cthulhucarbide Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Άκουσα ότι υπάρχει προϊόν που αφού εφαρμοστεί στα τζάμια κάνει το νερό να γλυστράει και να μην στέκεται καθόλου πάνω. Λογικά δημιουργεί μια υπερυδρόφοβη επιφάνεια. Θα ήθελα να το εφαρμόσω αλλά με λίγη αναζήτηση δεν βρήκα κάποιο από τις γνωστές μεγάλες εταιρείες του χώρου. Έχει χρησιμοποιήσει κάποιος τέτοιο υγρό από το οποίο να έμεινε ευχαριστημένος? Πέρα από το να το βάλω στο παρμπρίζ θα ήταν πολύ χρήσιμο για τους καθρέπτες και τα τζάμια καθώς όταν είναι πολύ βρεγμένα δεν φαίνεται τίποτα, και δεν έχουν και υαλοκαθαριστήρες. Επίσης, θα μπορούσε να εφαρμοστεί και στο εσωτερικό των τζαμιών ώστε να μην θαμπώνουν από την υγρασία?
bluesattack Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Υπαρχει ενα προιον που λεγεται βαρυτητα Σορυ για την πλακα αλλα δεν νομιζω οτι εχει ιδιαιτερο νοημα σε αυτη την περιπτωση
ELTASSOS Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Αλειψε το με διαφανη βαζελινη και σκουπισε με λαστιχο στεγνωματος...θα μεινει ενα λεπτο φιλμ αορατο αλλα δεν κραταει σταγονα
bluesattack Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 απο την αλλη βεβαια, μην ειμαστε αιρετικοι : ) ) Kοιτα τι βρηκα http://bfphellas.gr/proionta/auto-skin/
Phoenix7 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Το είχα ξανά γράψει σε έναν που ρώτησε, προσοχή τι βάζετε πάνω, αν αυτό που βάλετε δεν είναι για την χρήση που πρέπει. Αν την νύχτα μείνει πάνω, για οποιοδήποτε λόγο, στο παρμπρίζ και ο απέναντι έχει ανοιχτά τα φώτα δεν θα βλέπεις τίποτα. Επεξ/σία 4 Δεκεμβρίου 2019 από Phoenix7 1
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 3 ώρες πριν, cthulhucarbide είπε Άκουσα ότι υπάρχει προϊόν που αφού εφαρμοστεί στα τζάμια κάνει το νερό να γλυστράει και να μην στέκεται καθόλου πάνω. Λογικά δημιουργεί μια υπερυδρόφοβη επιφάνεια. Θα ήθελα να το εφαρμόσω αλλά με λίγη αναζήτηση δεν βρήκα κάποιο από τις γνωστές μεγάλες εταιρείες του χώρου. Έχει χρησιμοποιήσει κάποιος τέτοιο υγρό από το οποίο να έμεινε ευχαριστημένος? Πέρα από το να το βάλω στο παρμπρίζ θα ήταν πολύ χρήσιμο για τους καθρέπτες και τα τζάμια καθώς όταν είναι πολύ βρεγμένα δεν φαίνεται τίποτα, και δεν έχουν και υαλοκαθαριστήρες. Επίσης, θα μπορούσε να εφαρμοστεί και στο εσωτερικό των τζαμιών ώστε να μην θαμπώνουν από την υγρασία? Ελλάδα δεν ξέρω αν πωλούνται τέτοια. Γερμανία όταν ήμουν υπήρχαν πολλοί που τα χρησιμοποιούσαν,σε υγρή σπρέι μορφή. Αν κάνουν δουλειά δεν ξέρω. Υπάρχουν στο YouTube βίντεο με την εφαρμογή τους,βάλε στην αναζήτηση "Nano Autoglas Versiegelung", Όπως και στο γερμανικό Ebay πωλούνται πολλά.
1988panos2171 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Εγώ βάζω το ίδιο κερί με αυτό που κερώνω το αυτοκίνητο. Πολύ σπάνια θα ανοίξω υαλοκαθαριστήρα γιατί το νερό γλιστράει και φεύγει πολύ γρήγορα. 1 1
tarantules Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 21 ώρες πριν, Phoenix7 είπε Το είχα ξανά γράψει σε έναν που ρώτησε, προσοχή τι βάζετε πάνω, αν αυτό που βάλετε δεν είναι για την χρήση που πρέπει. Αν την νύχτα μείνει πάνω, για οποιοδήποτε λόγο, στο παρμπρίζ και ο απέναντι έχει ανοιχτά τα φώτα δεν θα βλέπεις τίποτα. Έτσι είχα δει κι εγώ ένα video στο youtube που έλεγε για διάφορες απίθανες χρήσεις του WD40 , και έλεγε οτι αν σκουπίσεις με αυτό τους γυαλοκαθαριστήρες θα γλιστράνε πολύ πιο εύκολα πάνω στο τζάμι.Το έβαλα κι εγώ ο βλάκας και έκανε ένα λεπτό φίλμ που θάμπωνε.Έβλεπες μεν αλλά ήταν ενοχλητικό.Το βράδυ δεν το είδα.Προφανώς θα ήταν πολύ περισσότερο θαμπό με τα απέναντι φώτα και φυσικά αρκετά πιο επικίνδυνο.Το σκούπισα επιτόπου εννοείται.Έπρεπε να το υποψιαστώ οτι έλεγε μπούρδες το βιντεάκι.Μόνο σε φέτα ψωμί δεν έλεγε να το αλείψεις και να το φας. Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2019 από tarantules
mp123 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Για πειτε κανενα σπρει η αλοιφη για το παρμπριζ μεσα να μην θαμπωνουν τωρα τον χειμωνα . Υ.γ. μην μου πειτε wd40. Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2019 από mp123
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 Της Protomax είναι ένα πολύ καλό που θυμάμαι,αλλά μόνο από εξωτερικό παραγγελία, έχει και η Sonax. Υπάρχει και το παλιό κόλπο με τον αφρό ξυρίσματος στην ανάγκη.
cthulhucarbide Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 Θα προτιμούσα μια καλή λύση, με ένα επώνυμο προϊόν που έχει φτιαχτεί για αυτή την δουλειά, και όχι αμφίβολες πατέντες με βαζελίνες και πατάτες και δεν ξέρω τι άλλο. Στις 4/12/2019 στις 6:14 ΜΜ, bluesattack είπε απο την αλλη βεβαια, μην ειμαστε αιρετικοι : ) ) Kοιτα τι βρηκα http://bfphellas.gr/proionta/auto-skin/ Δεν θα ήθελα να μπω στην διαδικασία για ζελατίνες. Θα είναι μπελάς, μεγάλο το κόστος, και επίσης δεν ξέρω και κάποιον που το έχει κάνει για να δω αν είναι καλό το αποτέλεσμα
bluesattack Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 6 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε Θα προτιμούσα μια καλή λύση, με ένα επώνυμο προϊόν που έχει φτιαχτεί για αυτή την δουλειά, και όχι αμφίβολες πατέντες με βαζελίνες και πατάτες και δεν ξέρω τι άλλο. Δεν θα ήθελα να μπω στην διαδικασία για ζελατίνες. Θα είναι μπελάς, μεγάλο το κόστος, και επίσης δεν ξέρω και κάποιον που το έχει κάνει για να δω αν είναι καλό το αποτέλεσμα Τι να σου πω... Οι diy λυσεις θελουν προσοχη μεγαλη γιατι πρεπει να τεσταριστουν σε ηλιοφανεια , ημιφως, αντανακλασεις απο τις σταγονες, απο τα (καθε ειδους ) φωτα των απεναντι αυτοκινητων Επισης η λογικη λεει οτι καποιο σπρει θα ειναι υποδυεστερο ακομα και αν πληρει τις παραπανω συνθηκεςΜονο και μονο επειδη θα εξαρταται απο τον ανθρωπινο παραγοντα, ψεκασμου , καθαρισμου, που μπορει και να διαφοροποποιειται σε διαφορα σημεια του τζαμιου
cthulhucarbide Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 21 ώρες πριν, 1988panos2171 είπε Εγώ βάζω το ίδιο κερί με αυτό που κερώνω το αυτοκίνητο. Πολύ σπάνια θα ανοίξω υαλοκαθαριστήρα γιατί το νερό γλιστράει και φεύγει πολύ γρήγορα. Ενδιαφέρον αυτό. Ποιο κερί έχεις? Θα προτιμούσα ένα υγρό που είναι ειδικό για τζάμια αλλά αφού αυτό που λες είναι δοκιμασμένο μπορεί να το σκεφτώ αν δεν βρεθεί κάτι άλλο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα