Suzumebachi Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 8 ώρες πριν, takatack είπε Αρχίσαμε τις ιστορίες για άγριους πάλι.... άλλο ένα κόλπο που σκαρφίστηκαν για να σκορπάνε το δημόσιο χρήμα σε αέρα ναι ρε τους ατιμους τους μπαγασες, και γω αυτο σκεφτηκα ...εγω εσυ και αλλοι 5 στη γη αδερφε, οι αλλοι προβατα...σε καταλαβαινω, δεν εισαι μονος..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LeonV12 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 13 ώρες πριν, korakios είπε Σε κάποιους έπεσε ήδη νομίζω.... Στη Ρωσία. Πόλη δε θυμαμαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
baiosss Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, Suzumebachi είπε ναι ρε τους ατιμους τους μπαγασες, και γω αυτο σκεφτηκα ...εγω εσυ και αλλοι 5 στη γη αδερφε, οι αλλοι προβατα...σε καταλαβαινω, δεν εισαι μονος..... Ο Von Braun τα έλεγε αυτά. Όχι ο τυχαίος insomniac της διπλανής πόρτας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
voltmod Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 18 ώρες πριν, mourouzis2005 είπε Το σχόλιο μου ήταν καλοπροαιρετο Το κατάλαβα και σε ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korgan Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 Στις 4/12/2019 στις 8:35 ΜΜ, criminal87 είπε αυτο μου ηρθε απευθειας στο μυαλο Oπως καταλαβα απο αυτο το ντοκιμαντερ η συγκεκριμενη αποστολη απαραιτητα θα περιλαμβανει και ατιθασους επαγγελματιες διατρησης πετρελαιου. Τι σοι αρθρο ειναι αυτο που δεν αναφερει αυτη τη σημαντικη πληροφορια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Suzumebachi Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 21 ώρες πριν, baiosss είπε Ο Von Braun τα έλεγε αυτά. Όχι ο τυχαίος insomniac της διπλανής πόρτας. δωσε ενα λινκ να δω τι ελεγε και θα απαντησω αναλογως... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takatack Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Στις 5/12/2019 στις 7:24 ΠΜ, Suzumebachi είπε ναι ρε τους ατιμους τους μπαγασες, και γω αυτο σκεφτηκα ...εγω εσυ και αλλοι 5 στη γη αδερφε, οι αλλοι προβατα...σε καταλαβαινω, δεν εισαι μονος..... Κάνε λίγο ΜΠΕ να σε καταλάβω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Suzumebachi Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, takatack είπε Κάνε λίγο ΜΠΕ να σε καταλάβω η γη ειναι επιπεδη ε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takatack Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Στις 9/12/2019 στις 7:36 ΠΜ, Suzumebachi είπε η γη ειναι επιπεδη ε? Το μυαλό σου σίγουρα είναι. Για τη γη δεν έχω ιδέα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Suzumebachi Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, takatack είπε Το μυαλό σου σίγουρα είναι. Για τη γη δεν έχω ιδέα και μονο οτι παραδεχεσαι οτι δεν εχεις ιδεα για το αν η γη ειναι επιπεδη τα λεει ολα...να σαι καλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takatack Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 Στις 10/12/2019 στις 3:35 ΜΜ, Suzumebachi είπε και μονο οτι παραδεχεσαι οτι δεν εχεις ιδεα για το αν η γη ειναι επιπεδη τα λεει ολα...να σαι καλα. Το ήξερα ότι είσαι φωστήρας! Εγώ από την άλλη ένας ανίδεος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα