Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 139
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, paylidis είπε

Τσίμπησα κ εγώ μια. Έχω ήδη άλλες δυο ΙΡ στο κουτί τους να τους κάνει παρέα 

Ο πωλητης δεν ειναι το gearbest, απλα ακυρο ή καμια κομπινα για να παρει paypal και να τα χακαρει και να χασουμε λεφτα; 😛 :o  Λες;

Το ακυρο παντως ειναι σχεδον σιγουρο, μολις 99.99% πιστευω για ακυρο, αφου το μαγαζι ΔΕΝ ειναι του τιτλου.

Δημοσ.

Παντως εμενα ειχε γινει αποπειρα χρεωσης και αλλων μικρο-ποσων μετα τη προσφορα για τις καμερες περσι .... Απο τοτε δε ξαναβαλα .

7 λεπτά πριν, matrixxx είπε

Ο πωλητης δεν ειναι το gearbest, απλα ακυρο ή καμια κομπινα για να παρει paypal και να τα χακαρει και να χασουμε λεφτα; 😛 :o  Λες;

Το ακυρο παντως ειναι σχεδον σιγουρο, μολις 99.99% πιστευω για ακυρο, αφου το μαγαζι ΔΕΝ ειναι του τιτλου.

• Moderators
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Mhlogiatros είπε

Παντως εμενα ειχε γινει αποπειρα χρεωσης και αλλων μικρο-ποσων ...

Για πες. Το εχω αφησει σε αναμονη, δεν το εχω πληρωσει ακομα.

Δημοσ.

3 X10 ρια η πιο κατω σε αποπειρα χρεωσης στη συνδεδεμενη visa . Mε δελτα απο εκει μερια κοπηκαν αυτοματα απο το συστημα της τραπεζας 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Mhlogiatros είπε

3 X10 ρια η πιο κατω σε αποπειρα χρεωσης στη συνδεδεμενη visa . Mε δελτα απο εκει μερια κοπηκαν αυτοματα απο το συστημα της τραπεζας 

Με visa όμως. Άμεσα με κάρτα. Όχι μέσω PayPal

• Moderators
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Mhlogiatros είπε

Με δελτα;

Γιατρε, με γριφους μας τα λες και με τσιγκελια! Δεν χρεωθηκες δηλαδη ποτε τιποτα αλλο; Ή χρεωθηκες; Το απετρεψε το συστημα ΠΡΙΝ γινει ή "ετρεχες";

Δημοσ.

Πήρα και εγώ 4ης με AU plug 😛 δε νομίζω να γίνει τίποτα βρε παιδιά... στη μέση είναι το gearbest και από τι στιγμή που βάζουμε paypal τι θα μπορούσε να γίνει??

• Moderators
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, spy_vlsi είπε

Με visa όμως. Άμεσα με κάρτα. Όχι μέσω PayPal

Στην συνδεδεμενη visa  μας λεει. Οχι με καρτα αμεσα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...