Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα στο φόρουμ.

Σήμερα κάλεσαν από το 13888 τη μητέρα μου η οποία έχει καρτοσυμβολαιο στην Cosmote πολλά χρόνια, για να της κάνουν μια προσφορά η οποία μου φαίνεται λίγο περίεργη..

Η προσφορά συμπεριλαμβάνει τα εξής.

Για το καρτοσυμβολαιο:

40% έκπτωση στο μηνιαίο πάγιο

1000'σε καθε οικογενειακο τηλέφωνο (δε διευκρινήσε αν πρέπει να είναι όλα Cosmote ή αρκεί και η what's up)

Απεριόριστο ίντερνετ για εκτός σπιτιού σε όλα τα οικογενειακά κινητά (μάλλον εννοεί το Cosmote WiFi fon)

Για το σταθερό :

24αρι ίντερνετ
Απεριόριστα σταθερά
6μιση ώρες για κινητά

Τέλη ενεργοποίησης δωρεαν
Τέλη φορητοτητας 31 ευρώ που πιστωνονται στον πρώτο λογαριασμό

Όλα αυτά με 23.6 το μήνα

Το πιο περίεργο είναι ότι τους είπα ότι έχει ένα 6μηνο που ανανέωσα συμβόλαιο στη nova για 2χρονια και είπε πως αναλαμβάνει η κοσμοτε τη μεταφορά και ότι αν ζητήσει τη ρήτρα η νόβα θα δούμε τι θα γίνει.

Επίσης είπε ότι με το "νέο" μόντεμ της κοσμοτε θα πιάνω 4-5mbps παραπάνω για το οποιω προσωπικά αμφιβάλλω.

Να σημειώσω πως στη νόβα τώρα δίνω 23 ευρώ για Απεριόριστα σταθερά και κινητά και 24αρι ίντερνετ.

Πως ακούγονται όλα αυτά? 

Επεξ/σία από gppapado
Δημοσ.

Αυτο το θα δουμε τι θα γινει ειναι ολα τα λεφτα...να σου δωσουν γραφτα οτι θα αναλαβουν ολα τα εξοδα τα παντα ολα ...αλλοως μακρυα

• Like 1
Δημοσ.

ο υπάλληλος ανέφερε οτι αυτό το πακέτο δεν είναι εμπορικά διαθέσιμο και ότι μας το κάνουν λόγω του καρτοκινητου που έχει η μητέρα μου (αρκετά χρόνια)

Όσον αφορά τη ρήτρα, είπε ότι για τη μεταφορά χρειάζεται ένα διάστημα 15 ημερών. Και ότι "προβλημα" προκύψει (εννοούσε τη ρήτρα) να τον πάρουμε εμείς τηλέφωνο για να του το πούμε.

Δημοσ.

Τη Ρήτρα θα τη πληρωσεις εσυ. Και επειδή έχει αλλάξει ο νόμος για τη φορητότητα μάλλον δεν θα μπορείς να ακυρώσεις ούτε από κοσμοτε όταν μάθεις από νοβα το ποσό.

Τώρα η έκπτωση στο κινητό ισχυει κανονικά.

Για τα χίλια λεπτά μεταξύ σας πρέπει να ειναι κινητα κοσμοτε ειτε καρτοκινητά είτε συμβόλαια καρτοσυμβολαια μέχρι 5. Αλλα πρεπει να ειναι Ειτε κατω απο το ίδιο όνομα με το σταθερό είτε κάτω από την ίδια διεύθυνση. 

Ισχύει και η πίστωση των τελών φορητότητας.

Μάθε το κόστος πρώτα στη Νόβα και μετά κάνε κίνηση.

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...