TRILOBYTER Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Οπως λεει ο τιτλος, ειναι θωρακισμενη πορτα που τραβηχτηκε καταλαθως, δεν ειναι κλειδωμενη.. Υπαρχει καποιος τροπος; Ευχαριστω
vamvakoolas Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 παντως αν τα καταφερεις να την ανοιξεις μονος/η θα μπορουσες να προωθησεις το βιογραφικο σου σε καμμια συμμορια; Ειμαι σιγουρος οτι θα ενδιαφερθουν....
TRILOBYTER Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, mylo είπε Κλειδαρας Ξερω, ρωτησα μηπως γινεται με καμμια ταυτοτητα.. δεν ειμαι εκει δεν εχω δοκιμασει ακομα
mouxaxa Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Ξεκλείδωστη πόρτα ανοίγει με κάρτα/ταυτότητα. Έχω ανοίξει την δική μου με την ταυτότητα. Αρκεί να καταλάβεις που είναι η γλώσσα και να μπορέσεις να γλιστρήσεις την ταυτότητα σε εκείνο το σημείο ενώ παράλληλα τραβάς / σπρώχνεις την πόρτα. 1
georgerapp Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Επειδή στις περισσότερες πόρτες το κασομα προεξέχει μπροστά από την πόρτα δε βλέπεις την γλώσσα ευθεία για να την σπρώξεις εύκολα. Αλλά πρέπει να κάνει γωνία ανάμεσα στην κάσα και την πόρτα. Έχω ανοίξει πόρτα τέτοια με μυγοσκοτώστρα , την εχωσα με το ζόρι ανάμεσα και έσπρωξα στο ύψος της γλώσσας. Την τσακισα την μυγοσκοτώστρα αλλά μέσα μπήκα.
Lakou Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 26 λεπτά πριν, mouxaxa είπε Ξεκλείδωστη πόρτα ανοίγει με κάρτα/ταυτότητα. Έχω ανοίξει την δική μου με την ταυτότητα. Αρκεί να καταλάβεις που είναι η γλώσσα και να μπορέσεις να γλιστρήσεις την ταυτότητα σε εκείνο το σημείο ενώ παράλληλα τραβάς / σπρώχνεις την πόρτα. Νομιζω ότι αυτό είναι εφικτό μόνο με κλασικές πόρτες με μια ‘’γλώσσα’’ πόρτες ασφαλείας με κλειδώματα σε δυο και τρία σημεία είναι ‘’βαριεσ’’ και δύσκολα πιέζεται η γλώσσα..... να συμπληρώσω ότι δεν ασχολούμαι επαγγελματικά 🤫🤫🤫
Mhlogiatros Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, mylo είπε Κλειδαρας Θα κοστισει πιο πολυ απο την πορτα
sstratos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 40 ευρώ μου πήρε ο κλειδαράς πριν 6 μήνες , ειχα ξεχάσει τα κλειδιά απο μέσα
zio10 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Οι απλές πόρτες ανοίγουν πολύ εύκολα νε κάρτα / ταυτότητα όπως γράφτηκε. Με κάρτα έχω ανοίξει καμιά δεκαριά φορές!
TRILOBYTER Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 19 λεπτά πριν, sstratos είπε 40 ευρώ μου πήρε ο κλειδαράς πριν 6 μήνες , ειχα ξεχάσει τα κλειδιά απο μέσα Σε ποση ωρα στην ανοιξε; πανω απο 5 λεπτα; Αυριο θα παω να το δω, θα ενημερωσω..
sstratos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) @TRILOBYTER 1 λεπτό έκανε , έβαλε ενα πράγμα σαν πολυυυυ λεπτό τσιμπιδάκι μέσα στον αφαλό , ουσιαστικά "επιασε" τα κλειδια απο μέσα και τα γύρισε για να ανοιξει η πόρτα. Δεν εγινε καμια ζημιά Επεξ/σία 4 Δεκεμβρίου 2019 από sstratos
tornado Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 H ταυτοτητα δεν κανει δουλεια, θελει ενα τετραγωνο 20 Χ 20 περιπου και ειναι πολυ λεπτο τεφλον (ισως 1 η 1.5 mm) το χωνεις περιπου στο υψος της κλειδαριας και σπρωχνει την γλωσσα μεσα και ανοιγει η πορτα. Δουλεια λεπτου με το ζορι.... Τωρα το προβλημα ειναι που θα βρεις το τεφλον, φανταζομαι αν πας σε σχετικο μαγαζι να σου πουν. Αλλιως η αλλη λυση ειναι κλειδαρας που εχει αυτο το μαραφετι.
Γιαούρτι Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 4 ώρες πριν, vamvakoolas είπε παντως αν τα καταφερεις να την ανοιξεις μονος/η θα μπορουσες να προωθησεις το βιογραφικο σου σε καμμια συμμορια; Ειμαι σιγουρος οτι θα ενδιαφερθουν.... μάλλον το έκανε ήδη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα