Markantonis Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Έχω το iPhone SE σαν δεύτερο τηλέφωνο και εσκεμμένα στο έχω αφήσει στο iOS 11 για να μην υπάρχουν προβλήματα με την ταχύτητα και βαρύνει γενικώς το κινητό. Έχει λίγο καιρό όμως που το κινητό στην κυριολεξία σέρνεται από ταχύτητα. Αργεί να ανοίξει τις εφαρμογές, κάποιες φορές στα notes όταν ξεκινάω να γράψω κάτι κολλάει για λίγα δευτερόλεπτα, αργεί να εκκινήσει το Siafari , και άλλα διάφορα. Χωρητικότητα δεσμευμένη 20 από 32 GB Έχει κανείς ιδέα γιατί; Και αν λύνεται το θέμα; Εκτός από reset.
paolo.catti Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Αρχικα επειδη εχει το iphone se η κοπελα μου και εγω εχω το iphone 6s (το ιδιο κινητο απλα με μεγαλυτερη οθονη) θα σου ελεγα να αναβαθμισεις σε ios 13 γιατι βοηθαει στην αποδοση ειναι πολυ καλυτερο και πιο σταθερο απο το ios 11. Επισης και τα δυο κινητα πανε ακομη σφαιρα οποτε κανονικα δεν θα επρεπε να εχεις καποιο προβλημα με αποδωση. Αν εχεις εστω και την εκδοση ios 11.3 ή καποια μεταγενεστερη τοτε στην μπαταρια θα μπορεις να δεις την υγεια της μπαταριας. πηγαινε ελεγξε ποσο % ειναι η υγεια της μπαταριας και αν μπορεις πες μας το ποσοστο αυτο. Αυτο στο λεω γιατι το μονο που λογικα χρειαζεσαι ειναι μια αλλαγη σε καινουργια μπαταρια καθως λογω της παλαιοτητας της μπορει να μην λειτουργει στο full το κινητο προκειμενου να αποφευχθουν τυχως random shutdowns. Επεξ/σία 4 Δεκεμβρίου 2019 από paolo.catti 1
Markantonis Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 5 ώρες πριν, paolo.catti είπε Αρχικα επειδη εχει το iphone se η κοπελα μου και εγω εχω το iphone 6s (το ιδιο κινητο απλα με μεγαλυτερη οθονη) θα σου ελεγα να αναβαθμισεις σε ios 13 γιατι βοηθαει στην αποδοση ειναι πολυ καλυτερο και πιο σταθερο απο το ios 11. Επισης και τα δυο κινητα πανε ακομη σφαιρα οποτε κανονικα δεν θα επρεπε να εχεις καποιο προβλημα με αποδωση. Αν εχεις εστω και την εκδοση ios 11.3 ή καποια μεταγενεστερη τοτε στην μπαταρια θα μπορεις να δεις την υγεια της μπαταριας. πηγαινε ελεγξε ποσο % ειναι η υγεια της μπαταριας και αν μπορεις πες μας το ποσοστο αυτο. Αυτο στο λεω γιατι το μονο που λογικα χρειαζεσαι ειναι μια αλλαγη σε καινουργια μπαταρια καθως λογω της παλαιοτητας της μπορει να μην λειτουργει στο full το κινητο προκειμενου να αποφευχθουν τυχως random shutdowns. Νομιζω πως έχει το 11.1 κάτι , οπότε δεν φαίνεται η υγεία της μπαταρίας αν δεν κάνω λάθος. Δηλαδη αν το αναβαθμίσω σε iOS 13 δεν θα έχω πρόβλημα; Μακάρι. Το απέφευγα για αυτό τον λόγο.
paolo.catti Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 20 λεπτά πριν, Markantonis είπε Νομιζω πως έχει το 11.1 κάτι , οπότε δεν φαίνεται η υγεία της μπαταρίας αν δεν κάνω λάθος. Δηλαδη αν το αναβαθμίσω σε iOS 13 δεν θα έχω πρόβλημα; Μακάρι. Το απέφευγα για αυτό τον λόγο. Αν αναβαθμίσεις σε 13 θα είναι πολύ καλύτερο από το 11 και θα μπορείς να δεις και την υγεία της μπαταρίας και αν είναι κάτω από 85 ειδικά κάτω από 80 συστήνω άμεση αντικατάσταση της 1
Markantonis Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, paolo.catti είπε Αν αναβαθμίσεις σε 13 θα είναι πολύ καλύτερο από το 11 και θα μπορείς να δεις και την υγεία της μπαταρίας και αν είναι κάτω από 85 ειδικά κάτω από 80 συστήνω άμεση αντικατάσταση της Νόμιζα πως έπρεπε να φτάσει κάπου στο 50% για αντικατάσταση. Θα κοιτάξω για αναβάθμιση και την υγεία , και πιθανόν αντικατάσταση μπαταρίας Επεξ/σία 4 Δεκεμβρίου 2019 από Markantonis
paolo.catti Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Όχι όχι αν πάει 50 τότε είναι σε χάλια κατάσταση η μπαταρία. Η μπαταρία της κοπέλας μου είχε φτάσει περίπου 75 με 80 και κρατούσε ελάχιστα και κάποιες φορές είχε μικρό κολλήματα όποτε αν είναι αρκετά χαμηλά τότε άλλαξε την μπαταρία και θα είναι σαν καινούργιο τηλέφωνο το SE 1 1
giorgos4ever Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Χρήστης iPhone 6s εδώ (IOS 13.2.3) με μπαταρία πλέον στο 67% (σάπια δηλαδή). Αν εξαιρέσεις πως το κινητό είναι μονίμως σε μια πρίζα δεν υπάρχει κανένα θέμα με την ταχύτητα και τις επιδόσεις του. Φίλε μου εγω για αρχή θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις να κάνεις restore. Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2019 από giorgos4ever 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα