kmarios Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 thx topic starter. 2 με us plug και 2 με au plug, έτσι για ποικιλία! Λογικά θα πέσει άκυρο πάντως.
vrwmiar1Z Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Κάποιος μυστης επί των καμερών, αξίζουν ή είναι τίποτα σάπιες;
Djzan Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, Zerg13 είπε Παει αυτη τελειωσε 55€ γραφει, καμια αλλη μπαλκονιου μπορειται να προτεινετε; Ρευμα απο που θα παρεις; Μπαινουν αυτες σε ενας; μπαλκονιου https://www.mediamarkt.gr/el/product/_ezviz-cs-cv310-1217719.html τα σπαει
paylidis Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Τσίμπησα κ εγώ μια. Έχω ήδη άλλες δυο ΙΡ στο κουτί τους να τους κάνει παρέα
Moderators matrixxx Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Moderators Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 4 λεπτά πριν, Djzan είπε μπαλκονιου https://www.mediamarkt.gr/el/product/_ezviz-cs-cv310-1217719.html τα σπαει Καμια σχεση 1
varemenos2003 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 2 με us plug και για μένα με PayPal. Ευχαριστώ τον ts
Moderators matrixxx Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Moderators Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 9 λεπτά πριν, paylidis είπε Τσίμπησα κ εγώ μια. Έχω ήδη άλλες δυο ΙΡ στο κουτί τους να τους κάνει παρέα Ο πωλητης δεν ειναι το gearbest, απλα ακυρο ή καμια κομπινα για να παρει paypal και να τα χακαρει και να χασουμε λεφτα; 😛 Λες; Το ακυρο παντως ειναι σχεδον σιγουρο, μολις 99.99% πιστευω για ακυρο, αφου το μαγαζι ΔΕΝ ειναι του τιτλου.
dchatz Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 πήρα και γω μία με αυστραλέζικο βύσμα στα 5,45. Μια χαρά κάθησε. για να δούμε
Mhlogiatros Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Παντως εμενα ειχε γινει αποπειρα χρεωσης και αλλων μικρο-ποσων μετα τη προσφορα για τις καμερες περσι .... Απο τοτε δε ξαναβαλα . 7 λεπτά πριν, matrixxx είπε Ο πωλητης δεν ειναι το gearbest, απλα ακυρο ή καμια κομπινα για να παρει paypal και να τα χακαρει και να χασουμε λεφτα; 😛 Λες; Το ακυρο παντως ειναι σχεδον σιγουρο, μολις 99.99% πιστευω για ακυρο, αφου το μαγαζι ΔΕΝ ειναι του τιτλου.
Moderators matrixxx Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Moderators Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, Mhlogiatros είπε Παντως εμενα ειχε γινει αποπειρα χρεωσης και αλλων μικρο-ποσων ... Για πες. Το εχω αφησει σε αναμονη, δεν το εχω πληρωσει ακομα.
Mhlogiatros Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 3 X10 ρια η πιο κατω σε αποπειρα χρεωσης στη συνδεδεμενη visa . Mε δελτα απο εκει μερια κοπηκαν αυτοματα απο το συστημα της τραπεζας
spy_vlsi Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, Mhlogiatros είπε 3 X10 ρια η πιο κατω σε αποπειρα χρεωσης στη συνδεδεμενη visa . Mε δελτα απο εκει μερια κοπηκαν αυτοματα απο το συστημα της τραπεζας Με visa όμως. Άμεσα με κάρτα. Όχι μέσω PayPal
Moderators matrixxx Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Moderators Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, Mhlogiatros είπε 3 X10 ρια η πιο κατω σε αποπειρα χρεωσης στη συνδεδεμενη visa . Mε δελτα απο εκει μερια κοπηκαν αυτοματα απο το συστημα της τραπεζας Με δελτα; Γιατρε, με γριφους μας τα λες και με τσιγκελια! Δεν χρεωθηκες δηλαδη ποτε τιποτα αλλο; Ή χρεωθηκες; Το απετρεψε το συστημα ΠΡΙΝ γινει ή "ετρεχες";
pontios16 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Πήρα και εγώ 4ης με AU plug 😛 δε νομίζω να γίνει τίποτα βρε παιδιά... στη μέση είναι το gearbest και από τι στιγμή που βάζουμε paypal τι θα μπορούσε να γίνει??
Moderators matrixxx Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Moderators Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 4 λεπτά πριν, spy_vlsi είπε Με visa όμως. Άμεσα με κάρτα. Όχι μέσω PayPal Στην συνδεδεμενη visa μας λεει. Οχι με καρτα αμεσα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις