csontheline Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 Λοιπόν, κύριοι δικαστές του ινσόμνια, η κάμερα βλέπει το ταβάνι του, καθώς υπάρχει ήδη διαχωριστικό ανάμεσα στα μπαλκόνια. Η ptz είναι λόγω του Γ μπαλκονιού. Όσο για τον τύπο, μην αρχίζετε εφόσον δεν γνωρίζετε. Είναι ο τύπος του γείτονα που δεν θέλετε να σας τύχει. Να ήταν μεγάλος σε ηλικία, θα το καταλάβαινα. Anyway, έχουν θέμα οικογενειακώς, αλλά δεν μας αφορά. Όσο για το νομικό κομμάτι, μπορεί να προχωρήσει σε καταγγελία. Ευχαριστώ όσους με κατατόπισαν ή έδωσαν ιδέες. Θα επανέλθω με νεότερα (σε κανέναν χρόνο, ότι δεν έχει κάνει τίποτα 😎 ) 6 ώρες πριν, vasilis1 είπε Εγώ έχω βάλει σε κοινόχρηστο χώρο,πήγε ΤΟ ΤΡΕΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΊΑΣ σε αστυνομία κλπ και το μόνο που μου είπαν φιλικά είναι να μην βλέπει τον δρόμο,και ότι προφανώς έκανα καλά που την έβαλα αφού ολως τυχαίως σταμάτησαν οι ζημιές που παθαιναμε στην πολυκατοικία σε αυτοκίνητα, ποδήλατα και μηχανάκια.και εδώ και έναν χρόνο δεν με ξαναενοχλησε η πυροβολημενη Συμπάσχω, να ξέρεις ✌️ 1
DrLo Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, tounion είπε Δηλαδή άμα εγώ γουστάρω σε τραβάω βίντεο από την ώρα που θα βγεις από το σπίτι σου μέχρι την ώρα που θα επιστρέψεις. σε ακολουθω με μια κάμερα στη μούρη απλά επειδή είσαι στο οπτικό μου πεδίο και σε καταγραφω.. Και μπορώ να το κάνω κάθε μέρα... Και να τα βλέπω οπότε θέλω.. Αποψη μου, φοβερή ιδεα!! Ναι ακριβώς αυτό όπως το λες. Ποιό θα ήταν το κακό στο να γίνεται ακριβώς αυτό που λες; * Μπορείς να έχεις άλλη άποψη βέβαια, αυτό δε σημαίνει ότι είναι "καλύτερη". - * Θα μπορούσα να δεχθώ ότι δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για εμπορικούς σκοπούς χωρίς την αποζημείωση ή/και σύμφωνη γνώμη αυτών που εμφανίζονται. Κατά τα άλλα ναι, αυτό. Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2019 από DrLo 1
SPYRER_007 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 15 ώρες πριν, csontheline είπε Λοιπόν, κύριοι δικαστές του ινσόμνια, η κάμερα βλέπει το ταβάνι του, καθώς υπάρχει ήδη διαχωριστικό ανάμεσα στα μπαλκόνια. Η ptz είναι λόγω του Γ μπαλκονιού. Όσο για τον τύπο, μην αρχίζετε εφόσον δεν γνωρίζετε. Είναι ο τύπος του γείτονα που δεν θέλετε να σας τύχει. Να ήταν μεγάλος σε ηλικία, θα το καταλάβαινα. Anyway, έχουν θέμα οικογενειακώς, αλλά δεν μας αφορά. Όσο για το νομικό κομμάτι, μπορεί να προχωρήσει σε καταγγελία. Ευχαριστώ όσους με κατατόπισαν ή έδωσαν ιδέες. Θα επανέλθω με νεότερα (σε κανέναν χρόνο, ότι δεν έχει κάνει τίποτα 😎 ) Συμπάσχω, να ξέρεις ✌️ Ακομα και το ταβανι να βλεπει ειναι του γειτονα και ΟΧΙ δικο σου.Αρα ειναι παρανομο .Εκτος αυτου οταν περιστρεφεται προφανώς βλεπει και αλλα πραγματα που παλι δεν ειναι στην ιδιοκτησια σου.ΒΑΛΕ ΣΤΑΘΕΡΗ.......... 7 ώρες πριν, DrLo είπε Ναι ακριβώς αυτό όπως το λες. Ποιό θα ήταν το κακό στο να γίνεται ακριβώς αυτό που λες; * Μπορείς να έχεις άλλη άποψη βέβαια, αυτό δε σημαίνει ότι είναι "καλύτερη". - * Θα μπορούσα να δεχθώ ότι δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για εμπορικούς σκοπούς χωρίς την αποζημείωση ή/και σύμφωνη γνώμη αυτών που εμφανίζονται. Κατά τα άλλα ναι, αυτό. Αν εγω που με τραβας σου πω να το σβήσεις γιατι ετσι γουσταρω εισαι υποχρεωμενος να το κανεις 1
DrLo Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 5 λεπτά πριν, SPYRER_007 είπε Αν εγω που με τραβας σου πω να το σβήσεις γιατι ετσι γουσταρω εισαι υποχρεωμενος να το κανεις Δεν σκαμπασες τίποτα από όσα έγραψα επειδή μάλλον δε γουαστάρεις να καταλάβεις. Είπα τι πιστευω εγώ ότι θα έπρεπε να ισχύει Όπως για παράδειγμα έχω γράψει ότι για να γραφτεί κάποιος στο Insomnia θα έπρεπε να περνά τεστ IQ προφανώς τίποτα από τα 2 δεν ισχύει. 1
SPYRER_007 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλα εκανες αλλα πρωφανως σημασια εχει τι ισχυει νομικός αυτη την στιγμη που μιλαμε και οχι οι δικες σου φαντασιωσεις γιατι με αυτον τον τροπο μπερδεύεις τον κοσμο. 5 λεπτά πριν, DrLo είπε Είπα τι πιστευω εγώ ότι θα έπρεπε να ισχύει Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2019 από SPYRER_007
DrLo Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, SPYRER_007 είπε Καλα εκανες αλλα πρωφανως σημασια εχει τι ισχυει νομικός αυτη την στιγμη που μιλαμε και οχι οι δικες σου φαντασιωσεις γιατι με αυτον τον τροπο μπερδεύεις τον κοσμο. Δε ξέρω τι σημαίνει αυτό αλλά φαίνεται ότι είσαι ο μόνος που μπερδευτηκε.
SPYRER_007 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 21 ώρες πριν, DrLo είπε Συμφωνώ σε πολλά. Άποψή μου είναι ότι θα έπρεπε ο καθένας να έχει δικαίωμα να κινηματογραφεί οτιδήποτε μπορεί να βλέπει νόμιμα (όχι πχ να κάνει τρύπες σε τοίχους για να κρυφοκοιτάζει), δηλαδή θα έρπεπε να έχει δικαιωμα να "αποθηκευει" αυτά που μπορεί να δει σε όλη του τη ζωή. πχ - κάθεται στο μπαλκόνι του και βλέπει το δρόμο από κάτω ... θα έρπεπε να μπορεί να το κινηματογραφεί - περπατά στο δρόμο, οτιδήποτε είναι στο οπτικό του πέδίο θα έπρεπε να μπορεί να το κινηματογραφεί κλπ κλπ ΟΚ ας πουμε οτι ΔΕΝ συμφωνώ με την αποψη σου που παρεμπίπτοντος αυτη την στιγμη που μιλαμε ειναι και παρανομη γιατι στον δρομο κατω απο το μπαλκονι κυκλοφορουν ανθρωποι που εχουν δικαιωμα να μην θελουν να τους κινηματογραφεί σεις . Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2019 από SPYRER_007 2
mic2mic Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 Αν κάποιος δηλαδή κάθεται στο μπαλκόνι του με μια φωτογραφική και βγάζει φωτογραφίες το δρόμο, είναι παράνομος; Αν έχει στήσει την φωτογραφική και τραβάει μια φωτογραφία ανά λεπτό, είναι παράνομος; Η διαφορά είναι στην κάμερα; 1
l337 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, mic2mic είπε Αν κάποιος δηλαδή κάθεται στο μπαλκόνι του με μια φωτογραφική και βγάζει φωτογραφίες το δρόμο, είναι παράνομος; Αν έχει στήσει την φωτογραφική και τραβάει μια φωτογραφία ανά λεπτό, είναι παράνομος; Η διαφορά είναι στην κάμερα; Η διαφορά είναι πως είναι στημένη για τέτοια χρήση. Για να τραβάει φωτογραφίες δηλαδή.
SPYRER_007 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 14 λεπτά πριν, mic2mic είπε Αν κάποιος δηλαδή κάθεται στο μπαλκόνι του με μια φωτογραφική και βγάζει φωτογραφίες το δρόμο, είναι παράνομος; Αν έχει στήσει την φωτογραφική και τραβάει μια φωτογραφία ανά λεπτό, είναι παράνομος; Η διαφορά είναι στην κάμερα; Αν ο δρομος δεν ειναι ιδιοκτησια του τοτε ΝΑΙ εναι παρανομος και όποιος περναει απο κατω και τον τραβαει εχει δικαιωμα να του ζητησει να σβησει την φωτογραφία η το βιντεο.
Ultimategr Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 Ενα ενδιαφερον αρθρο σχετικα με τα δικαιωματα του φωτογραφου και του φωτογραφιζομενου https://street-photography.gr/νομικές-συμβουλές/ 1
l337 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 13 λεπτά πριν, Ultimategr είπε Ενα ενδιαφερον αρθρο σχετικα με τα δικαιωματα του φωτογραφου και του φωτογραφιζομενου https://street-photography.gr/νομικές-συμβουλές/ Το οποίο έχει γραφτεί χρόνια πριν το GDPR και τα περισσότερα έρχονται σε ευθεία αντίθεση με το GDPR. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα