Grimson Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, KilliK είπε ε ενταξει, και στην Χαβαη οι ιθαγενεις δεν αφησανε το αμερικανικο πανεπιστημιο να χτισει ενα τηλεσκοπιο στου βουνο τους, γιατι το θεωρουν ιερο. δεν βγαζεις ακρη. Τι σχέση έχει αυτό που λες με το δίκτυο 5G. Δεν είπε κανένας να βάλουν τηλεσκόπιο στην Ακρόπολη. Επεξ/σία 4 Δεκεμβρίου 2019 από Grimson 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
svartevarg Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 8 λεπτά πριν, anretal είπε λογικό θελουν να σκοτώσουν ολο τον κόσμο και για οσους δεν πεθανουν με το 5G ετοιμαστείτε έρχεται το 6g να τα ακούτε εσείς που τη γλιτώσατε με το 4g Φαντάσου τι έχει να γίνει με το 10g...τύφλα να έχουν τα Deathstars και τα Starkillers. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ignome4 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 6 λεπτά πριν, Grimson είπε Πάνω απ όλα οι ψήφοι και οι ψόφοι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elpenor Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Κινητά, φούρνος μικροκυμάτων, wifi, dect κάνουν ζημιά. Τα όρια υπάρχουν για να ελαχιστοποιηθεί το κακό που προκαλούν. Η λογική είναι ότι το όφελος είναι μεγαλύτερο από την βλάβη. Ζούμε σε ένα κόσμο με καυσαέριο, άγχος, τραγικής ποιότητας τρόφιμα και άλλα πολύ πιο βλαβερά πράγματα από τις ακτινοβολίες των συσκευών, όλα αυτά γιατί θεωρούμε ότι το όφελος είναι μεγαλύτερο από την ζημιά. Κατά τη γνώμη μου οι κάτοικοι κάθε τόπου θα έπρεπε να έχουν δικαίωμα να αποφασίσουν μόνοι τους ποιες βλαβερές τεχνολογίες θα χρησιμοποιήσουν και όχι να αποφασίζει στη θέση τους ο κάθε διοικητικός της κεντρικής κυβέρνησης που πιθανότατα τα παίρνει ή έχει πιέσεις του στυλ "το 5G θα αυξήσει το ΑΕΠ και την ανταγωνιστικότητα μας". Αυτοί που ισχυρίζονται ότι η μη ιονίζουσα ακτινοβολία δεν είναι επιβλαβής δεν έχουν δίκιο, θα ήταν πιο σωστό να γράψουν ότι η βλάβη από τη μη ιονίζουσα ακτινοβολία είναι πολύ μικρή στους ενήλικες και ασήμαντη σε σύγκριση με αυτή που προκαλεί η ζωή στην πόλη και ο σύγχρονος άνθρωπος στον εαυτό του λόγω του τρόπου ζωής του. Ένα μικρό απόσπασμα από μία από τις εκατοντάδες αξιόπιστες έρευνες. Evidence of free-radical damage has been repeatedly documented among humans, animals, plants and microorganisms for both extremely low frequency (ELF) electromagnetic fields (EMF) and for radio frequency (RF) radiation, neither of which is ionizing. While IR directly damages DNA, NIR interferes with the oxidative repair mechanisms resulting in oxidative stress, damage to cellular components including DNA, and damage to cellular processes leading to cancer. Furthermore, free-radical damage explains the increased cancer risks associated with mobile phone use, occupational exposure to NIR (ELF EMF and RFR), and residential exposure to power lines and RF transmitters including mobile phones, cell phone base stations, broadcast antennas, and radar installations. Επεξ/σία 4 Δεκεμβρίου 2019 από elpenor 10 4 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CONAN_ Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Ειμαι περίεργος να μάθω πόσοι απο αυτούς που φώναζαν κατα του 5G είναι καπνιστές και νοιάζονται τόσο πολύ για την υγεία τους απο την "ραδιενέργεια" που λένε οτι εκπεμπουν τα κινητα. Πραγματικά κατάντια..... 3 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giteart Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Έτσι ρε Ελλαδάρα πάμε μπροστά! Εγώ λέω να βγάλουμε και το 4g 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ELTASSOS Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 8 λεπτά πριν, Stergios74 είπε Ναι, κι εγώ έχω τις αμφιβολίες μου, είμαι και λίγο ημιμαθής, αλλά αυτοί ρε φίλε λένε ότι υπάρχει σχέδιο στείρωσης των καλαματιανων και το συνδέουν με την αθρόα έλευση μεταναστών. Ότι οι "δε ξέρω ποιοι" θέλουν να εξοντώσουν τους Καλαματιανός ειδικά. Φιλε μην αμφιβαλλεις καθολου. Τους εχω δει πως κινουνται. Βγαινουν βραδυ με φακους στο χερι, που εκπεμπουν υπερυψισυχνα. Αγγελικες μορφες με ψυχισμο εωσφορου. Δεν ειναι ελληνες. Θελουν να σας αφανισουν. Εισαστε το μονο εμποδιο που εχει παραμεινει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cell_7 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 42 λεπτά πριν, d4mage είπε Είσαι ο ορισμός του "εγώ να μαι καλά κι ο δίπλα μου ας πεθαίνει" Προτιμώ το "δεν διαβάζω τα νέα από ελληνικά blogspots πιστεύοντας ότι μας ψεκάζουν, παίρνοντας αποφάσεις που θα βάλουν τους δίπλα μου σε μειονεκτική θέση στην κοινωνία μπροστά σε άλλους". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mixalis_1977 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 νεατερνταλ ...καλαματας... ο μπαφος ειναι καλυτερος 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caveneo Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Λεφτόδεντρα να 'χουμε και για όλα φταίνε οι κακοί ξένοι! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The_Judas Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grimson Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Ιδιωτική εταιρεία πήρε άδεια για την πιλοτική εφαρμογή του 5G,ξόδεψε αρκετά χρήματα και με απόφαση του διοικητικού συμβουλίου διακόπηκε το πρόγραμμα. Μετά θέλουμε επενδύσεις από το εξωτερικό. Ας μην έδιναν άδεια από την αρχή. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, Grimson είπε Τι σχέση έχει αυτό που λες με το δίκτυο 5G. Δεν είπε κανένας να βάλουν τηλεσκόπιο στην Ακρόπολη. το κοινο σημειο ειναι οτι η προοδος δεν προχωραει, επειδη μια μεριδα πολιτων εξακολουθει να πιστευει σε φανταστικα κατασκευασματα, και στεκεται εμποδιο στην προοδο αυτη. Επεξ/σία 4 Δεκεμβρίου 2019 από KilliK 4 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ignome4 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, adiasistoss είπε To τι θα κόψεις εσύ στο σπίτι σου είναι δικό σου θέμα, αλλά οι κεραίες που θα μπουν πάνω από τα κεφάλια μας είναι δικο ΜΑΣ θέμα και αν σου κάνει η Δημοκρατία θα το αποφασίσουμε εμείς γιατί εκεί θα επιρρεάζει τις ζωές όλων μας Αρα φαντάζομαι αυτή την στιγμή χρησιμοποιείς το ταχυδρομικό σου περιστέρι και δεν κυκλοφορείς εξω με κινητό. Τεσπα, πριν ψαξεις γιατί το 5G ειναι καλυτερο σε σχεση με το 4G σε θεματα υγειας, διαβασε πρωτα περι δημοκρατίας (της κανονικης οχι του φύρερ). Φιλικά Επεξ/σία 4 Δεκεμβρίου 2019 από ignome4 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Βγήκαν οι Bonobos να πανηγυρίσουν τη "νίκη" αχαχχαχαχαχ. welcome to Greece Για σπάσιμο με 2G πρέπει να μείνουν ή και καθόλου ούτε ρεύμα γιατί και αυτό ίσως κάνει παρεμβολές στην υγεία τους. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα