Προς το περιεχόμενο

Βάση τοίχου για τηλεόραση

Elysian

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Όπως λέει και ο τίτλος ένας γνωστός ν αγοράσε τηλεόραση https://www.electroholic.gr/el/product/UE50RU7172?ref=bestprice.gr την συγκεκριμένη και ψαχνει μια βάση για τοίχο να είναι σταθερή τον νοιάζει και να έχει το καλύτερο κράτημα τι άλλο πρέπει να προσέξει? Δεν τον νοιάζει να είναι περιστρεφόμενη μέχρι 20 ευρώ βρίσκει κάτι καλό η και λιγότερο?Σας ευχαριστω

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σήμερα τοποθέτησα αυτή που έχει στο crazy Sundays https://www.e-shop.gr/montilieri-ad-400-slim-full-motion-wall-mount-23-55--p-PER.141312  μια 50 που έχω και μπορώ να πω είναι τίμια για τα χρήματα της και με περιστροφή 

Είναι προτιμοτερο να εχει 2 βραχίονες γιατι αν εχει ένα τοτε όταν της αλλαξει θεση θα γερνει λογω αλλαγης κατανομης βαρους. Αν την εχει παντα σταθερα σε μια θεση μπορει να παρει οποιαδήποτε, αλλα αν την γυριζει συχνα….. θα βλαστημαει

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 4/12/2019 στις 5:54 ΜΜ, sixfeetunder είπε

Σήμερα τοποθέτησα αυτή που έχει στο crazy Sundays https://www.e-shop.gr/montilieri-ad-400-slim-full-motion-wall-mount-23-55--p-PER.141312  μια 50 που έχω και μπορώ να πω είναι τίμια για τα χρήματα της και με περιστροφή 

Πόσες βίδες χρειάζεται αυτή η βάση και σε ποιά σημεία;

Κι εγώ σκεφτόμουν με δύο βραχίονες, κάτι βάσεις στα 40€...υποθέτω θα παίρνουν 4 βίδες, που φαίνεται πιο ασφαλές, αλλά ίσως είναι και περιττό, δεν ξέρω....οι πιο μεγάλες, φαρδιές μού φαίνονται κι ευκολότερες να τις ευθυγραμμίσεις σε αντίθεση με τις κάθετες...

τις πρώτες τίς ευθυγραμμίζεις και χωρίς  να βάλεις τη τηλεόραση επάνω, τις στενές πώς να τις βάλεις ορθά αν δεν μετράς με συνδεδεμένη τη τηλεόραση;

Επεξ/σία από definitio

11 ώρες πριν, definitio είπε

Πόσες βίδες χρειάζεται αυτή η βάση και σε ποιά σημεία;

Κι εγώ σκεφτόμουν με δύο βραχίονες, κάτι βάσεις στα 40€...υποθέτω θα παίρνουν 4 βίδες, που φαίνεται πιο ασφαλές, αλλά ίσως είναι και περιττό, δεν ξέρω....οι πιο μεγάλες, φαρδιές μού φαίνονται κι ευκολότερες να τις ευθυγραμμίσεις σε αντίθεση με τις κάθετες...

τις πρώτες τίς ευθυγραμμίζεις και χωρίς  να βάλεις τη τηλεόραση επάνω, τις στενές πώς να τις βάλεις ορθά αν δεν μετράς με συνδεδεμένη τη τηλεόραση;

3 βιδες στο τοιχο οπου εβαλα μονο της 2 την μια πανω και την αλλη στην μεση και 3 βιδες οπου με φανηκαν ψευτικες στην αρχη αλλα στο τελος ειναι απλα η ιδεα και μονο.Φυσικα σε καποια εστω μικρη σεισμικη δονηση δεν ξερω κατα ποσο θα αντεξουν στης ταλαντευσεις  μελλοντικα ομως θα κοιταξω να προσαρμοσο με καποιο τροπο αλυσιδες να  ασφαλιζουν την τιβι στο τοιχο ωστε και να σπασει η βαση να μην ξαπλωσει κατω και να μεινει τουλαχιστων καθετα.

InkedIMG_20191206_083200_LI.jpg

InkedIMG_20191206_083214_LI.jpg

• 3 χρόνια αργότερα...

Καλησπέρα ..υπάρχει πιθανότητα να έχει κάποιος το manual από τη βάση ....άλλαξα τηλεόραση και δεν ξέρω ποιες βίδες να χρησιμοποιήσω …

• 4 μήνες μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...