Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είμαι σε μια κατάσταση που έχω πολλές ώρες για σκότωμα (5-10) την ημέρα καθημερινά, όπου δεν μπορώ να πάω πουθενά η να κάνω κάτι άλλο ή να το αποφύγω, απλός πρέπει να κάθομαι με το κινητό μου, πείτε καμία ιδέα τι θα μπορούσα να κάνω γιατί προς το παρόν βαριέμαι απίστευτα. Προς το παρόν έχω σκεφτεί σειρές η κανένα παιχνιδάκι να απασχολούμε τύπου clash of clans, μου αρέσει ο προγραμματισμός αλλά δεν νομίζω ότι υπάρχει τρόπος να ασχοληθώ από το κινητό. Έχετε τίποτα να προτείνετε ;

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

σεκιουριτάς σε κανένα χαλαρό πόστο να φανταστώ.

Επεξ/σία από zeibei
Δημοσ.

rubiks cube

43 minutes ago, kklhs said:

Είμαι σε μια κατάσταση που έχω πολλές ώρες για σκότωμα (5-10) την ημέρα καθημερινά, όπου δεν μπορώ να πάω πουθενά η να κάνω κάτι άλλο ή να το αποφύγω, απλός πρέπει να κάθομαι με το κινητό μου, πείτε καμία ιδέα τι θα μπορούσα να κάνω γιατί προς το παρόν βαριέμαι απίστευτα. Προς το παρόν έχω σκεφτεί σειρές η κανένα παιχνιδάκι να απασχολούμε τύπου clash of clans, μου αρέσει ο προγραμματισμός αλλά δεν νομίζω ότι υπάρχει τρόπος να ασχοληθώ από το κινητό. Έχετε τίποτα να προτείνετε ;

• Like 3
Δημοσ.

Ταινίες, σειρές, παιχνίδια για τόσες ώρες ξέχνα το, κάνουν το μυαλό μας κιμά και στο τέλος αφήνουν μια πικρή απογοήτευση.

Δημοσ.

Ξεκίνα πλέξιμο!!

Βιβλίο πολύ καλή επιλογή.. Αλλιώς φορτώνεις το τηλέφωνο με δύο τρεις σειρές και binge away!! 

• Like 1
Δημοσ.

Μάθε να φτιάχνεις κομποσκοίνι και άλλες πολλές κατασκευές με σκοινί που θα βρεις οδηγίες στο youtube.

Χαλαρωτικό άδειάζει και ξεκουράζεται το μυαλό χαρίζεις και κάνεις το κομμάτι σου σε συγγενείς και φίλους.😊

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, randomcat είπε

Θα το δοκιμάσω 

1 ώρα πριν, Pariis είπε

Βρές γκόμενα

πως θα βοηθήσει αυτό να περάσουν οι ώρες που πρέπει να περάσουν δεν μπορώ να καταλάβω 

1 ώρα πριν, stormrain είπε

Διαβασε κανενα βιβλιο. Ξεκινησε μια ξενη γλωσσα.

αν και δεν έχω διαβάσει ποτέ βιβλίο μάλλον θα το ξεκινήσω, γλώσσα γίνετε να μάθω μόνο από το κινητό; Κάποια εφαρμογή ας πούμε ;

1 ώρα πριν, Strigla είπε

Καλή φάση!Σωστός....

η χειρότερη αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι 

35 λεπτά πριν, Nikosmile είπε

Ταινίες, σειρές, παιχνίδια για τόσες ώρες ξέχνα το, κάνουν το μυαλό μας κιμά και στο τέλος αφήνουν μια πικρή απογοήτευση.

Κάπως έτσι το σκέφτηκα και εγώ και για αυτό ξεκίνησα το θέμα ψάχνωντας κάτι διαφορετικό/δημιουργικό 

34 λεπτά πριν, papoys1 είπε

Μάθε να φτιάχνεις κομποσκοίνι και άλλες πολλές κατασκευές με σκοινί που θα βρεις οδηγίες στο youtube.

Χαλαρωτικό άδειάζει και ξεκουράζεται το μυαλό χαρίζεις και κάνεις το κομμάτι σου σε συγγενείς και φίλους.😊

Ενδιαφέρον ιδέα αν ξέρεις κανα καλό κανάλι στείλε 

35 λεπτά πριν, Nak3re είπε

Ξεκίνα πλέξιμο!!

Βιβλίο πολύ καλή επιλογή.. Αλλιώς φορτώνεις το τηλέφωνο με δύο τρεις σειρές και binge away!! 

Πλέξιμο δύσκολα, βιβλίο όπως έγραψα παραπάνω θα το δοκιμάσω 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...