thanasisxask Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν κάνει refund όλο το ποσό αλλά σου δίνει μόνο 4 usd πίσω; τα υπόλοιπα τα παίρνει αυτός;
Panagiotis 05 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, thanasisxask είπε Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν κάνει refund όλο το ποσό αλλά σου δίνει μόνο 4 usd πίσω; τα υπόλοιπα τα παίρνει αυτός; αν ακυρώσεις την αγορά (σου δίνει πίσω τα 5,98) και αν την ξαναγοράσεις (ή αγοράσεις κάτι άλλο από το μαγαζί του) στην κανονική της τιμή (45,98 usd) θα σου δώσει κουπόνι έκπτωσης 4 usd Επεξ/σία 9 Δεκεμβρίου 2019 από Panagiotis 05 1
DownUNDERground Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, likos_de είπε Ξεκινήστε να στέλνετε μηνύματα στο gearbest για το τι έχει γίνει μπας και τουλάχιστον πάρουμε τα χρήματα πίσω γιατί βλέπω τον πωλητή να έχει μεταναστεύει για αλλού 😀 Paypal.
Wisdover Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Μου ήρθε και εμένα σήμερα μύνημα από τον πολίτη για να ακυρώσω εγώ. Αρνήθηκα ευγενικά και περιμένω να δω την εξέλιξη. Όσο για τα παλικάρια που λένε, ότι θα το κλείσει και θα πάρει τα λεφτά και άντε γεια κλπ, ας είναι καλά το PayPal.
Moderators matrixxx Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Moderators Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Για να μην εχουμε συνεχως το θεμα ψηλα για το τιποτα (ειναι σχεδον 100% δεδομενο οτι δεν θα στειλει καμια καμερα), θα το κλειδωσω και αν υπαρξει σοβαρος λογος στειλτε μου πμ να το ανοιξω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις