Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, jmmys είπε

Της Protomax είναι ένα πολύ καλό που θυμάμαι,αλλά μόνο από εξωτερικό παραγγελία,

έχει και η Sonax.

Υπάρχει και το παλιό κόλπο με τον αφρό ξυρίσματος στην ανάγκη.

Δεν θα ήθελα να μπλέξω με εξωτερικό αυτή την στιγμή. Το θέλω και σχετικά άμεσα.

Της σοναξ ποιο είναι? Το έχεις δοκιμάσει?

Δεν την ξέρω και σαν μάρκα αν είναι καλή ή φτηνιάρικη

28 λεπτά πριν, zmaskos είπε

με ενα δεκαρικο περιπου καθαρισες

Το έχεις δοκιμάσει και έμεινες ικανοποιημένος? Και αν ναι πόσο καιρό κρατάει?

Το βρίσκω στο bestprice με 8,19€ τα 100 ml. Το κόστος του αναλογικά με την ποσότητα είναι θα έλεγα μεγάλο σε σχέση με τα άλλα προϊόντα. Υπόψην ότι το θέλω όχι μόνο για παρμπρίζ αλλά και για όλα τα τζάμια + καθρέφτες. Αν είναι να μην φτάνει ένα μπουκάλι για ένα πέρασμα του αυτοκινήτου τότε μάλλον δεν συμφέρει εκτός και κάνει το σούπερ αποτέλεσμα

Επεξ/σία από cthulhucarbide
  • Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε

Ενδιαφέρον αυτό. Ποιο κερί έχεις? Θα προτιμούσα ένα υγρό που είναι ειδικό για τζάμια αλλά αφού αυτό που λες είναι δοκιμασμένο μπορεί να το σκεφτώ αν δεν βρεθεί κάτι άλλο

Ένα της colinite σε πάστα βάζω αλλά σίγουρα δεν αξίζει να το πάρεις μόνο για το τζάμι. Δοκίμασε το turtle wax σε πάστα που είναι φθηνό. Το υγρό δε νομίζω ότι θα έχει και τόσο μεγάλη διάρκεια εκτός αν είναι κάποιο ακριβό sealant.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βλέπω ότι η turtle wax έχει τρία(!) πράγματα που κάνουν την ίδια δουλειά και μαζί με την πάστα τέσσερα, την οποία δεν βλέπω. Έχεις λινκ?

https://www.accessories-eshop.gr/shop-products/exwteriko-autokinitou-ualokatharistires-ugra-ugra/ugro-apwthitiko-brohis-300ml

https://oil-stores.gr/υγρο-απωθητικο-βροχησ-για-τζαμια-και-καθρεφτεσ-turtle-300ml?ref=bestprice.gr

https://kokkinoplitis.gr/απωθητικό-βροχής-turtle-wax-clearvue-rain-repellent-300ml_p13178.html?ref=bestprice.gr

Τα δύο τελευταία μοιάζουν αλλά δεν είναι ίδια και έχουν και άλλη τιμή. Ίσως βέβαια να είναι το ίδιο μέσα.

Σε κάθε περίπτωση τα πράγματα μπερδεύονται και άντε να διαλέξεις το σωστό. Θα προτιμούσα αυτό που έχει καλύτερο αποτέλεσμα και ας κάνει λίγα ευρώ παραπάνω

Επεξ/σία από cthulhucarbide
Δημοσ.

Α είναι γυαλίσματος και όχι συγκεκριμένα για τζάμια. Άμα είναι να πάρω turtle θα πάρω ένα από τα άλλα προϊόντα που είναι πιο ειδικά, θεωρητικά πάντα.

Θα το έχω υπόψην όμως, θενξ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε

Α είναι γυαλίσματος και όχι συγκεκριμένα για τζάμια. Άμα είναι να πάρω turtle θα πάρω ένα από τα άλλα προϊόντα που είναι πιο ειδικά, θεωρητικά πάντα.

Θα το έχω υπόψην όμως, θενξ

https://www.skroutz.gr/s/16534559/Rain-X-Rain-Repellent-500ml.html

https://www.skroutz.gr/s/13370137/Meguiar-s-Perfect-Clarity-Glass-Sealand-G8504-118ml.html

Αυτα εχω δομιμασει. Δε ξερω αν αξιζει το κοπο. Μεσα στη πολη δε γλιτωνεις υαλοκαθαριστηρες αλλα σε εθνικη και αττικη οδο ειναι φοβερη εμπειρια. Βλεπεις πολυ καθαρα και ολα φευγουν προς τα πανω. Επισης ολες οι μ* απο δεντρα κολανε μια χαρα και η βρωμια δεν παρεχει θα ελεγα ευκολοτερο καθαρισμα εκτος αν το βαζεις σε δικο σου γκαραζ και γλιτωνεις 

Επεξ/σία από ParhsG
Δημοσ.
30 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε

Δεν θα ήθελα να μπλέξω με εξωτερικό αυτή την στιγμή. Το θέλω και σχετικά άμεσα.

Της σοναξ ποιο είναι? Το έχεις δοκιμάσει?

Αυτό ήταν απαντηση για τον φίλο mp123,είναι προϊόντα για να μην θολώνουν τα τζάμια,δεν κάνουν για το νερό της βροχής.

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, jmmys είπε

Αυτό ήταν απαντηση για τον φίλο mp123,είναι προϊόντα για να μην θολώνουν τα τζάμια,δεν κάνουν για το νερό της βροχής.

Οκ, απλά δεν ήταν σαφές σε ποιον αναφερόσουν

9 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Εχεις AC στο αμάξι;Το ανάβεις και καθαρίζει άμεσα το παρμπριζ εσωτερικά.

Στο ζεστό?

Η θολούρα πάντως με απασχολεί στα πλαϊνά τζάμια, το παρμπρίζ εμένα δεν έχει θέμα

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε

Στο ζεστό?

Η θολούρα πάντως με απασχολεί στα πλαϊνά τζάμια, το παρμπρίζ εμένα δεν έχει θέμα

Στο ζεστό,το ac αφαιρεί την υγρασία απο τον χώρο.

Οπότε σημαντικό να μην έχεις βρεγμένα ρούχα ,παπούτσια ,ομπρέλες στο αμάξι.Επίσης μπορείς να αφήσεις ένα παράθυρο λίγο ανοιχτό.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
46 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε

Στο ζεστό?

Ε στο ζεστό το χειμώνα😁

Όταν το κλιματιστικό του αυτοκινήτου δεν έχει επαρκές φρεο,ο αέρας που βγαίνει έχει υγρασία,και θολώνουν τα τζάμια,όλα τα τζάμια.Εκει αναγκαστικά ανοίγεις παράθυρο όπως σωστά είπε ο φίλος πριν.

Γενικά,όταν το κλιματιστικό είναι σε άριστη κατάσταση,και τα αντίστοιχα κλαπετα ανοιχτά,εκεί ήταν ένα θέμα στο ένα αμάξι μου που είχε κλείσει από μέσα,

δεν θολώνουν τα τζάμια,αλλιώς θολώνουν και το καλοκαίρι με βροχή.Το χειμώνα πιο πολύ.

Επεξ/σία από jmmys
Δημοσ.
22 ώρες πριν, ParhsG είπε

https://www.skroutz.gr/s/16534559/Rain-X-Rain-Repellent-500ml.html

https://www.skroutz.gr/s/13370137/Meguiar-s-Perfect-Clarity-Glass-Sealand-G8504-118ml.html

Αυτα εχω δομιμασει. Δε ξερω αν αξιζει το κοπο. Μεσα στη πολη δε γλιτωνεις υαλοκαθαριστηρες αλλα σε εθνικη και αττικη οδο ειναι φοβερη εμπειρια. Βλεπεις πολυ καθαρα και ολα φευγουν προς τα πανω. Επισης ολες οι μ* απο δεντρα κολανε μια χαρα και η βρωμια δεν παρεχει θα ελεγα ευκολοτερο καθαρισμα εκτος αν το βαζεις σε δικο σου γκαραζ και γλιτωνεις 

Χμ η αλήθεια είναι το θέλω πιο πολύ για την πόλη. Με την βροχή, τα τζάμια οδηγού και συνοδηγού αλλά και οι καθρέπτες γίνονται γεμάτα σταγονίδια που απλά κολλάνε πάνω και δεν βλέπεις τίποτα πίσω. Και σε αντίθεση με το παρμπρίζ, δεν έχεις υαλοκαθαριστήρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε

Χμ η αλήθεια είναι το θέλω πιο πολύ για την πόλη. Με την βροχή, τα τζάμια οδηγού και συνοδηγού αλλά και οι καθρέπτες γίνονται γεμάτα σταγονίδια που απλά κολλάνε πάνω και δεν βλέπεις τίποτα πίσω. Και σε αντίθεση με το παρμπρίζ, δεν έχεις υαλοκαθαριστήρες

Τι να σου πω, δοκιμασε και πες μας :)

Απλα θα γινονται μεγαλυτερες σταγονες με αυτα τα προιοντα και θα βλεπεις καπως καλυτερα. Οταν μεγαλωσουν πολυ θα πεφτουν

Επεξ/σία από ParhsG
  • Like 1
Δημοσ.
21 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

Στο ζεστό,το ac αφαιρεί την υγρασία απο τον χώρο.

Οπότε σημαντικό να μην έχεις βρεγμένα ρούχα ,παπούτσια ,ομπρέλες στο αμάξι.Επίσης μπορείς να αφήσεις ένα παράθυρο λίγο ανοιχτό.

Σε συνθήκες με πολύ κρύο και πολλή υγρασία όσο και να αφήσεις το παράθυρο ανοιχτό συχνά δεν έχει αποτέλεσμα (χώρια που άμα το αφήσεις πιο ανοιχτό από μισό πόντο μετά μπαίνει βροχή μέσα, οπότε δεν γίνεται). Επίσης σε βροχερή μέρα δεν γίνεται να μην έχεις βρεγμένα ρούχα/παπούτσια/πατάκια.

Οπότε έψαχνα κάτι που να αποτρέπει την υγρασία να κολλάει στα τζάμια μια και καλή.

21 ώρες πριν, jmmys είπε

Ε στο ζεστό το χειμώνα😁

Όταν το κλιματιστικό του αυτοκινήτου δεν έχει επαρκές φρεο,ο αέρας που βγαίνει έχει υγρασία,και θολώνουν τα τζάμια,όλα τα τζάμια.Εκει αναγκαστικά ανοίγεις παράθυρο όπως σωστά είπε ο φίλος πριν.

Γενικά,όταν το κλιματιστικό είναι σε άριστη κατάσταση,και τα αντίστοιχα κλαπετα ανοιχτά,εκεί ήταν ένα θέμα στο ένα αμάξι μου που είχε κλείσει από μέσα,

δεν θολώνουν τα τζάμια,αλλιώς θολώνουν και το καλοκαίρι με βροχή.Το χειμώνα πιο πολύ.

Για να βγάλει ζεστό αέρα δεν χρειάζεται αιρκοντίσιο πάντως, γιαυτό ρώτησα. Επίσης για μικρές διαδρομές μέχρι να βγάλει ζεστό έχεις ήδη φτάσει, ενώ δεν βολεύει κιόλας να το κάνεις φούρνο μέσα και μετά να βγεις έξω πάλι στο κρύο απότομα.

5 λεπτά πριν, ParhsG είπε

Τι να σου πω, δοκιμασε και πες μας :)

Αυτό θα κάνω άμα βρω ποιο να πάρω. Και θα το βάλω πρώτα στα πίσω τζάμια να δω πως συμπεριφέρεται

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...