Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα η χρεωστική του αδερφού μου (Πειραιώς) δεν λειτουργεί σε συναλλαγές μέσω pos.(δοκιμάσαμε σε περίπτερο και πρατηρίο). Μας είπαν ό,τι βγάζει πως στο σύστημα δέν έχει λεφτά. Πήγαμε έπειτα όμως σέ ΑΤΜ για έλεγχο και κάναμε κανονικά κατάθεση και ανάληψη. Πως γεναν αυτό? Θα πάει αύριο σε κατάστημα απλά το χα απορία αν έχει συμβεί σε κάποιον και ποιος ό λόγος 

Δημοσ.

Νομίζω πως όταν η συναλλαγή απορρίπτεται από το πος, δεν σου δείχνει το γιατί, αλλά απλά ότι δεν έγινε η συναλλαγή.

Μπορεί να κάνω και λάθος αλλά μια φορά που μου είχε τύχει να μου απορρίπτει την συναλλαγή η υπάλληλος δεν μπορούσε να ξέρει το γιατί. Με ρώταγε αν έχει λεφτά μέσα η κάρτα. Τελικά ήταν το ποσό μεγαλύτερο από αυτό που μπορεί να ξοδευτεί σε μια μέρα

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, rudigarcia222 είπε

Καλησπέρα η χρεωστική του αδερφού μου (Πειραιώς) δεν λειτουργεί σε συναλλαγές μέσω pos.(δοκιμάσαμε σε περίπτερο και πρατηρίο). Μας είπαν ό,τι βγάζει πως στο σύστημα δέν έχει λεφτά. Πήγαμε έπειτα όμως σέ ΑΤΜ για έλεγχο και κάναμε κανονικά κατάθεση και ανάληψη. Πως γεναν αυτό? Θα πάει αύριο σε κατάστημα απλά το χα απορία αν έχει συμβεί σε κάποιον και ποιος ό λόγος 

Εχει λεφτά τελικά μέσα;Γιατι λες κάνατε κατάθεση και ανάληψη .

Δημοσ.

το pos δε ξερει αν υπαρχουν λεφτα στο λογαριασμο η οχι. Το pos ξερει αν η εκδοτρια τραπεζα εγκρινει τη συναλλαγη η οχι. Η συναλλαγη μπορει να αποριφθει για πολλους λογους, απο κοκομπλοκο στο συστημα μεχρι υπερβαση οριου αγορων.

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Εχει λεφτά τελικά μέσα;Γιατι λες κάνατε κατάθεση και ανάληψη .

Ναι έχει κάνα 500ρι και τα έξοδα ήταν τσιγάρα στο περίπτερο και κάνα 30ρι βενζίνη. Τα σύστημα έχουν ονλαιν κατάθεση φαίνεται απευθείας. 

57 λεπτά πριν, YPhot είπε

Μήπως υπάρχουν πολλοί λογαριασμοί και δεν είναι συνδεδεμένη με τον σωστό;

Ναι έχει 2 λογαριασμούς και χρησιμοποιεί μόνο τον ενα άρα παίζει αυτό 

1 ώρα πριν, cthulhucarbide είπε

Με ρώταγε αν έχει λεφτά μέσα η κάρτα. Τελικά 

Και μας αυτό μας ρώταγε αλλά είχε μέσα 

Τεσπα γκαις αύριο θα πάει και θα ενημερώσω 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, rudigarcia222 είπε

Τεσπα γκαις αύριο θα πάει και θα ενημερώσω 

Δεν χρειάζεται να παει, ένα τλφ ακομα και τωρα και το έλυσε το θεμα

Δημοσ.

Είπες τη μαγική λέξη : Πειραιώς. Η πλέον αναξιόπιστη τράπεζα και κάθε τρεις και λίγο κάποιο προβληματάκι με τα συστήματα τους.

Δημοσ.
48 λεπτά πριν, chill είπε

Είπες τη μαγική λέξη : Πειραιώς. Η πλέον αναξιόπιστη τράπεζα και κάθε τρεις και λίγο κάποιο προβληματάκι με τα συστήματα τους.

Ως εργαζόμενος στην λιανική επιβεβαιώνω.Πολύ συχνά τα προβλήματα στις αγορές με κάρτες της Πειραιώς

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...