Δημοφιλής ανάρτηση JohnConstantine Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Τον τελευτιαο καιρο πηγαινοερχομουν Αθηνα και χρησιμοποιησα παρα πλ την αττικη οδο για να παω αεροδρομιο. Μενω κοντα στην Αθηνα αλλα ταξιδευω σιγουρα 1 φορα το μηνα μπορει και παραπανω. Τα τελευταια χρονια μενω και Ροδο (σεζον) οποτε αυτη η τριβη εχει σταματησει. Εχθες συνηδειτοποιησα το ποσο ασχημα οδηγαμε σαν λαος. Πηγαινα παλι αεροδρομιο κλασσικα και βλεπω κατι τυπους-τυπισες να χρησιμοποιουν την ΛΕΑ. (λωριδα εκτακτης αναγκης) Και σε μια δοση βλεπω την τροχαια (να τους κοψει οτι μπορει) να μοιραζει ραβασακια. Και βλεπω εναν τυπο με αγροτικο να περναει σφηνα απο μπροστα τους. Ειλικρινα εγω και αλλοι διαφοροι που ξεκιναμε για το προορισμο μας 2,5 ωρες νωριτερα ειμαστε τοσο @@@@@@@@? Αληθεια! Προσπαθω να ειμαι οσο το δυνατον πιο ηρεμος οδηγος γινεται (χωρις κορνα , φωνες κτλ ) αλλα απο οτι φαινεται ωρες ωρες κατανταει αηδια. Ερχομουν βραδυ επιστροφη ξανα απο το αεροδρομιο και βλεπω κοντρα με 2 αυτοκινητα που το ενα με προσπερασε μεσσαια λωριδα και οχι απλα με ξυρισε 5 εκκατοστα να ημουν πιο μπροστα σιγουρα η θα τον ειχα πεταξει στο αντιθετο ρευμα η θα με ειχε πεταξει εκεινος (μαλλον το 2ο) . Ουτε πινακιδες δεν προλαβα να παρω για να παρει η κοπελα μου τηλ για καταγγελεια. Βλεπω μπαρμπαδες αρπαζουν ενα τιμονι και κανουν οτι θελουν. Της προαλλες παλι ερχοταν ενας μπαρμπας χωρις να ελενξει λωριδα κατα πανω μου και οταν του κορναρισα απο την αγωνια του πηγε στη λεα σιγα σιγα. Δεν ξερω εαν εγω απεχω απο την ζουγκλα η αμα εγινα ξαφνικα κακος οδηγος αλλα αυτο που γινεται στους ελληνικους δρομους πρεπει να σταματησει.Γιορτες ερχονται και μας βλεπω να σπαμε παλι κανα ρεκορ. Ωρες ωρες δεν θελω να οδηγαω εκει μεσα αλλα ελα που η αναγκη με αναγκαζει.Τι να πω πραγματικα! Ειναι μερικοι αξιοι της μοιρας τους.Τουλαχιστον αμα θες τοσο να σκοτωθεις πηγαινε μονος. Πιστευω πρεπει να καλουμαστε ολοι για τεστ ψυχολογικα και οχι μονο. Εχουμε γεμισει φονιαδες με ενα τιμονι στο χερι. Αυτα που σας περιεγραψα ειναι σε διαστημα 10 ημερων. Που να το ζω και καθε μερα δηλαδη Επεξ/σία 4 Δεκεμβρίου 2019 από JohnConstantine 29 1
giorgoskouro Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Αύξηση προστίμων και αφαίρεση αδειών διπλωμάτων μέχρι εκεί που δεν πάει για να τους τσούξει και να μπουν στην θέση τους 20
Strigla Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Όχι,δεν συμφωνώ.Ο Έλληνας γενικά είναι υπεύθυνος οδηγός γεμάτος καλοσύνη και ανθρωπιά...
jimmy213 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Δυστυχώς έτσι είναι κι όταν γίνει το δυστύχημα (γιατί θα γίνει αργά ή γρήγορα) θα βγουν και θα λένε ότι έφταιγε ο δρόμος, ο φωτισμός κι ο ανάδρομος Ερμής. 2
Dark_Nightfall Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Υπάρχουν 2 λύσεις ,τους γράφεις στα @@ σου (εξάλλου ο σταρχιδισμός είναι μια θεωρία που εξελίσσεται με ταχύτατους ρυθμούς στην σύγχρονη Ελλάδα) η κάθε φορά χάνεις την ψυχραιμία σου ,εκνευρίζεσαι ,βρίζεις,είσαι έτοιμος να παίξεις μπουνιές κτλ κτλ ,διαλέγεις και παίρνεις. 2
ELTASSOS Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Ο ελληνας ειναι ο καλυτετος και πιο τυπικος οδηγος εκτος ελλαδος....δεν φταιει ο ελληνας , αυτο το μπου...λο φταιει φαυλος κυκλος 1
1988panos2171 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 3 ώρες πριν, afragorn είπε Που να έρθεις και στη Κρήτη... Για Ελλάδα όντως εκεί είστε αλλού, ξεπερνάτε και τους Πελοποννήσιους. Βέβαια όλα αυτά τα ξεχνάς αν οδηγήσεις Βουλγαρία...
ifaist Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Γιατι σε προσπερασε απο την μεσαια λωριδα ? Καθημερινα το συναντω αυτο το πραγμα... Και ναι μου σπατε τα @@ εσεις που νομιζεται οτι οι δρομοι σας ανηκουν (ναι ειναι η αντιθετη αποψη οσων τρεχουν) και οτι επειδη πηγαινετε κοντα στο οριο ταχυτητας ειναι ΟΚ να ειστε στο αριστερο ρευμα. Οχιιιιι.... Εισαι Εγνατια οδο και πηγαινεις με 120χλμ/ω θελω να σε περασω, ρε φιλε, γιατι ? Γιατι θελω να παω με 150. Γιατι πατας συνεχεια φρενα και δε σε θελω μπροστα μου, Γιατι εισαι κοπελα/γερος/γρια και δε σε εμπιστευομαι μπροστα μου. Γιατι ειναι 7 ωρα το πρωι ή 6 το απογευμα και δεν εχεις αναψει τα φωτα, γιατι εχεις περιεργο αμαξι και δε βλεπω μπροστα στον δρομο (οποτε πρεπει να σε εμπιστευτω ή να αφησω μεγαλη αποσταση ασφαλειας) Γιατι κλανει το γατι... Κανε στην ακρη μωρε, οδηγας, εχε το νου σου στην οδηγηση και στο δρομο. Κοιτα τους διαβολεμενους καθρεφτες, δεν ειναι εκει για να φτιαχνεις το κραγιον σου. Με βλεπεις να ερχομαι??? στην μπαντα !!! Δε θελεις ? καλως καλως καλως... Θα σε περασω απο την μεσαια λωριδα και πηγαινε μετα στην δουλεια να λες ιστοριες για τους Ελληναραδες οδηγους. Τελος, αυτο που εγινε ενα μικρο ατυχημα ή κοβουν χορτα ή επαθε καποιος λαστιχο ή ή ή ή... και σταματατε για να δειτε ποσο μου σπαει τα νευρα! Απιστευτο χαος και μποτιλιαρισμα σε 3 λωριδες χωρις λογο!!!! χαμηλωσε ταχυτητα ΟΚ, μη σταματας το διαβολεμενο το αυτοκινητο , μην πατας φρενα !!! Ακολουθα την ροη της κινησης και ριξε μια κλεφτη ματιά αν τοσο σε καιει. Αφηστε το φρενο , κρατησε λογικες αποστασεις και κοιτατε το δρομο και τους καθρεφτες σας και ολα θα πανε λιγο καλυτερα. Φιλε, @JohnConstantine δε σε ξερω , δε με ξερεις. Δεν ξερω πως οδηγας και τουμπαλιν... Τιποτα απο τα παραπανω δε σε αφορουν, απλα αδραξα την ευκαιρια να πω και εγω το πονο μου! Το οτι υπαρχουν καγκουρες στους δρομους δε θα το αρνηθω, καθως και παπουδια που δεν θα επρεπε να οδηγουν. Anyways... 🎅 22 1 3 1
adi32 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Τα κτήνη δολοφόνοι που οδηγούν είναι αμέτρητα. Τα σαραβαλα επίσης. Υπάρχει τηλέφωνο καταγγελίας για το τσιγάρο (καλά κάνει) και δεν υπάρχει για δολοφόνους. Το ιδανικό θα ήταν να έμπαιναν κάμερες παντού. Αφού δεν γίνεται θα έπρεπε να γυρίζουν συμβατικά αυτοκίνητα της τροχαίας και να αφαιρούν διπλώματα. Σε μια βδομάδα θα ήταν όλοι Παναγίες 3 1
calico Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 24 λεπτά πριν, adi32 είπε Τα κτήνη δολοφόνοι που οδηγούν είναι αμέτρητα. Τα σαραβαλα επίσης. Υπάρχει τηλέφωνο καταγγελίας για το τσιγάρο (καλά κάνει) και δεν υπάρχει για δολοφόνους. Το ιδανικό θα ήταν να έμπαιναν κάμερες παντού. Αφού δεν γίνεται θα έπρεπε να γυρίζουν συμβατικά αυτοκίνητα της τροχαίας και να αφαιρούν διπλώματα. Σε μια βδομάδα θα ήταν όλοι Παναγίες Σε μια εβδομάδα οι δρόμοι θα ήταν άδειοι
Reselie-206 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Πρόσφατα έκανα ενα μινι Eurotrip (Dusseldorf, Cologne, Amsterdam , ahaus, Mulheim, munster, Πράγα, Μπρατισλάβα, Βουδαπέστη, Βελιγράδι, Σκόπια και πίσω Αθήνα) Τα παραπάνω τα διέσχισα σε 3,5 ημέρες συνολικά και είδα ΤΟΣΕΣ διαφορετικές συμπεριφορές στο δρόμο που ΕΥΤΥΧΩΣ που πέρασα απο Σκόπια ώς προθέρμανση και μπήκα στο κλίμα της Ελλάδας γιατί αλλιώς θα άκουγα καντήλια απο την συνέπεια στην οποία είχα συνηθίσει απο σχεδόν όλες τις υπόλοιπες χώρες...!!! 3
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 Τα Σκόπια είναι η προθέρμανση,εμείς είμαστε το κυρίως,αν οδηγήσεις Καιρο,Αίγυπτο,έχω οδηγήσει ,είναι το hard core. Φυσικά καμμία σχέση με την κεντρική και βόρεια Ευρώπη σε θέμα οδηγικής παιδείας. Έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι είναι θέμα νοημοσύνης.
JohnConstantine Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, ifaist είπε Γιατι σε προσπερασε απο την μεσαια λωριδα ? Καθημερινα το συναντω αυτο το πραγμα... Και ναι μου σπατε τα @@ εσεις που νομιζεται οτι οι δρομοι σας ανηκουν (ναι ειναι η αντιθετη αποψη οσων τρεχουν) και οτι επειδη πηγαινετε κοντα στο οριο ταχυτητας ειναι ΟΚ να ειστε στο αριστερο ρευμα. Οχιιιιι.... Εισαι Εγνατια οδο και πηγαινεις με 120χλμ/ω θελω να σε περασω, ρε φιλε, γιατι ? Γιατι θελω να παω με 150. Γιατι πατας συνεχεια φρενα και δε σε θελω μπροστα μου, Γιατι εισαι κοπελα/γερος/γρια και δε σε εμπιστευομαι μπροστα μου. Γιατι ειναι 7 ωρα το πρωι ή 6 το απογευμα και δεν εχεις αναψει τα φωτα, γιατι εχεις περιεργο αμαξι και δε βλεπω μπροστα στον δρομο (οποτε πρεπει να σε εμπιστευτω ή να αφησω μεγαλη αποσταση ασφαλειας) Γιατι κλανει το γατι... Κανε στην ακρη μωρε, οδηγας, εχε το νου σου στην οδηγηση και στο δρομο. Κοιτα τους διαβολεμενους καθρεφτες, δεν ειναι εκει για να φτιαχνεις το κραγιον σου. Με βλεπεις να ερχομαι??? στην μπαντα !!! Δε θελεις ? καλως καλως καλως... Θα σε περασω απο την μεσαια λωριδα και πηγαινε μετα στην δουλεια να λες ιστοριες για τους Ελληναραδες οδηγους. Τελος, αυτο που εγινε ενα μικρο ατυχημα ή κοβουν χορτα ή επαθε καποιος λαστιχο ή ή ή ή... και σταματατε για να δειτε ποσο μου σπαει τα νευρα! Απιστευτο χαος και μποτιλιαρισμα σε 3 λωριδες χωρις λογο!!!! χαμηλωσε ταχυτητα ΟΚ, μη σταματας το διαβολεμενο το αυτοκινητο , μην πατας φρενα !!! Ακολουθα την ροη της κινησης και ριξε μια κλεφτη ματιά αν τοσο σε καιει. Αφηστε το φρενο , κρατησε λογικες αποστασεις και κοιτατε το δρομο και τους καθρεφτες σας και ολα θα πανε λιγο καλυτερα. Φιλε, @JohnConstantine δε σε ξερω , δε με ξερεις. Δεν ξερω πως οδηγας και τουμπαλιν... Τιποτα απο τα παραπανω δε σε αφορουν, απλα αδραξα την ευκαιρια να πω και εγω το πονο μου! Το οτι υπαρχουν καγκουρες στους δρομους δε θα το αρνηθω, καθως και παπουδια που δεν θα επρεπε να οδηγουν. Anyways... 🎅 Ειλικρινα ασοβαρος το λιγοτερο που μπορω να σε χαρακτηρησω. Με μια προχειρη ματια μπορω να κοιταξω στο ιντερνετ και να βρω επανω απο τα μερη σου ποσα τροχαια εχουνε προκληθει με οδηγους σαν εσενα ειτε απο ζωα ειτε απο αλλους οδηγους. Εγω ανεφερα οτι "δεν κοιτανε οταν θελουν να αλλαξουν λωριδα , ειτε πατανε την λεα , ειτε κανουνε κοντρες. Που διαβασες το γιατι με προσπερασε απο την μεσαια λωριδα δεν ξερω. Υπαρχουν παρα πλ ηλιθιοι πλεον που πανε στην τελευταια λωριδα και κανουνε προσπεραση απο δεξια. Να φανταστω εισαι ενας τετοιος αλλα μια μερα θα αναψω κανα φλας και θα πλακωθεις στα φρενα και δεν θα μπορεις και να μιλησεις διοτι θα εχεις αδικο. Τα ορια ταχυτητας στην Ελλαδα ειναι 130. Εσυ πας με 150! Δικαιωμα σου αλλα να ξερεις οτι αμα σου τυχει κατι καηκες. Και εγω το εχω παει με παραπανω αλλα σε μια εθνικη αδεια οχι να παρω καποιον στο λαιμο μου.Εσυ απο οτι φαινεται εισαι ο κλασσικοτατος ελληναρας , κορναρει πριν αναψει το φαναρι πατα λιγο γκαζι , και ας ειναι παιδικη χαρα και ολα τα σχετικα. Δεν σου ειπα να πας μεσσεα λωριδα με 80 αλλα ειναι δικαιωμα του καθενος να παει με 100 και 120 (εντος του κοκ) και δικαιωμα σου να κανεις προσπεραση σε περιπτωση που δεν με θες. Και τα μεγαλα φωτα αναβουνε απο τις 7 προς φιλικη πληροφορηση. Οσο για την αδιακρισια αδιαφορο πραγματικα. Εμενα με ενοχλουν οι πραγματικοι κινδυνοι και η αθλια συμπεριφορα και νοοτροπια ελληνων οδηγων και οχι αυτα που μου ανεφερες. Αμα θες να τρεξεις να μαθεις πως να τρεχεις και που. Ολοι μπορουν να τρεξουν . Ειτε ειναι seicento ειτε Ferrari. Το κατεχεις; Και τα 2 γραφουν παραπανω απο αυτο που μου αναφερεις ακομα και αν φοβασαι τα παραπανω απο τα 150 εχω δει τετοιο αμαξι να τα ριχνει σε μεγαλυτερου κιβυσμου. Οποτε μην μου λες για ταχυτητες και ανοησιες τετοιες. Στο δρομο δεν βγηκα εχθες ουτε πηρα το διπλωμα στα 18. Πιστευω να ημουν ξεκαθαρος. Και να σκεφτεσαι οτι υπαρχουν ανθρωποι που σε περιμενουν σπιτι σου και οχι μονο εσενα αλλα και αλλους. Και ναι Ελληναρα μου δεν με ξερεις για αυτο απο εδω και περα κρατα λιγο τα κομπλεξ σου με περισσοτερο δεμενα λουρια. Και να ευχεσαι να μην δεις ατυχημα μπροστα σου live γτ εγω εχω δει και καλο θα ειναι να σκεφτεσαι ειδικα οταν οδηγας. Ολοι μπορουμε να τρεξουμε να το θυμασαι. ΥΓ Δεν εχεις τις ελληνικες υποδομες στους δρομους της Ελλαδος για 150. Παρε το χαμπαρι.Πιστευω να σε καλυψα Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2019 από JohnConstantine 3 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις