αλλά του είπα ότι δεν θα το παραλάβω (το ίδιο προϊόν). Σχεδόν 1 μήνα για να έρθει προϊόν ετοιμοπαράδοτο!!

Όσοι έχετε εκκρεμότητες στείλτε εμαιλ από την σελίδα τους, μην περιμένετε από το τηλέφωνο.

• Moderators
Δημοσ.

Αν ποτέ δει κανεις να διορθωνεται ο λογαριασμος του, ας μου στειλει πμ για να το ανοιξω και να αναφερθει.

Προσωπικα κουραστικα  να χανω τσαμπα τον χρονο μου. Το εχω πλεον παρατησει να περιμενω αν ποτέ θα διορθωθει το σαιτ και ο λογαριασμος μου, αγοραζω απο αλλα μαγαζια και αποφευγω καν να ψαξω για τιμες  στου τιτλου.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...