LongTom Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 8 ώρες πριν, ThReSh είπε Το πρόβλημα με τους οδηγούς είναι ο ελλειπής έλεγχος. Σε χώρες του εξωτερικού που υπάρχει, μετά από 2-3 φορές δεν υπάρχει μα μου σου του, απλά το αποδέχονται. Σε χώρες του εξωτερικού οι ΕΛ ναούμ-ραλίστες έχουν τις εξής δύο συμπεριφορές: Α) Όπως γράφεις προσπαθούν να κάνουν τις ίδιες...χαζομάρες, αλλά σε λίγες μέρες το μάξιμουμ πέφτει η διακοσάρα+ ή/και προσωρινή αφαίρεση διπλώματος και ησυχάζουν γρήγορα. Βέβαια αυτό είναι σπάνιο λόγω: Βου) Συμπεριφέρονται ως κότες, μη πλησιάζοντας καν το όριο ταχύτητας ακολουθώντας τον ΚΟΚ κατά γράμμα, διότι δεν έχει "έλα μωρέ τώρα/'ξες ποιος είμαι γω/τον Χ αστυνόμο να μιλήσετε αυτός με ξέρει κ.ο.κ.". | Αυτά έχω δει εγώ, όλοι οι μάγκες τα κάνουν στην μπανανία που ξέρουν ότι θα τους κλάσουν, όχι σε χώρες που οι φάπες θα πάνε σύννεφο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 4/12/2019 στις 6:35 ΜΜ, giorgoskouro είπε Αύξηση προστίμων και αφαίρεση αδειών διπλωμάτων μέχρι εκεί που δεν πάει για να τους τσούξει και να μπουν στην θέση τους Θα κόψουν προστιμα με αυξημενο ρυθμο για ενα, δυο τρεις μηνες; Μετα παλι θα ξεχαστεί οπως τοσα και τοσα (κάπνισμα, ηχορύπανση εξατμισεων κλπ) Το θεμα ειναι πως ΔΕΝ γινεται να υπαρχει ενας αστυνομικος πανω απο το κεφαλι καθενός μας. Δεν βγαίνουν τα νουμερα. Αν δεν αλλαξουμε νοοτροπία ΕΜΕΙΣ, δεν θα γίνει τιποτα. Θα πεσουν για λιγο καιρο μερικά προστιμα στο 0.1% των παραβατων. Σταγονα στον ωκεανό δηλαδη. Πρεπει και εμεις οι ίδιοι να αποκτήσουμε μια νοοτροπια διαφορετική. Αλλα εδω αδερφακι μου ειναι το βασίλειο του "στα τέτοια μου για τους αλλους". Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2019 από Επισκέπτης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GoMaR Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Παιδια εχω κανει οδικως απο Νεα Υορκη - Μιαμι.. South 95 κοντα 2500χιλιομετρα. ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ δεν βρεθηκε ενας με κορνα, με φωτα και να μας προσπερασει ειτε με σφηνα. Ολοι πηγαιναμε στο οριο. 70mph αντε καποιες φορες στα 80. Oι δρομοι εκει ηταν τελειοι, 2 λωριδες επισης. Πωπω..θελω να ξαναπαω 😛 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Όταν υπάρχει μηδενικός έλεγχος αυτά θα γίνονται. Σε κάθε φανάρι 3 περνάνε με πράσινο (αφού ξυπνήσουν) 4 με κόκκινο και 4 από αυτούς που έχουν πάει από τη δίπλα λωρίδα για να μην περιμένουν στην ουρά. Κανείς δεν τους ενοχλεί οπότε συνεχίζουν. Εμένα μου τη δίνουν και αυτοί - ες που σέρνονται κυρίως στην αριστερή και μόλις φτάνουν στο φανάρι περνάνε και με κόκκινο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GBorb Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Επειδή βλέπω όλοι να λέτε ότι μόνο στην αριστερή λωρίδα επιτρέπεται η προσπέραση και πόσο επικίνδυνο είναι από δεξιά θα σας πω μόνο ότι στην Αμερική μπορείς να προσπεράσεις από όπου θες. Εκεί όμως για να αλλάξεις λωρίδα βγάζουν όλοι φλας. Και τηρούν τα όρια ταχύτητας. Εδώ είμαστε όλοι καθυστερημένοι με λάθος νοοτροπία. Που θα μάθουμε όμως οδηγική παιδία; Έπρεπε από το δημοτικό να υπάρχει υποχρεωτικό μάθημα συμπεριφοράς απέναντι στους άλλους και τήρηση κανόνων της κοινωνίας. Αφού το κράτος είναι μπουρδέλο και μα κυβερνούν λαμόγια δύσκολα θα δούμε τέτοιες αλλαγές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dancer Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Στις 4/12/2019 στις 11:14 ΜΜ, ifaist είπε Γιατι σε προσπερασε απο την μεσαια λωριδα ? Καθημερινα το συναντω αυτο το πραγμα... Και ναι μου σπατε τα @@ εσεις που νομιζεται οτι οι δρομοι σας ανηκουν (ναι ειναι η αντιθετη αποψη οσων τρεχουν) και οτι επειδη πηγαινετε κοντα στο οριο ταχυτητας ειναι ΟΚ να ειστε στο αριστερο ρευμα. Οχιιιιι.... Εισαι Εγνατια οδο και πηγαινεις με 120χλμ/ω θελω να σε περασω, ρε φιλε, γιατι ? Γιατι θελω να παω με 150. Γιατι πατας συνεχεια φρενα και δε σε θελω μπροστα μου, Γιατι εισαι κοπελα/γερος/γρια και δε σε εμπιστευομαι μπροστα μου. Γιατι ειναι 7 ωρα το πρωι ή 6 το απογευμα και δεν εχεις αναψει τα φωτα, γιατι εχεις περιεργο αμαξι και δε βλεπω μπροστα στον δρομο (οποτε πρεπει να σε εμπιστευτω ή να αφησω μεγαλη αποσταση ασφαλειας) Γιατι κλανει το γατι... Κανε στην ακρη μωρε, οδηγας, εχε το νου σου στην οδηγηση και στο δρομο. Κοιτα τους διαβολεμενους καθρεφτες, δεν ειναι εκει για να φτιαχνεις το κραγιον σου. Με βλεπεις να ερχομαι??? στην μπαντα !!! Δε θελεις ? καλως καλως καλως... Θα σε περασω απο την μεσαια λωριδα και πηγαινε μετα στην δουλεια να λες ιστοριες για τους Ελληναραδες οδηγους. Τελος, αυτο που εγινε ενα μικρο ατυχημα ή κοβουν χορτα ή επαθε καποιος λαστιχο ή ή ή ή... και σταματατε για να δειτε ποσο μου σπαει τα νευρα! Απιστευτο χαος και μποτιλιαρισμα σε 3 λωριδες χωρις λογο!!!! χαμηλωσε ταχυτητα ΟΚ, μη σταματας το διαβολεμενο το αυτοκινητο , μην πατας φρενα !!! Ακολουθα την ροη της κινησης και ριξε μια κλεφτη ματιά αν τοσο σε καιει. Αφηστε το φρενο , κρατησε λογικες αποστασεις και κοιτατε το δρομο και τους καθρεφτες σας και ολα θα πανε λιγο καλυτερα. Φιλε, @JohnConstantine δε σε ξερω , δε με ξερεις. Δεν ξερω πως οδηγας και τουμπαλιν... Τιποτα απο τα παραπανω δε σε αφορουν, απλα αδραξα την ευκαιρια να πω και εγω το πονο μου! Το οτι υπαρχουν καγκουρες στους δρομους δε θα το αρνηθω, καθως και παπουδια που δεν θα επρεπε να οδηγουν. Anyways... 🎅 συμφωνω και επαυξανω Στις 5/12/2019 στις 1:03 ΠΜ, JohnConstantine είπε Ειλικρινα ασοβαρος το λιγοτερο που μπορω να σε χαρακτηρησω. Με μια προχειρη ματια μπορω να κοιταξω στο ιντερνετ και να βρω επανω απο τα μερη σου ποσα τροχαια εχουνε προκληθει με οδηγους σαν εσενα ειτε απο ζωα ειτε απο αλλους οδηγους. Εγω ανεφερα οτι "δεν κοιτανε οταν θελουν να αλλαξουν λωριδα , ειτε πατανε την λεα , ειτε κανουνε κοντρες. Που διαβασες το γιατι με προσπερασε απο την μεσαια λωριδα δεν ξερω. Υπαρχουν παρα πλ ηλιθιοι πλεον που πανε στην τελευταια λωριδα και κανουνε προσπεραση απο δεξια. Να φανταστω εισαι ενας τετοιος αλλα μια μερα θα αναψω κανα φλας και θα πλακωθεις στα φρενα και δεν θα μπορεις και να μιλησεις διοτι θα εχεις αδικο. Τα ορια ταχυτητας στην Ελλαδα ειναι 130. Εσυ πας με 150! Δικαιωμα σου αλλα να ξερεις οτι αμα σου τυχει κατι καηκες. Και εγω το εχω παει με παραπανω αλλα σε μια εθνικη αδεια οχι να παρω καποιον στο λαιμο μου.Εσυ απο οτι φαινεται εισαι ο κλασσικοτατος ελληναρας , κορναρει πριν αναψει το φαναρι πατα λιγο γκαζι , και ας ειναι παιδικη χαρα και ολα τα σχετικα. Δεν σου ειπα να πας μεσσεα λωριδα με 80 αλλα ειναι δικαιωμα του καθενος να παει με 100 και 120 (εντος του κοκ) και δικαιωμα σου να κανεις προσπεραση σε περιπτωση που δεν με θες. Και τα μεγαλα φωτα αναβουνε απο τις 7 προς φιλικη πληροφορηση. Οσο για την αδιακρισια αδιαφορο πραγματικα. Εμενα με ενοχλουν οι πραγματικοι κινδυνοι και η αθλια συμπεριφορα και νοοτροπια ελληνων οδηγων και οχι αυτα που μου ανεφερες. Αμα θες να τρεξεις να μαθεις πως να τρεχεις και που. Ολοι μπορουν να τρεξουν . Ειτε ειναι seicento ειτε Ferrari. Το κατεχεις; Και τα 2 γραφουν παραπανω απο αυτο που μου αναφερεις ακομα και αν φοβασαι τα παραπανω απο τα 150 εχω δει τετοιο αμαξι να τα ριχνει σε μεγαλυτερου κιβυσμου. Οποτε μην μου λες για ταχυτητες και ανοησιες τετοιες. Στο δρομο δεν βγηκα εχθες ουτε πηρα το διπλωμα στα 18. Πιστευω να ημουν ξεκαθαρος. Και να σκεφτεσαι οτι υπαρχουν ανθρωποι που σε περιμενουν σπιτι σου και οχι μονο εσενα αλλα και αλλους. Και ναι Ελληναρα μου δεν με ξερεις για αυτο απο εδω και περα κρατα λιγο τα κομπλεξ σου με περισσοτερο δεμενα λουρια. Και να ευχεσαι να μην δεις ατυχημα μπροστα σου live γτ εγω εχω δει και καλο θα ειναι να σκεφτεσαι ειδικα οταν οδηγας. Ολοι μπορουμε να τρεξουμε να το θυμασαι. ΥΓ Δεν εχεις τις ελληνικες υποδομες στους δρομους της Ελλαδος για 150. Παρε το χαμπαρι.Πιστευω να σε καλυψα επειδη καθε μερα ειμαι στο τιμονι και το χρονο κανω το λιγοτερο 30000χλμ και ειμαι κυριως σε εθνικη ο φιλος παραπανω δεν ειναι ασοβαρος που τα εγραψε αλλα αυτη ειναι η πραγματικοτητα των ελληνικων δρομων, αριστερη λωριδα με 80 ουτε καν 120 και προσπερνας απο δεξια του βληματος που κινειται στην αριστερη γτ δεν βλεπει οτι εχει κανει μια ουρα και δημιουργει κυκλοφοριακη συμφορηση, πηγαινει με 120 ενα αυτποκινητο ετοιμοροπο που ειναι μεν νομιμο αλλα οχι ηθικο και τελικα εγω που εχω χαμηλωμενο/200+ αλογα/ 4κινηση / λαστιχα καινουρια και φρεσκα ειμαι ο κακος που του αναβω τα φωτα και τον προσπερναω απο τα δεξια και ειμαι ο κακος οδηγος ενω εκεινος ειναι ο καλος. Και επειδη βλεπω οτι καποιοι το παιζετε πολυ νομιμοι και το ενα και το αλλο χαλαρωστε λιγο και αφηστε την υποκρισια που σας διακατεχει. Τουλαχιστον το βρισκω υποκριτικο να διαβαζω σε οποιαδηποτε χωρα για τηρηση νομων κτλ κτλ οταν οι ιδιοι πηγαινουν σε μια αλλη και κανουν αυτα που δεν μπορουν στη χωρα τους. Η λυση δεν ειναι ουτε αφαιρεση διπλωματος ουτε τπτ γτ οπως εγραψα πιο πανω τα ιδια θα κανουν ολοι παντου αμα τους επιτραπει, χρειαζεται οδηγικη παιδεια και η ιδια η πολιτεια να συντηρησει επιτελους τους δρομους, να φτιαξει θεσεις παρκινγκ κοκ. Πρωτα το κρατος ειναι μπροστα και μετα ακολουθουν οι πολιτες. Οσον αφορα τους δρομους και τα ορια κοκ στην ελλαδα υπαρχουν σημεια και για 300 και επισης ενα γρηγορο αμαξι τα 200 τα εχει σε 20δευτερολεπτα δεν χρειαζεται να παταει ποσα λεπτα για να τα φτασει και το ενα και το αλλο οπως νομιζεται καποιοι και λετε ιστοριες για αγριους. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
samari75 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 33 λεπτά πριν, dancer είπε συμφωνω και επαυξανω επειδη καθε μερα ειμαι στο τιμονι και το χρονο κανω το λιγοτερο 30000χλμ και ειμαι κυριως σε εθνικη ο φιλος παραπανω δεν ειναι ασοβαρος που τα εγραψε αλλα αυτη ειναι η πραγματικοτητα των ελληνικων δρομων, αριστερη λωριδα με 80 ουτε καν 120 και προσπερνας απο δεξια του βληματος που κινειται στην αριστερη γτ δεν βλεπει οτι εχει κανει μια ουρα και δημιουργει κυκλοφοριακη συμφορηση, πηγαινει με 120 ενα αυτποκινητο ετοιμοροπο που ειναι μεν νομιμο αλλα οχι ηθικο και τελικα εγω που εχω χαμηλωμενο/200+ αλογα/ 4κινηση / λαστιχα καινουρια και φρεσκα ειμαι ο κακος που του αναβω τα φωτα και τον προσπερναω απο τα δεξια και ειμαι ο κακος οδηγος ενω εκεινος ειναι ο καλος. Και επειδη βλεπω οτι καποιοι το παιζετε πολυ νομιμοι και το ενα και το αλλο χαλαρωστε λιγο και αφηστε την υποκρισια που σας διακατεχει. Τουλαχιστον το βρισκω υποκριτικο να διαβαζω σε οποιαδηποτε χωρα για τηρηση νομων κτλ κτλ οταν οι ιδιοι πηγαινουν σε μια αλλη και κανουν αυτα που δεν μπορουν στη χωρα τους. Η λυση δεν ειναι ουτε αφαιρεση διπλωματος ουτε τπτ γτ οπως εγραψα πιο πανω τα ιδια θα κανουν ολοι παντου αμα τους επιτραπει, χρειαζεται οδηγικη παιδεια και η ιδια η πολιτεια να συντηρησει επιτελους τους δρομους, να φτιαξει θεσεις παρκινγκ κοκ. Πρωτα το κρατος ειναι μπροστα και μετα ακολουθουν οι πολιτες. Οσον αφορα τους δρομους και τα ορια κοκ στην ελλαδα υπαρχουν σημεια και για 300 και επισης ενα γρηγορο αμαξι τα 200 τα εχει σε 20δευτερολεπτα δεν χρειαζεται να παταει ποσα λεπτα για να τα φτασει και το ενα και το αλλο οπως νομιζεται καποιοι και λετε ιστοριες για αγριους. Λάθος κάνεις φίλε, υπάρχει λύση... Του παίρνεις το δίπλωμα για 2 χρόνια... Του παίρνεις το αυτοκίνητο για 2 χρόνια Του βάζεις πρόστιμο 10.000 ευρώ έστω με δόσεις αν δεν έχει μετρητά. Ο Έλληνας πονάει στην τσέπη πουθενά αλλού. 7 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Imola Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Μετά από 35 χρόνια οδήγησης στην Αθήνα, έχω να πω ότι τα πράγματα έχουν γίνει χειρότερα. Χθες διάβαζα στα MME για μια γιαγιά η οποία οδηγώντας το αυτοκίνητό της παραβίασε ένα STOP στην Λαυρίου και θέρισε 3 μοτοσυκλετιστές, ένας νεκρός, δύο τραυματισμένοι. Η ίδια σε σοκ, [προφανώς για το κατάντημά της]. Και αναρωτιέμαι το γιατί. Η απάντηση σε αυτό είναι ότι δεν υπάρχει αντίληψη, δεν υπάρχει καλής ποιότητας συνείδηση, γνώση, ικανότητα, αίσθηση του χώρου, της ταχύτητας και του οχήματος που ο κάθε ένας οδηγεί. Όταν κάποιος παραβιάζει ένα STOP ή ένα κόκκινο φανάρι, τότε είναι δολοφόνος. Αν κάποιος κινείται στην ΛΕΑ τότε είναι επιεικώς ασυνείδητος. Στους 100 μόνο οι 5 γνωρίζουν ότι οι 3 λωρίδες κυκλοφορίες ΔΕΝ είναι ίδιες μεταξύ τους. Ο κανόνας λέει ότι οδηγούμε δεξιά και προσπερνούμε απο αριστερά. Τα βαρέα οχήματα πρέπει να κινούνται μόνο στην δεξιά, και όσοι οδηγούν αργά ΔΕΝ πρέπει να κινούνται στην αριστερή. Στην Ελλάδα δυστυχώς συμβαίνει το ανάποδο [όπως και σε πολλά άλλα πράγματα]. Έτσι λοιπόν οι Έλληνες οδηγούν αριστερά και όσοι θέλουν να προσπεράσουν ΑΝΑΓΚΑΖΟΝΤΑΙ να προσπερνούν απο τις άλλες δύο λωρίδες, την μεσαία και την δεξιά. Αυτό σημαίνει ελλιγμούς, και οι ελλιγμοί όταν γίνονται με μεγάλη ταχύτητα είναι επικίνδυνοι. Αυτό συμβαίνει μόνο στην Ελλάδα. Όπως και μόνο στην Ελλάδα συμβαίνει να πληρώνεις 700 ευρώ και να παραλαμβάνεις το δίπλωμα οδήγησης με κούριερ στο σπίτι σου, χωρίς να έχεις δώσει καμία εξέταση. Γιατί μόνο στην Ελλάδα κάτι τέτοιο θεωρείται μαγκιά. Η λύση στο πρόβλημα είναι πρώτα απ΄ όλα η παιδεία και οι σοβαρές σχολές οδήγησης. Ακολουθούν ένα αυστηρό νομικό πλαίσιο, σφιχτή αστυνόμευση, ισόβεια απαγόρευση οδήγησης και εξουθενωτικά πρόστιμα. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, samari75 είπε Λάθος κάνεις φίλε, υπάρχει λύση... Του παίρνεις το δίπλωμα για 2 χρόνια... Του παίρνεις το αυτοκίνητο για 2 χρόνια Του βάζεις πρόστιμο 10.000 ευρώ έστω με δόσεις αν δεν έχει μετρητά. Ο Έλληνας πονάει στην τσέπη πουθενά αλλού. Το δίπλωμα ναι, το αυτοκίνητο όμως όχι. Μπορεί να το χρησιμοποιεί άλλος μέλος της οικογένειας που να οδηγεί σωστά. Περιπολικό σταματάει αυτοκίνητο που πήγαινε με 10 χλμ, ζιγκ ζαγκ κλπ. Μέσα ήταν γυναίκα υπό την επήρεια ναρκωτικών. Κλήση πάνω από 3.000 ευρώ και πόντοι που αφαιρούσαν το δίπλωμα για 2 χρόνια (ή κάτι τέτοιο). Το αποτέλεσμα? Η κυρία ήταν δημοσιογράφος σε κανάλι, όχι γνωστή και ο μπαμπάς αντί να της βάλει χέρι και να μην την αφήσει να ξαναοδηγήσει πήρε τηλέφωνο έναν μεγάλο αξιωματικό και σβήστηκαν τα πάντα και πλήρωσε ένα 200αρι έτσι για τους τύπους. Φυσικά ο μπαμπάς δεν αναρωτήθηκε τι θα γινόταν αν η κόρη του σκότωνε ή άφηνε ανάπηρο κάποιον γιατί μέσα στη μαστούρα της μπορεί να πάταγε ξαφνικά γκάζι κλπ κλπ. 12 ώρες πριν, cthulhucarbide είπε Και μετά έρχεται και η παράνοια με το ότι η αριστερή είναι μόνο για προσπέραση. Αν απλά είσαι στην λωρίδα σου (αριστερή) και πας λίγο πιο γρήγορα από τους άλλους και βρεθείς πιο μπροστά από αυτούς, έκανες προσπέραση και καλά κάνεις και είσαι στην αριστερή ή μήπως δεν είναι προσπέραση και πρέπει κάθε φορά που περνάς ένα αμάξι να κάνεις δεξιά για να μπεις μπροστά του (για να θεωρηθεί προσπέραση και να μπορείς να χρησιμοποιείς νόμιμα την αριστερή) και μετά στο επόμενο αμάξι να ξανακάνεις αριστερά με φλας και μετά πάλι δεξιά να μπεις μπροστά του και ούτω καθεξής έχοντας κάνει 300 μανούβρες μέσα σε 30-40 χιλιόμετρα? Για μένα η μόνη καθαρή περίπτωση προσπέρασης είναι όταν είσαι πίσω από κάποιον, βγάζεις φλας αριστερά, μπαίνεις στο αντίθετο ρεύμα, και μετά βγάζεις φλας δεξιά και μπαίνεις μπροστά του. Στις εθνικές οδούς ειδικά όταν έχουν πολλές λωρίδες το να είσαι πίσω από κάποιον και μετά να βρεθείς μπροστά του είναι κάτι που δεν συμβαίνει συνέχεια, και όταν συμβαίνει δεν είναι ξεκάθαρο αν θεωρείται προσπέραση ή όχι Είσαι πρόεδρος του Εδεσσαικού? Αυτά που γράφεις δεν βγάζουν νόημα και είναι ξεκάθαρο ότι δεν ξέρεις τι σημαίνει προσπέραση. Εκτός κι αν δεν έχεις πιει καφέ ακόμα και κόλλησε το μυαλό σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnConstantine Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, dancer είπε συμφωνω και επαυξανω επειδη καθε μερα ειμαι στο τιμονι και το χρονο κανω το λιγοτερο 30000χλμ και ειμαι κυριως σε εθνικη ο φιλος παραπανω δεν ειναι ασοβαρος που τα εγραψε αλλα αυτη ειναι η πραγματικοτητα των ελληνικων δρομων, αριστερη λωριδα με 80 ουτε καν 120 και προσπερνας απο δεξια του βληματος που κινειται στην αριστερη γτ δεν βλεπει οτι εχει κανει μια ουρα και δημιουργει κυκλοφοριακη συμφορηση, πηγαινει με 120 ενα αυτποκινητο ετοιμοροπο που ειναι μεν νομιμο αλλα οχι ηθικο και τελικα εγω που εχω χαμηλωμενο/200+ αλογα/ 4κινηση / λαστιχα καινουρια και φρεσκα ειμαι ο κακος που του αναβω τα φωτα και τον προσπερναω απο τα δεξια και ειμαι ο κακος οδηγος ενω εκεινος ειναι ο καλος. Και επειδη βλεπω οτι καποιοι το παιζετε πολυ νομιμοι και το ενα και το αλλο χαλαρωστε λιγο και αφηστε την υποκρισια που σας διακατεχει. Τουλαχιστον το βρισκω υποκριτικο να διαβαζω σε οποιαδηποτε χωρα για τηρηση νομων κτλ κτλ οταν οι ιδιοι πηγαινουν σε μια αλλη και κανουν αυτα που δεν μπορουν στη χωρα τους. Η λυση δεν ειναι ουτε αφαιρεση διπλωματος ουτε τπτ γτ οπως εγραψα πιο πανω τα ιδια θα κανουν ολοι παντου αμα τους επιτραπει, χρειαζεται οδηγικη παιδεια και η ιδια η πολιτεια να συντηρησει επιτελους τους δρομους, να φτιαξει θεσεις παρκινγκ κοκ. Πρωτα το κρατος ειναι μπροστα και μετα ακολουθουν οι πολιτες. Οσον αφορα τους δρομους και τα ορια κοκ στην ελλαδα υπαρχουν σημεια και για 300 και επισης ενα γρηγορο αμαξι τα 200 τα εχει σε 20δευτερολεπτα δεν χρειαζεται να παταει ποσα λεπτα για να τα φτασει και το ενα και το αλλο οπως νομιζεται καποιοι και λετε ιστοριες για αγριους. Μιας και το θετεις ετσι θα σου πω και εγω το εξης. Αμα ειμαι μεσσαια λωριδα και αναψω αλαρμ (Για πλακα προς τα δεξια ) και ο αλλος ερθει σφαιρα απο πισω μου με 200 οπως λες εσυ και ειτε πλακωθεις στα φρενα ειτε πεσει σε κανενα διαζομα θα φταιω; Δικαιωμα μου δεν ειναι; Νομιμος δεν ειμαι;;;4 κινηση και οτι αλλο εχει η αμαξαρα σου. Θα το ξανα πω! 200 πιανει το δικο σου 180 το δικο μου. Εισαι ικανος , εχεις τους δρομους; Το αμαξι σου ειναι γαματο το δικο μου οχι. Αλλα σου εχει τυχει κατι; Γτ εμεις μιλαμε με πραξεις που μπορουμε να κανουμε οχι με αερολογιες. Αυτο δεν καταλαβαινετε εδω μεσα. Και εγω το ειχα παει με 200! Και;;;; Σε αδειο δρομο! ΑΔΕΙΟ Ομως! Οχι εξοδο Χριστουγεννων που σκοπευετε να κανετε.! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pananton Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 χτες, απόγευμα, λεωφόρος κηφισού. δεξιά λωρίδα εγώ χαλαρά γύρω στα 80 km/h ξαφνικά μάζευα τιμόνια στο matiz...ο λόγος? του μπροστινού οχήματος ΙΧ του έφυγε ο μπροστινός δεξιός τροχός...ναι, καλά διαβάσατε... έφυγε η ρόδα και το σασί του οχήματος έσκασε πάνω στην άσφαλτο...πόσο τις γουστάρω αυτές τις καθημερινές σκηνές ελληνικής παράνοιας! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skandalf Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Μας κράζετε τους Έλληνες οδηγούς γιατί δεν έχετε οδηγήσει Τουρκία... Καλά βέβαια εκεί δεν υπάρχει σύγκριση,νομίζω πως δεν υπάρχει καν ΚΟΚ στη Τουρκία και οδηγούν στην τύχη... Το πρόβλημα κατά τη γνώμη μου δεν είναι οι νόμοι αλλά η νοοτροπία του Έλληνα..Αυτή η νοοτροπία της ρεμούλας,της μαγκιάς,της εκμετάλλευσης που μας διέπει σαν λαό.. Της έλλειψης αυτοσεβασμού και της άρνησης να αναλάβουμε ευθύνες / ζητήσουμε ένα συγγνώμη για την οποιαδήποτε χαζομάρα κάναμε.. Όταν το <<Ξέρεις ποιος είμαι εγώ και τι κονέ έχω;;;>> αντικατασταθεί από το <<Συγγνώμη , ήμουν λαλάκας>> , θα δεχτώ πως υπάρχουν σημάδια βελτίωσης και στους δρόμους και στις δημόσιες υπηρεσίες και παντού. Ελλάδα ,η χώρα με το καλύτερο σύστημα εκπαίδευσης μας έλεγαν στο σχολείο...Και ξεχνούσαν να συμπληρώσουν οι δάσκαλοι μας : Και το χειρότερο σύστημα ΠΑΙΔΕΙΑΣ στους πολίτες της 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pontez2 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Ως γνωστών, οι μηχανές οδηγούν συνήθως ανάμεσα από τα αυτοκίνητα. Το αν ειναι σωστό ή λάθος, έχει να κάνει με τον ΚΟΚ του εκάστοτε κράτους (πχ στη Γαλλία ειναι νόμιμο στην Ελλάδα δεν το έχουν ως παράνομο αλλά αν γίνει ατύχημα το άδικο το έχει πάντα ο οδηγός της μηχανής). Γενικά ειναι μεγάλη κουβέντα και δεν ειναι αυτό το θέμα. Ρε μηχανόβιε. Οδηγάς ανάμεσα απο αυτοκίνητα. Ειναι επικύνδινο ούτως η αλλιώς, για αυτόν τον λόγο κάποιοι πάνε με τα 30-40 το πολύ. Διότι βάση του εκδικασμένου, ακόμα και ένας οδηγός αυτοκινήτου δεν βγάλει φλας να αλλάξει λωρίδα και σου πεταχτεί, πάλι εσύ θα φταις... ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΟΔΗΓΑΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ με ταχύτητα και μάλιστα βρίζεις και τα μπροστά μηχανάκια που οδηγούν προσεκτικά; Δεν καταλαβαίνεις σε πόσο επικύνδινη θέση βρίσκεσαι; Γιατί χαλάς τη πιάτσα με αποτέλεσμα για τύπους σαν εσένα να έχουν βαφτίσει τους οδηγούς μηχανών ως κακούς κτλ κτλ 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tutuyo Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Προστιμα,ελεγχοι κτλ ειναι ολα ημιμετρα. Ο μοναδικος τροπος να βελτιωθει η συμπεριφορα του Ελληνα οδηγου ειναι η παιδεια, συνδυαστικα. Πρεπει η κυκλοφοριακη αγωγη να μπει ως μαθημα υποχρεωτικο στα σχολεια και να δενει με την φυσικη. Να εξηγησουν στα παιδια για πιο λογο δεν μπορεις να καταστρατηγησεις την ΑΔΟ και για πιο λογο δεν μπορεις να ξεφυγεις απο την φυγοκεντρο και πως αυτο συνδεεται αμεσα με ολες τις αυτοκινητοπορειες. Να δουμε μετα θα εχουμε τον ιδιο αριθμο μπουφων που νομιζουν οτι μπορουν να πηγαινουν πανω απο 50 σε κατοικημενες περιοχες? Οσον αφορα στα προστιμα, ειμαι και εγω της αποψης της κοινωνικης εργασιας σε νοσοκομειο με θυματα τροχαιων. Περασες με κοκκινο/Αλκοολ/Κρανος? επι 1 μηνα, 2 ωρες μονο, δεν χρειαζεται παραπανω στα επειγοντα να βλεπεις κοματιασμενα παιδια 6 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pananton Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, pontez2 είπε Ως γνωστών, οι μηχανές οδηγούν συνήθως ανάμεσα από τα αυτοκίνητα. Το αν ειναι σωστό ή λάθος, έχει να κάνει με τον ΚΟΚ του εκάστοτε κράτους (πχ στη Γαλλία ειναι νόμιμο στην Ελλάδα δεν το έχουν ως παράνομο αλλά αν γίνει ατύχημα το άδικο το έχει πάντα ο οδηγός της μηχανής). Γενικά ειναι μεγάλη κουβέντα και δεν ειναι αυτό το θέμα. Ρε μηχανόβιε. Οδηγάς ανάμεσα απο αυτοκίνητα. Ειναι επικύνδινο ούτως η αλλιώς, για αυτόν τον λόγο κάποιοι πάνε με τα 30-40 το πολύ. Διότι βάση του εκδικασμένου, ακόμα και ένας οδηγός αυτοκινήτου δεν βγάλει φλας να αλλάξει λωρίδα και σου πεταχτεί, πάλι εσύ θα φταις... ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΟΔΗΓΑΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ με ταχύτητα και μάλιστα βρίζεις και τα μπροστά μηχανάκια που οδηγούν προσεκτικά; Δεν καταλαβαίνεις σε πόσο επικύνδινη θέση βρίσκεσαι; Γιατί χαλάς τη πιάτσα με αποτέλεσμα για τύπους σαν εσένα να έχουν βαφτίσει τους οδηγούς μηχανών ως κακούς κτλ κτλ μερικοί μηχανόβιοι στραβοκοιτάνε, βρίζουν, κάνουν χειρονομίες και την κάνουν μέσα στην κίνηση...δεν κάθονται να το συζητήσουμε πολιτισμένα (μπορεί και όχι, προχωράμε) για το ποιος φταίει... Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2019 από pananton 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις