Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, έχω ένα macbook pro 2013 2,6 i5, 8gb ram κ Intel HD Graphics 4000 1536 MB, δούλευα το parallels για να έχω το ERP της S1 και ξαφνικά σήμερα μου εμφανίζει μόνο όταν συνδέομαι σε εφαρμογή parallels την παρακάτω οθόνη. ξέρει κανείς τι συνέβη? Να σημειώσω ότι συνέβη ξαφνικά κ ενώ το parallels ήταν ανοικτό.

Screen Shot 2019-12-04 at 18.31.55.png

Δημοσ.

Γεια χαρά! 

Εκαναες κάποιο Windows update ή της εφαρμογης προσφατα?

Προτού κανείς uninstall /install δοκιμασε πρωτα να αυξήσεις την Video (Graphics) memory ή κανε off το DirectX / 3D Acceleration

Δημοσ.

To εκανα install/unistall απο το application στο trash μετά πάλι εγκατάσταση, δεν έκανα κάποιο update, συνέβη ενώ ήταν open στα windows, ξαφνικά το κοίταξα κ είχε παραπάνω οθόνη.

Αυτές τις ρυθμίσεις εννοείς?

Screen Shot 2019-12-04 at 18.49.43.png

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Dimnikou1971 είπε

To εκανα install/unistall απο το application στο trash μετά πάλι εγκατάσταση, δεν έκανα κάποιο update, συνέβη ενώ ήταν open στα windows, ξαφνικά το κοίταξα κ είχε παραπάνω οθόνη.

Αυτές τις ρυθμίσεις εννοείς?

Screen Shot 2019-12-04 at 18.49.43.png

Ναι , πρωτα κανεις shut down την virtual machine

Κατέβασε την Resolution σε Scaled, στο  3D Acceleration δες αν σου δινει επιλογη για Off, πηγαίνεις CPU & Memory και τα αυξανεις (οχι στο τερμα).

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ignome4 είπε

Ναι , πρωτα κανεις shut down την virtual machine

Κατέβασε την Resolution σε Scaled, στο  3D Acceleration δες αν σου δινει επιλογη για Off, πηγαίνεις CPU & Memory και τα αυξανεις (οχι στο τερμα).

sorry αλλά πως κάνω shut down την VM?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...