biil73 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα στην παρέα Ελπίζω να έβαλα την απορία μου στην σωστή κατηγορία έχω την εξής ερώτηση και παράλληλα απορία υπάρχει splitter διαχωρισμού από τρεις διαφορετικές ή τέσσερις διαφορετικές πήγες οι οποίες να καταλήγουν σε μία οθόνη και να μπορούν να εμφανίζονται και οι τέσσερις πηγές στην οθόνη ή αν μπορούμε να επιλέξουμε μία από αυτές Οπότε εμείς το θελήσουμε πιο συγκεκριμένα για να σας λύσω την απορία δεν είναι για υπολογιστή αλλά για βυθόμετρο ραντάρ και καταγραφικό βυθού Olex και παράλληλα μία εξωτερική κάμερα αυτά τα μηχανήματα θέλω να τα λειτουργήσω με μία οθόνη έτσι ώστε να έχω χωριστά εικόνα στην οθόνη για κάθε μία πηγή και αν υπάρχει δυνατότητα να επιλέξω full screen για μία πηγή από τις τέσσερις λογικά το splitter θα λειτουργεί με 12 volt αλλά και σε περίπτωση που λειτουργεί με 220 εκεί θα βρω τη λύση εάν μπορεί κάποιος να βοηθούσε θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα Ευχαριστώ εκ των προτέρων Επεξ/σία 4 Δεκεμβρίου 2019 από biil73
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα