Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω μια καρτα μνημης micro-sd /kingston, που εχω για χρηση σε μονιμη βαση εντος του κινητού μου/android. Δυστυχως, απο διαφορα συμβαντα που συμβαινουν τον τελευταιο καιρο, φαινεται οτι μαλλον τα εχει παίξει, σε αρκετα μεγαλο βαθμο. Την εβαλα σε card reader σε υπολογιστη, εκανα το scandisk με διορθωση λαθων, αλλα μετα απο λιγο ξανα τα ιδια.

Βεβαια, το κινητο, σε γενικες γραμμες, παιζει σωστα, και μαλλον γιατι σε μεγαλο βαθμο στηριζει τη λειτουργια του στην δικη του internal memory, και λιγοτερο στην external sd.

Ωστοσο, καποια μεγαλα αρχεια απο προγραμματα, αλλα φυσικα και ολα τα 'media', ειναι στην external sd.

Επειδη ο χρονος μου ειναι πολυ πολυτιμος, δεν εχω χρονο για ξανασεταρισματα στο κινητο, αν βαλω μια εντελως νεα καρτα sd, την οποια παρηγγειλα ηδη. Θα ηθελα να αντιγραψω τα περιεχομενα της προβληματικης sd card, στην καινουρια, εστω με τα οποια λαθη της. Εξαλλου, η καινουρια (ελπιζω!) δεν θα ειναι προβληματικη, οποτε ακομη κι αν μεταφερθουν προβληματικα αρχεια, συντομα με τον ενα ή τον αλλο τροπο (scandisk, ή ξανακατεβασμα κλπ), θα ερθουν ολα σε μια σωστη σειρα.

Το προβλημα μου, και γι'αυτο ανοιξα αυτο το θεμα, ειναι οτι λογω της καταστασης της προβληματικης sd card, δεν μπορω καλα-καλα ουτε να παρω με αντιγραφη τα αρχεια της. Ξεκιναει να αντιγραφει (copy paste, με χρηση card reader, απο την καρτα στο pc), αλλα καποια στιγμη κατι 'αχρηστο' μαλλον βρισκει και κοβεται η αντιγραφη.

Μπορειτε να μου πειτε εναν τροπο, ενα προγραμμα ισως, που εστω με μια κατασταση force/'με το ζορι', θα παρει αντιγραφη ολα τα αρχεια της καρτας 'οπως εχουν'/'as is', ωστε μετα να κανω μια επικολληση στην εντελως καινουρια sd card?

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, mindreader είπε

Ξεκιναει να αντιγραφει (copy paste, με χρηση card reader, απο την καρτα στο pc), αλλα καποια στιγμη κατι 'αχρηστο' μαλλον βρισκει και κοβεται η αντιγραφη.

Κανε την αντιγραφη με μια εφαρμογη σαν το teracopy που να μην σταματαει οταν γινεται κατι στραβο αλλα να συνεχιζει στο επομενο αρχειο.

• Like 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, jim_p είπε

Κανε την αντιγραφη με μια εφαρμογη σαν το teracopy που να μην σταματαει οταν γινεται κατι στραβο αλλα να συνεχιζει στο επομενο αρχειο.

Θα την δοκιμασω, thanks! :)

Δημοσ.

εγω που ειχα corrupted sd (εκανε read-write με κατι byte per second) , ειχα βρει ενα προγραμμα (το οποιο δεν θυμαμαι το ονομα) και εκανα force copy κατευθειαν απο τα sector, εστω και ετσι κατεστραμμενη που ηταν η sd και πηρα ολα τα αρχεια μου σοα.
φαντασου , επειδη ηταν χαλασμένος ο controller της καρτας , ηταν τοσο αργη η επικοινωνια που δεν μπορουσε να αναγνωριστει απο τα windows.

θα ψαξω λιγο οταν παω σπιτι και θα αναφερω , μπας και σε βοηθησει.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...