Kostasspil Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, όπως λέει ο τίτλος, λόγω δουλειάς δεν πολυχρειάζεται να με πληρώνουν με κάρτα, αλλά επειδή είναι υπόχρεος για pos ψάχνω την ιδανική λύση. Έχει κανείς εμπειρία απ αυτό της viva? Μιας και έχω wallet, το σκέφτομαι. Ευχαριστώ!! Επεξ/σία 4 Δεκεμβρίου 2019 από Kostasspil
guido Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, Kostasspil είπε Καλησπέρα, όπως λέει ο τίτλος, λόγω δουλειάς δεν πολυχρειάζεται να με πληρώνουν με κάρτα, αλλά επειδή είναι υπόχρεος για pos ψάχνω την ιδανική λύση. Έχει κανείς εμπειρία απ αυτό της viva? Μιας και έχω wallet, το σκέφτομαι. Ευχαριστώ!! εγω επειδη δεν το χρειάζομαι καθολου, αλλα επειδή λογω ΚΑΔ επρεπε να εχω, εκανα ενα freepos/viva δωρεαν. σου βγαζει και κατι κωδικους και τους βαζεις στη φορολογική σου σαν στοιχεία POS. τωρα αν χρειαστει να κανεις συναλλαγή λογικά γίνεται μέσω του app, αλλα τρέχα γύρευε δεν ξέρω στη viva ανοιγεις νεο λογαριασμο. θελει επαγγελματικο. τωρα αν το δεχονται απο εφορια κτλ δεν ειμαι και 100% σιγουρος. υπηρχε ενα "κενο" οταν το ειχα κανει πέρσι. ρωτα και κανα λογιστη Επεξ/σία 4 Δεκεμβρίου 2019 από guido
Kostasspil Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 2 minutes ago, guido said: εγω επειδη δεν το χρειάζομαι καθολου, αλλα επειδή λογω ΚΑΔ επρεπε να εχω, εκανα ενα freepos/viva σου βγαζει και κατι κωδικους και τους βαζεις στη φορολογική σου σαν στοιχεία POS. τωρα αν χρειαστει να κανεις συναλλαγή λογικά γίνεται μέσω του app, αλλα τρέχα γύρευε δεν ξέρω στη viva ανοιγεις νεο λογαριασμο. θελει επαγγελματικο. τωρα αν το δεχονται απο εφορια κτλ δεν ειμαι και 100% σιγουρος. υπηρχε ενα "κενο" οταν το ειχα κανει πέρσι. ρωτα και κανα λογιστη Γι αυτό μιλάμε; θα το κοιτάξω thanks!!
guido Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, Kostasspil είπε Γι αυτό μιλάμε; θα το κοιτάξω thanks!! ναι. "Για να κάνετε χρήση της υπηρεσίας FREE POS θα πρέπει να έχετε ταυτοποιημένο λογαριασμό Viva Wallet. " επίσης Κατά την εγγραφή, κάθε χρήστης έχει 20 δωρεάν δυνατότητες χρέωσης κάρτας. Όταν αυτές εξαντληθούν και για να συνεχίσει τη χρήση της υπηρεσίας με απεριόριστες χρεώσεις κάρτας μπορεί να επιλέξει μεταξύ δύο συνδρομητικών πακέτων: Μηνιαία συνδρομή: 3€ / μήνα Ετήσια συνδρομή: 30€ / έτος 1 λεπτό πριν, Lumini είπε μακρια απο τους απατεωνες της VIVA αν θέλει δωρεάν λύση και δεν σκοπεύει να το χρησιμοποιήσει πάνω από τις 20 δωρεάν χρήσεις, φαντάζομαι δεν τον απασχολεί. Επεξ/σία 4 Δεκεμβρίου 2019 από guido
Kostasspil Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 27 minutes ago, Lumini said: μακρια απο τους απατεωνες της VIVA Φαντάζομαι το λες απ την άποψη των προμηθειών έτσι; αλλά όπως λέει κι ο γουιδο πολύ σπάνια θα το χρησιμοποιώ
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Από το νέο έτος η χρήση καρτών θα αυξηθεί σημαντικά από τους πελάτες λόγω αφορολόγητου, αυτόματα θα σας δημιουργηθεί η ανάγκη. Οπότε ρωτήστε και την τράπεζά σας, για να ξέρετε τι και πως. Επεξ/σία 4 Δεκεμβρίου 2019 από Επισκέπτης
tsioulak Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, Nikosmile είπε Από το νέο έτος η χρήση καρτών θα αυξηθεί σημαντικά από τους πελάτες λόγω αφορολόγητου, αυτόματα θα σας δημιουργηθεί η ανάγκη. Οπότε ρωτήστε και την τράπεζά σας, για να ξέρετε τι και πως. Υπάρχουν εταιρίες οι οποίες δουλεύουν μόνο με άλλες εταιρίες (b2b) σε αυτές τις συναλλαγές είτε μετρητά είτε κατάθεση σε τράπεζα, το pos είναι άχρηστο αλλά αναγκαστικό από το νόμο. 1 1
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 5 λεπτά πριν, tsioulak είπε Υπάρχουν εταιρίες οι οποίες δουλεύουν μόνο με άλλες εταιρίες (b2b) σε αυτές τις συναλλαγές είτε μετρητά είτε κατάθεση σε τράπεζα, το pos είναι άχρηστο αλλά αναγκαστικό από το νόμο. Προσωπικά, να με καταθέσει ο Έλληνας πελάτης στην τράπεζα ή να με πληρώσει με μετρητά μπορεί να γίνει εφιάλτης. Το POS είναι υποχρεωτικό μεν, αλλά τα χρήματα μπαίνουν ακριβώς και στην ώρα τους χωρίς να αγχώνομαι για τα ρέστα ή για ταλαιπωρημένα και πλαστά χαρτονομίσματα. Επιπλέον έχουν διευκολυνθεί και πελάτες μου που μένουν μακριά από ATMs και τράπεζες. Είμαστε σε μια περίοδο/εποχή που οι περισσότεροι δεν έχουν μετρητά πάνω τους.
tsioulak Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 50 λεπτά πριν, Nikosmile είπε Προσωπικά, να με καταθέσει ο Έλληνας πελάτης στην τράπεζα ή να με πληρώσει με μετρητά μπορεί να γίνει εφιάλτης. Το POS είναι υποχρεωτικό μεν, αλλά τα χρήματα μπαίνουν ακριβώς και στην ώρα τους χωρίς να αγχώνομαι για τα ρέστα ή για ταλαιπωρημένα και πλαστά χαρτονομίσματα. Επιπλέον έχουν διευκολυνθεί και πελάτες μου που μένουν μακριά από ATMs και τράπεζες. Είμαστε σε μια περίοδο/εποχή που οι περισσότεροι δεν έχουν μετρητά πάνω τους. Εσύ μιλάς για λιανική πώληση, εγώ έγραψα για "χονδρική" πώληση.
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, tsioulak είπε Εσύ μιλάς για λιανική πώληση, εγώ έγραψα για "χονδρική" πώληση. Ναι, αλλά έγραψες σε θέμα και σε σχόλιο που αναφέρονται σε λιανική πώληση και είπες ότι το POS είναι άχρηστο.
Kostasspil Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 Ίσως δεν το εξήγησα εγώ, αλλά έχω να κάνω με άλλες επιχειρήσεις, δεν πουλάω λιανική
ELTASSOS Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 Δεν ειναι υποχρεωτικο το pos αν αναγραφεις εμφανως οτι το καταστημα δεν διαθετει την υπηρεσια αυτη... 3
nvel Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 Στις 4/12/2019 στις 6:49 ΜΜ, Lumini είπε μακρια απο τους απατεωνες της VIVA εσύ γνωρίζεις καλύτερη δωρεάν λύση για κάποιον που δεν δουλεύει με κάρτες;
Ukforthemoment Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, ELTASSOS είπε Δεν ειναι υποχρεωτικο το pos αν αναγραφεις εμφανως οτι το καταστημα δεν διαθετει την υπηρεσια αυτη... Που το έχεις διαβάσει αυτό;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα