Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε σπιτι που νοικιαζα εχει φυγει ο ενοικιαστης αλλα δεν εχουμε κανει ληξει συμβολαιου(και το ρευμα ειναι στο ονομα του).Μπορω μονοπλευρα να κανω ληξει συμβολαιου;;;Η τι αλλο μπορω να κανω;Το θεμα ειναι οτι βρεθηκε αγοραστης που θελει να φαινεται αδειο.

Επεξ/σία από Dannie
Δημοσ.
30 λεπτά πριν, fredd0 είπε

για το ταξις ρωτας? απλα δηλωνεις λυση μισθωσης

Το θεμα ειναι μπορω να το κανω εγω και ο αλλος να μην το δεχτει;;;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Dannie είπε

Σε σπιτι που νοικιαζα εχει φυγει ο ενοικιαστης αλλα δεν εχουμε κανει ληξει συμβολαιου(και το ρευμα ειναι στο ονομα του).Μπορω μονοπλευρα να κανω ληξει συμβολαιου;;;Η τι αλλο μπορω να κανω;Το θεμα ειναι οτι βρεθηκε αγοραστης που θελει να φαινεται αδειο.

Για το ρεύμα δεν δε νοιάζει Νομίζω ότι θα πρέπει να έχεις έστω μια δήλωση του με το γνήσιο της υπογραφής  προκειμένου να μην φανείς σαν διαρρήκτης (ποτέ δεν ξέρεις )  αφού εκκρεμεί  χρονική μίσθωση

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, hp8 είπε

Για το ρεύμα δεν δε νοιάζει Νομίζω ότι θα πρέπει να έχεις έστω μια δήλωση του με το γνήσιο της υπογραφής  προκειμένου να μην φανείς σαν διαρρήκτης (ποτέ δεν ξέρεις )  αφού εκκρεμεί  χρονική μίσθωση

Το σπιτι ειναι αδειο 3 μηνες απλα ηθελα να ηξερα αν θα εχω επιπτωσεις αν κανω μονομερως διακοπη συμβολαιου και μετα ρευμα βαζει ο αγοραστης στο ονομα του.Απλα δεν μπορω να βρω τον παλιο ενοικο.(ο οποιος με παρακαλεσε να το αφησω ενα διαστημα γιατι επαιρνε ΚΕΑ.

Επεξ/σία από Dannie
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, Dannie είπε

ο οποιος με παρακαλεσε να το αφησω ενα διαστημα γιατι επαιρνε ΚΕΑ.

άρα κατά κάποιο τρόπο ο τύπος το δηλώνει κάπου και εμφανίζεται ως ένοικος  Το μέχρι πότε δεν ξέρεις Κανε ένα τηλέφωνο  στην πομιδα (μπορει να σου πουν Καθ όσον είναι κυρίως για μέλη) 

Επεξ/σία από hp8
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Dannie είπε

Το σπιτι ειναι αδειο 3 μηνες απλα ηθελα να ηξερα αν θα εχω επιπτωσεις αν κανω μονομερως διακοπη συμβολαιου και μετα ρευμα βαζει ο αγοραστης στο ονομα του.Απλα δεν μπορω να βρω τον παλιο ενοικο.(ο οποιος με παρακαλεσε να το αφησω ενα διαστημα γιατι επαιρνε ΚΕΑ.

Εσυ δεν θα φορολογηθείς ότι εισπράτεις ενοίκιο αυτό το διάστημα;

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Εσυ δεν θα φορολογηθείς ότι εισπράτεις ενοίκιο αυτό το διάστημα;

Φυσικα θα φορολογηθω αφου δεν εχει γινει διακοπη συμβολαιου.Αυτο δεν με ενοχλει απλα βρηκα αγοραστη και δεν θελει να φαινεται με ενοικο μεσα(ασχετα που το σπιτι ειναι αδειο).Απλα η συμβολαιογραφος ζητα να ξεκαθαρισει αυτο πρωτα(και λογικα).Φοβαμαι μηπως δεν γινεται μονομερη διακοπη συμβολαιου(το οποιο ειναι σε ισχυ.).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για ψαξε μηπως τον πετυχεις σε κανα facebook η μηπως πετυχεις το κινητο του σε κανα site αγγελιων .Ποτε δεν ξερεις 

Αμα τον βρεις και σου πει κεα κλπ, δωστου ενα ..600αρι για το καλο του χρονου, αρκει να μην λακισει ο αγοραστης

Επεξ/σία από bluesattack

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...