Προς το περιεχόμενο

Eλληναρας στο τιμονι και ο χαρος;;;;;;;

JohnConstantine

Προτεινόμενες αναρτήσεις

9 λεπτά πριν, JohnConstantine είπε

Ειλικρινα ασοβαρος το λιγοτερο που μπορω να σε χαρακτηρησω. Με μια προχειρη ματια μπορω να κοιταξω στο ιντερνετ και να βρω επανω απο τα μερη σου ποσα τροχαια εχουνε προκληθει με οδηγους σαν εσενα ειτε απο ζωα ειτε απο αλλους οδηγους. Εγω ανεφερα οτι "δεν κοιτανε οταν θελουν να αλλαξουν λωριδα , ειτε πατανε την λεα , ειτε κανουνε κοντρες. Που διαβασες το γιατι με προσπερασε απο την μεσαια λωριδα δεν ξερω. Υπαρχουν παρα πλ ηλιθιοι πλεον που πανε στην τελευταια λωριδα και κανουνε προσπεραση απο δεξια. Να φαντασω εισαι ενας τετοιος αλλα μια μερα θα αναψω κανα φλας και θα πλακωθεις στα φρενα και δεν θα μπορεις και να μιλησεις διοτι θα εχεις αδικο. Τα ορια ταχυτητας στην Ελλαδα ειναι 130. Εσυ πας με 150! Δικαιωμα σου αλλα να ξερεις οτι αμα σου τυχει κατι καηκες. Και εγω το εχω παει με παραπανω αλλα σε μια εθνικη αδεια οχι να παρω καποιον στο λαιμο μου.Εσυ απο οτι φαινεται εισαι ο κλασσικοτατος ελληναρας , κορνα πριν αναψει το φαναρι πατα λιγο γκαζι , και ας ειναι παιδικη χαρα και ολα τα σχετικα.
  Δεν σου ειπα να πας μεσσεα λωριδα με 80 αλλα ειναι δικαιωμα του καθενος να παει με 100 και 120 (εντος του κοκ) και δικαιωμα σου να κανεις προσπεραση σε περιπτωση που δεν με θες.
Και τα μεγαλα φωτα αναβουνε απο τις 7 προς φιλικη πληροφορηση. Οσο για την αδιακρισια αδιαφορο πραγματικα. Εμενα με ενοχλουν οι πραγματικοι κινδυνοι και η αθλια συμπεριφορα και νοοτροπια ελληνων οδηγων και οχι αυτα που μου ανεφερες. Αμα θες να τρεξεις να μαθεις πως να τρεχεις και που. Ολοι μπορουν να τρεξουν . Ειτε ειναι seicento ειτε Ferrari. Το κατεχεις; Και τα 2 γραφουν παραπανω απο αυτο που μου αναφερεις ακομα και αν φοβασαι τα παραπανω απο τα 150 εχω δει τετοιο αμαξι να τα ριχνει σε μεγαλυτερου κιβυσμου. Οποτε μην μου λες για ταχυτητες και ανοησιες τετοιες. Στο δρομο δεν βγηκα εχθες ουτε πηρα το διπλωμα στα 18. Πιστευω να ημουν ξεκαθαρος. Και να σκεφτεσαι οτι υπαρχουν ανθρωποι που σε περιμενουν σπιτι σου και οχι μονο εσενα αλλα και αλλους. Και ναι Ελληναρα μου δεν με ξερεις για αυτο απο εδω και περα κρατα λιγο τα κομπλεξ σου με περισσοτερο δεμενα λουρια. Και να ευχεσαι να μην δεις ατυχημα μπροστα σου live γτ εγω εχω δει και καλο θα ειναι να σκεφτεσαι ειδικα οταν οδηγας. Ολοι μπορουμε να τρεξουμε να το θυμασαι.

ΥΓ Δεν εχεις τις ελληνικες υποδομες στους δρομους της Ελλαδος για 150. Παρε το χαμπαρι.Πιστευω να σε καλυψα

Κοιτα απο την παραπανω απαντηση φαινετε οτι εισαι κλασσικος ελληναρας. Ισως οχι οδηγος, αλλα εισαι καμαρι μου, ε λ λ η ν α ρ α ς, που <<εσυ ξερεις>> και εχεις φαει την ζωη με το κουταλι,στιβεις την πετρα και ξεδιψανε οι διψασμενοι, αχχχ.. και να γινοσουν για μερα μερα πρωθυπουργος κ.α τετοια γραφικα. Σε 5 γραμμες καταφεερες και με ψυχολογησες , με εβρισες και ειπες ενα σωρο ασυναρτησιες. Εγραψες, οτι 2 αμαξια κανανε κοντρα σε περασαν απο την μεσαια λωριδα και δε το πηρες χαμπαρι... Ηρθαν πλακωμενοι απο πισω σου και εσυ με την κοπελα σου χαλαρη οδηγηση-βολτιτσα και μπλα μπλα. Δε το αναλυω περισσοτερο διοτι ειμαι σιγουρος οτι θα με κουρασεις.

Το προβλημα πιστευω δεν ειναι μονο η νοοτροπια, αλλα οτι οι μισοι που οδηγουν δεν θα επρεπε. Καθημερινα, τους βλεπω να να βαζουν το μεικ απ, να τρωνε, να χαζευουν , να μιλανε στο κινητο, γενικα πραγματα που τους απασχολουν απο την οδηγηση. 

• Like 9
  • Confused 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 145
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, ifaist είπε

Γιατι θελω να παω με 150.

Το όριο ταχύτητας είναι χαμηλότερο.

4 ώρες πριν, ifaist είπε

οποτε πρεπει να σε εμπιστευτω ή να αφησω μεγαλη αποσταση ασφαλειας)

Δηλαδή δεν έχεις σκοπό -πάντα- να έχεις μεγάλη απόσταση ασφαλείας; Αν εγώ μπροστά σου δω κάτι ξαφνικά (άνθρωπο, παιδάκι κλπ) και πρέπει να κοκκαλώσω εσύ θα έρθεις και θα κοπανήσεις πάνω μου; Nice, πανέξυπνο..

4 ώρες πριν, ifaist είπε

δεν ειναι εκει για να φτιαχνεις το κραγιον σου.

Σεξιστικό. Ο γιδοβοσκός παπάρας, με το χέρι κρεμασμένο έξω σαν πίθηκος, βλέπω δεν σε πειράζει.

4 ώρες πριν, ifaist είπε

Με βλεπεις να ερχομαι??? στην μπαντα !!!

Με πόσο; με 150 (ή και παραπάνω); Έχεις και θράσος φαίνεται για να απαιτείς να κάνω και στην μπάντα (αν και δεν πιάνω αριστερή ομολογώ για να μην πέσει πάνω μου κανένας ούγκανος).

4 ώρες πριν, ifaist είπε

Γιατι εισαι κοπελα/γερος/γρια και δε σε εμπιστευομαι μπροστα μου.

Στατιστικά, τα περισσότερα ατυχήματα τα έχουν τα γίδια που έχουν υπερβολική αυτοπεποίθηση και οδηγούν σαν κάγκουρες. Επίσης (ένα παράδειγμα) ο πανίβλακας γιος του Jumbo (που είδε τα ραδίκια ανάποδα και δυστυχώς πήρε στον λαιμό του και άλλους), απ' όσο θυμάμαι δεν ήταν ούτε κοπέλα, ούτε γέρος, ούτε γριά. Το ίδιο ισχύει και με το άλλα δίποδα που πέσανε σε κάποιους πεζούς σε πεζοδρόμια, στάσεις λεωφορείων κλπ.

4 ώρες πριν, ifaist είπε

Θα σε περασω απο την μεσαια λωριδα και πηγαινε μετα στην δουλεια να λες ιστοριες για τους Ελληναραδες οδηγους.

Επιβεβαιώνεις τις παραπανω 2 τελευταίες λέξεις.

4 ώρες πριν, ifaist είπε

Και ναι μου σπατε τα @@ εσεις που νομιζεται οτι οι δρομοι σας ανηκουν

Με βάση όλα τα παραπάνω, ξανασκέψου σε ποιον απευθύνεσαι :)

Επεξ/σία από l337
  • Like 20
  • Thanks 3

6 ώρες πριν, ifaist είπε

Γιατι σε προσπερασε απο την μεσαια λωριδα ?

Καθημερινα το συναντω αυτο το πραγμα... Και ναι μου σπατε τα @@ εσεις που νομιζεται οτι οι δρομοι σας ανηκουν (ναι ειναι η αντιθετη αποψη οσων τρεχουν)  και οτι επειδη πηγαινετε κοντα στο οριο ταχυτητας ειναι ΟΚ να ειστε στο αριστερο ρευμα. Οχιιιιι.... Εισαι Εγνατια οδο και πηγαινεις με 120χλμ/ω θελω να σε περασω, ρε φιλε, γιατι ?

Γιατι θελω να παω με 150. Γιατι πατας συνεχεια φρενα και δε σε θελω μπροστα μου, Γιατι εισαι κοπελα/γερος/γρια και δε σε εμπιστευομαι μπροστα μου. Γιατι ειναι 7 ωρα το πρωι ή 6 το απογευμα και δεν εχεις αναψει τα φωτα, γιατι εχεις περιεργο αμαξι και δε βλεπω μπροστα στον δρομο (οποτε πρεπει να σε εμπιστευτω ή να αφησω μεγαλη αποσταση ασφαλειας) Γιατι κλανει το γατι...

Κανε στην ακρη μωρε, οδηγας, εχε το νου σου στην οδηγηση και στο δρομο. Κοιτα τους διαβολεμενους καθρεφτες, δεν ειναι εκει για να φτιαχνεις το κραγιον σου. Με βλεπεις να ερχομαι??? στην μπαντα !!! Δε θελεις ? καλως καλως καλως... Θα σε περασω απο την μεσαια λωριδα και πηγαινε μετα στην δουλεια να λες ιστοριες για τους Ελληναραδες οδηγους.

Τελος, αυτο που εγινε ενα μικρο ατυχημα ή κοβουν χορτα ή επαθε καποιος λαστιχο ή ή ή ή... και σταματατε για να δειτε ποσο μου σπαει τα νευρα! Απιστευτο χαος και μποτιλιαρισμα σε 3 λωριδες χωρις λογο!!!! χαμηλωσε ταχυτητα ΟΚ, μη σταματας το διαβολεμενο το αυτοκινητο , μην πατας φρενα !!! Ακολουθα την ροη της κινησης και ριξε μια κλεφτη ματιά αν τοσο σε καιει. Αφηστε το φρενο , κρατησε λογικες αποστασεις και κοιτατε το δρομο και τους καθρεφτες σας και ολα θα πανε λιγο καλυτερα.

Φιλε, @JohnConstantine δε σε ξερω , δε με ξερεις. Δεν ξερω πως οδηγας και τουμπαλιν... Τιποτα απο τα παραπανω δε σε αφορουν, απλα αδραξα την ευκαιρια να πω και εγω το πονο μου! Το οτι υπαρχουν καγκουρες στους δρομους δε θα το αρνηθω, καθως και παπουδια που δεν θα επρεπε να οδηγουν. Anyways... 🎅

χμμμμ...τι εχουμε εδω;α ναι....τον κλασσικο τυπο που ολοι πρεπει να αλλαξουν για να βελτιωθει τουτος ο τοπος,ολοι εκτος απο εκεινον γιατι αυτος ειναι σωστος σε ολα μπλα μπλα μπλα...
και για να ειμαι δικαιος λεω οτι τις εκανα κ εγω αυτες τις μαλ....βλακειες...καβαλαγα το διλιτρο και καρφωνα κατι 230αρια στην αττικη....στα 25 μου....μεγιστος τρομπας....ευτυχως μεγαλωνοντας εβαλα μυαλο....ελπιζω να εισαι καποιος θερμοαιμος 20αρης που εχει περιθωρια βελτιωσης.αν οχι;.........

• Like 3

6 ώρες πριν, ifaist είπε

Κοιτα απο την παραπανω απαντηση φαινετε οτι εισαι κλασσικος ελληναρας. Ισως οχι οδηγος, αλλα εισαι καμαρι μου, ε λ λ η ν α ρ α ς, που <<εσυ ξερεις>> και εχεις φαει την ζωη με το κουταλι,στιβεις την πετρα και ξεδιψανε οι διψασμενοι, αχχχ.. και να γινοσουν για μερα μερα πρωθυπουργος κ.α τετοια γραφικα. Σε 5 γραμμες καταφεερες και με ψυχολογησες , με εβρισες και ειπες ενα σωρο ασυναρτησιες. Εγραψες, οτι 2 αμαξια κανανε κοντρα σε περασαν απο την μεσαια λωριδα και δε το πηρες χαμπαρι... Ηρθαν πλακωμενοι απο πισω σου και εσυ με την κοπελα σου χαλαρη οδηγηση-βολτιτσα και μπλα μπλα. Δε το αναλυω περισσοτερο διοτι ειμαι σιγουρος οτι θα με κουρασεις.

Το προβλημα πιστευω δεν ειναι μονο η νοοτροπια, αλλα οτι οι μισοι που οδηγουν δεν θα επρεπε. Καθημερινα, τους βλεπω να να βαζουν το μεικ απ, να τρωνε, να χαζευουν , να μιλανε στο κινητο, γενικα πραγματα που τους απασχολουν απο την οδηγηση. 

Μα συγγνώμη κιόλας τι απάντηση περιμένεις να σου δώσει κάποιος; Σε ένα post ανέφερες πως κάνεις τις μισές παραβάσεις του ΚΟΚ και νομίζεις πως έχεις και δίκιο!

Όλοι εσείς που νομίζετε ότι είστε σπουδαίοι οδηγοί με 150+ χλμ, πηγαίνετε σε κανένα καρτ μπας και σας φύγει η καύ... και γλυτώσει και κανένας άνθρωπος. 

• Like 3

@ifaist πρεπει να εισια απο τους οδηγους που πανε και κολλανε στον μπροστινο τους με αποσταση ασφαλειας λιγοτερο του ενος μετρου, παιζεις φωτα, κορνες, σειρηνες για να προσπερασεις και να κερδισεις μια θεση.
Αυτη τη νοοτροπια βγαζεις.

Απο την αλλη, θα μεγαλωσεις και θα μαθεις χωρις να εχεις παρει πιστευω καποιους στον λαιμο σου με την εγωιστικη οδηγηση σου.

• Like 1

Εγώ καταλαβαίνω πότε αλλάζει κάποιος λωρίδα όταν στρίβει το κεφάλι του , γιατί φλας και αλαρμ τα ανάβουν μόνο σε γάμους.

Κινητό , καφές και τσιγάρο το πρωί είναι must , εάν δεν πάρεις τηλέφωνο την γκόμενα όταν πηγαίνεις στην δουλειά και δεν καπνίζεις και πίνεις το καφεδάκι σου , είναι σαν καλοκαίρι χωρίς ήλιο .

Φανάρι και να μην πας πρώτος δεν γίνεται , είναι ντροπή για τον ελληνα οδηγό.

Εγώ θα έλεγα αφαίρεση διπλώματος για 6 μήνες , μόνο γιατί δεν έβαλες ζώνη. Για τα προηγούμενα που έγραψα , που είναι πιθανό να προκαλέσεις ατύχημα , δια βίου αφαίρεση διπλώματος .

• Like 5

Κινείσαι εντός κατοικημένης περιοχής όχι σε λεωφόρο σε απλό δρόμο με 60 χιλιόμετρα ενώ το όριο κανονικά είναι 50.Είναι και πρωί που τα παιδιά πάνε σχολείο.Παρανομείς και λίγο αλλά λες ας μη σπάω και τα νεύρα των άλλων αλλά μέχρι ένα όριο.

Από πίσω ο βιαστικός που έπρεπε είναι να είναι στη δουλειά πριν 10 λεπτά αλλά άργησε να ξυπνήσει να έχει κολλήσει να αναβοσβήνει τα φώτα να του κάνεις χώρο να περάσει.

Κόβεις στα 50 που είναι και το όριο και δεν του αφήνεις από πουθενά τρύπα να περάσει.:lol:Όχι θα σου σπάσει τα νεύρα.

Σπάστου τα εσύ.

• Like 9

8 λεπτά πριν, Xacti είπε

Εγώ γιατί είχα την εντύπωση ότι η αριστερή λωρίδα είναι μόνο για προσπέραση?

Πολλοί έχουν την εντύπωση οτι αν έχουν πιάσει το όριο ταχύτητας (στην καλύτερη περίπτωση), μπορούν να κατσικώνονται στην αριστερή και να μην κουνιούνται για κανένα λόγο.

• Like 7
  • Thanks 4

16 λεπτά πριν, Xacti είπε

Εγώ γιατί είχα την εντύπωση ότι η αριστερή λωρίδα είναι μόνο για προσπέραση?

Και για προσπεραση να μην ηταν, η μεσαια λωριδα για μενα την θεωρω και πιο ασφαλης. Κατι να σου τυχει, εχεις περιθωριο να κινηθεις δεξια αριστερα.

• Like 1
  • Confused 2

Η αριστερη λωριδα χρησιμοποιειται για προσπεραση, και οι οδηγοι πρεπει να χρησιμοποιουν τη μεσαια ή τη δεξια λωριδα κατα την κανονικη κινηση.

Αυτο αναφερεται στα σηματα

• Like 12

Όσο οι μισοί Έλληνες δεν διστάζουν να πηδάνε τους άλλους μισούς για τη βολή τους, δεν πρόκειται να δούμε βελτίωση, σε κανένα τομέα, όχι μόνο αυτό της οδήγησης.

Τροχονόμους βλέπω στο δρόμο συνήθως για ρύθμιση κίνησης λόγω διαδήλωσης ή για να ανοίξουν δρόμο σε κάποιον πολιτικό. Εννοείται οτι μπορείς να περάσεις κόκκινο μπροστά σε μπάτσο που που έχει σκοπιά χωρίς να πάθεις τίποτα, γιατί, έχει άλλη αποστολή(π.χ. να χαζεύει στο ίντερνετ με το κινητό του).

Οι γρήγοροι των εθνικών και της Αττικής έχουν πάντα τη κακή συνήθεια να κολλάνε απο πίσω σου  ή να αναβοσβήνουν φώτα ακόμα και 200 μέτρα μακριά σου, ασκώντας bullying και θέτοντας την ασφάλεια σου σε κίνδυνο ασχέτως σε ποιά λωρίδα βρίσκεσαι. Το χειρότερο δε είναι, όταν προσπαθείς ο καημένος να κάνεις προσπέραση απο την αριστερή λωρίδα σε κάποιον με 120χλμ(όσο είναι το όριο) και έρχονται ξαφνικά αυτοί απο το πουθενά με 200χλμ και απαιτούν να εξαφανισθείς ως δια μαγείας για να μην τους λερώνεις το δρόμο με την παρουσία σου.

Σε ευρωπαικό επίπεδο νομίζω τα χειρότερα ισχύουν στην Αλβανία που πέρασα πρόσφατα. Αν έχουμε εδώ ένα εικονοστάσι ανα 5 χλμ, στην Αλβανία υπάρχει ανα 500 μέτρα! Σοβαρά όμως, αν πρόκειται να κάνετε κάποιο οδικό ταξίδι προς Βόρεια, σκεφθείτε το δυο φορές να περάσετε απο εκεί.

Παράκληση, όσο μπορείτε, μη δίνετε χώρο σε όσους χρησιμοποιούν ΛΕΑ παρανόμως, να χωθούν στην κανονική ροή όταν υπάρχουν ουρές σχεδόν ακινητοποιημένων οχημάτων. Απομονώστε τους σε αυτές για να παίρνουν κάποιο μάθημα, αφού η αστυνομία υπάρχει για να φυλάει "τράπεζες".

• Like 9

11 ώρες πριν, ifaist είπε

Γιατι σε προσπερασε απο την μεσαια λωριδα ?

Καθημερινα το συναντω αυτο το πραγμα... Και ναι μου σπατε τα @@ εσεις που νομιζεται οτι οι δρομοι σας ανηκουν (ναι ειναι η αντιθετη αποψη οσων τρεχουν)  και οτι επειδη πηγαινετε κοντα στο οριο ταχυτητας ειναι ΟΚ να ειστε στο αριστερο ρευμα. Οχιιιιι.... Εισαι Εγνατια οδο και πηγαινεις με 120χλμ/ω θελω να σε περασω, ρε φιλε, γιατι ?

Γιατι θελω να παω με 150. Γιατι πατας συνεχεια φρενα και δε σε θελω μπροστα μου, Γιατι εισαι κοπελα/γερος/γρια και δε σε εμπιστευομαι μπροστα μου. Γιατι ειναι 7 ωρα το πρωι ή 6 το απογευμα και δεν εχεις αναψει τα φωτα, γιατι εχεις περιεργο αμαξι και δε βλεπω μπροστα στον δρομο (οποτε πρεπει να σε εμπιστευτω ή να αφησω μεγαλη αποσταση ασφαλειας) Γιατι κλανει το γατι...

Κανε στην ακρη μωρε, οδηγας, εχε το νου σου στην οδηγηση και στο δρομο. Κοιτα τους διαβολεμενους καθρεφτες, δεν ειναι εκει για να φτιαχνεις το κραγιον σου. Με βλεπεις να ερχομαι??? στην μπαντα !!! Δε θελεις ? καλως καλως καλως... Θα σε περασω απο την μεσαια λωριδα και πηγαινε μετα στην δουλεια να λες ιστοριες για τους Ελληναραδες οδηγους.

Τελος, αυτο που εγινε ενα μικρο ατυχημα ή κοβουν χορτα ή επαθε καποιος λαστιχο ή ή ή ή... και σταματατε για να δειτε ποσο μου σπαει τα νευρα! Απιστευτο χαος και μποτιλιαρισμα σε 3 λωριδες χωρις λογο!!!! χαμηλωσε ταχυτητα ΟΚ, μη σταματας το διαβολεμενο το αυτοκινητο , μην πατας φρενα !!! Ακολουθα την ροη της κινησης και ριξε μια κλεφτη ματιά αν τοσο σε καιει. Αφηστε το φρενο , κρατησε λογικες αποστασεις και κοιτατε το δρομο και τους καθρεφτες σας και ολα θα πανε λιγο καλυτερα.

Φιλε, @JohnConstantine δε σε ξερω , δε με ξερεις. Δεν ξερω πως οδηγας και τουμπαλιν... Τιποτα απο τα παραπανω δε σε αφορουν, απλα αδραξα την ευκαιρια να πω και εγω το πονο μου! Το οτι υπαρχουν καγκουρες στους δρομους δε θα το αρνηθω, καθως και παπουδια που δεν θα επρεπε να οδηγουν. Anyways... 🎅

9 ώρες πριν, ifaist είπε

OK, για να μη τα ισοπεδώνουμε και με τις απαντήσεις που σου έδωσαν κάποια άλλα παιδιά, η αλήθεια (και η λογική) είναι κάπου στη μέση, όπως πάντα.

Είναι σίγουρα ενοχλητικό κάποιες φορές να έχεις έναν οδηγό μπροστά ο οποίος "κατσικώνεται" αριστερά επειδή πάει ακριβώς στο όριο, ή μπορεί να σε ενοχλεί απλά επειδή βλέπεις ότι κάτι δε πάει καλά (πχ κινητό συνήθως) και οδηγεί μεν αλλά δεν αντιλαμβάνεται τι γίνεται γύρω του. Σε όλους μας έχει συμβεί ό,τι και να λέμε..

ΑΛΛΑ, αν προσπερνάς από δεξιά είναι μαλακία και καγκουριά..Συν το ότι είναι εξαιρετικά επικίνδυνο για χίλιους λόγους. 

Άρα, ναι μεν καταλαβαίνω απόλυτα ότι ενοχλείσαι, αλλά από την άλλη ΟΦΕΙΛΕΙΣ να κάνεις το σωστό, δηλαδή να περιμένεις υπομονετικά να περάσεις με τον σωστό τρόπο. Αλλιώς είσαι ανόητος και επικίνδυνος. (no offence)

Λυπάμαι που σου χαλάω τη μανέστρα, αλλά ο "ενοχλητικός" που πάει στο όριο ακριβώς, είναι καθ'όλα νόμιμος, οπότε καλώς ή κακώς το να κολλάς πίσω του με αριστερό φλας και κολλημένα τα μεγάλα φώτα, ούτε τιμόνι σε κάνει ούτε σωστό φυσικά, ούτε σε δικαιώνει. Μάλλον εσύ γίνεσαι ο "κλασσικός ελληνάρας".

Ηρεμήστε στο τιμόνι μάγκες, δεν αξίζει. Σκεφτείτε ότι ο καθένας έχει τα χίλια δυο προβλήματα. Ο μπροστινός σου μπορεί να είναι μια κοπέλα μέτρια οδηγός που να έχει πίσω τα παιδιά της και να την έχεις τρομοκρατήσει όπως συμπεριφέρεσαι πίσω της.. Μπορεί να είναι κάποιος που τσακώνεται με τη γυναίκα του, που χρωστάει λεφτά, που ....ένα εκατομμύριο παραδείγματα. Χαλαρώστε.  

Επίσης, από πότε η χαλαρή κουβέντα με την κοπέλα στο αμάξι και η ήρεμη οδήγηση απαγορεύονται και πρέπει να έχουμε το νου μας μήπως έρχονται δύο Evo από πίσω με 200+ για να κάνουμε στην άκρη?..Δε το κατάλαβα αυτό.

• Like 18
  • Thanks 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...