Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Διάβασε, αν έχεις τόσες ώρες για σκότωμα λογικά ή είσαι φοιτητής ή είσαι σε dead end job. Διάβασε και γίνε καλύτερος στον κλάδο σου. 

• Like 1
  • Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ξεκίνα απτό να κάνεις μια λίστα με τα όσα μπορείς να κάνεις

εφόσον δοκιμάσεις πράγματα να τα βαθμολογείς στο τέλος

να καταλήξεις στο τι σου αρέσει περισσότερο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μάθε γλώσσες, το καλύτερο πρόγραμμα κατεμε είναι το Rosetta stone με μηνιαία συνδρομή (μπορείς να το βρεις και σπασμέν..  *γκουχ*), επίσης γυμναστική ότι καλύτερο για μυαλό και σώμα. Έχεις αρκετό χρόνο για να γίνεις Mr. Olympia και μεταφραστής σε μόλις 5 χρόνια 😁

Επεξ/σία από sakatema
Δημοσ.

επισης μπορει να βρει online σεμιναρια, σε site οπως coursera και αντιστοιχα.

Δυστυχως παρα πολλα σεμιναρια δεν εχουν ελληνικους υποτιτλους αλλα μονο αγγλικους αλλα υπαρχουν απειρα θεματα. Απο φυσικη. χημεια και οικονομικα για αρχαριους μεχρι υγιεινη διατροφη και διαχειριση χρονου. Ιστορια, ψυχολογια και παρα πολλα αλλα θεματα.

• Like 1
Δημοσ.

Ξεκίνα και διάβασε ΟΛΑ τα άρθρα και τόπικ του ινσόμνια.

Δημοσ.
17 ώρες πριν, kklhs είπε

Είμαι σε μια κατάσταση που έχω πολλές ώρες για σκότωμα (5-10) την ημέρα καθημερινά, όπου δεν μπορώ να πάω πουθενά η να κάνω κάτι άλλο ή να το αποφύγω, απλός πρέπει να κάθομαι με το κινητό μου, πείτε καμία ιδέα τι θα μπορούσα να κάνω γιατί προς το παρόν βαριέμαι απίστευτα. Προς το παρόν έχω σκεφτεί σειρές η κανένα παιχνιδάκι να απασχολούμε τύπου clash of clans, μου αρέσει ο προγραμματισμός αλλά δεν νομίζω ότι υπάρχει τρόπος να ασχοληθώ από το κινητό. Έχετε τίποτα να προτείνετε ;

εγώ τώρα το έπιασα. περαστικά φίλε μου

εγώ χρόνο μόνο με παιχνίδια ή ταινίες/σειρες άααααπειρες.

Ξεκίνα Football Manager να μην καταλαβαίνεις πότε ξημέρωσε :)

Δημοσ.

Είχα παρόμοιο πρόβλημα όταν δούλευα στο αεροδρόμιο και λόγω εποχής (φθινόπωρο) είχαμε εξαιρετικά μειωμένη κίνηση. Ουσιαστικά καθόμουν για 6 ώρες με ελάχιστη δουλειά. Όποτε άρχισα να διαβαζω συγγράματα κι άρθρα που βρήκα στο ίντερνετ (για να μη φαίνεται ότι δεν έχω και τιποτα να κάνω) σχετικά με ένα αντικείμενο που με ενδιέφερε πολύ και κατεληξα να δίνω και να πετυχαίνω σε κατακτηριες. 

Με άλλα λόγια δε σου λέω και κάτι διαφορετικό από τους υπόλοιπους. Στο διάβασμα καταλήγουμε όλοι γιατι είναι ένας εύκολος και ευχαριστος τρόπος να περάσεις την ώρα σου, δε χρειάζεσαι εξοπλισμό και δε χρειάζεται να αφήσεις το πόστο σου αν δεν μπορείς. Κι από εντελώς προσωπική εμπειρία, είναι η καλύτερη λύση και μπορεί να σε οδηγήσει σε άλλα μονοπάτια.

10 ώρες πριν, Xacti είπε

Ξεκίνα και διάβασε ΟΛΑ τα άρθρα και τόπικ του ινσόμνια.

το επόμενο που θα πρότεινα!😂

Δημοσ.
Στις 4/12/2019 στις 7:20 ΜΜ, stormrain είπε

Διαβασε κανενα βιβλιο. Ξεκινησε μια ξενη γλωσσα.

Βρες γκομενα? Κλεμμενη η ατακα :)

Δημοσ.
Στις 4/12/2019 στις 6:34 ΜΜ, kklhs είπε

Είμαι σε μια κατάσταση που έχω πολλές ώρες για σκότωμα (5-10) την ημέρα καθημερινά, όπου δεν μπορώ να πάω πουθενά η να κάνω κάτι άλλο ή να το αποφύγω, απλός πρέπει να κάθομαι με το κινητό μου, πείτε καμία ιδέα τι θα μπορούσα να κάνω γιατί προς το παρόν βαριέμαι απίστευτα. Προς το παρόν έχω σκεφτεί σειρές η κανένα παιχνιδάκι να απασχολούμε τύπου clash of clans, μου αρέσει ο προγραμματισμός αλλά δεν νομίζω ότι υπάρχει τρόπος να ασχοληθώ από το κινητό. Έχετε τίποτα να προτείνετε ;

Να σε πάρω στο βαν μου να κουβαλάς; 

Δεν θα προλάβεις να βαρεθείς ποτέ 

Δημοσ.
11 ώρες πριν, sakatema είπε

Μάθε γλώσσες, το καλύτερο πρόγραμμα κατεμε είναι το Rosetta stone με μηνιαία συνδρομή (μπορείς να το βρεις και σπασμέν..  *γκουχ*), επίσης γυμναστική ότι καλύτερο για μυαλό και σώμα. Έχεις αρκετό χρόνο για να γίνεις Mr. Olympia και μεταφραστής σε μόλις 5 χρόνια 😁

Αυτό το πρόγραμμα είναι για κινητά; 

Δημοσ.

Μπορεις να κανεις μια κοινωφελη εργασια εθελοντικα μεσω κινητου?....θα σου δωσει μεγαλη ικανοποιηση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...