Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πρίν από κάνα μήνα+ την πάτησα με το WWE 2K20 παίρνοντας το με προπαραγγελία. Το εν λόγω παιχνίδι βγήκε με τόσα προβλήματα που δεν μπορούσες να τα παραβλέψεις και δεν παιζόταν. Πέρα από αυτό ξέροντας τη σειρά ξέρω ότι δεν τα πολυφτιαχνουν και απλά προχωράνε στα επόμενα. Τέλος πάντων. Ξέρω πως η Ε.Ε. τους υποχρεώνει να δεχτούν επιστροφή προϊόντων τεχνολογίας και να επιστρέψουν τα χρήματα. Ισχύει και το ίδιο για τα βιντεοπαιχνίδια σε περίπτωση που έχουν ανοιχτεί;(δε με ενδιαφέρει να το επιστρέψω τώρα αλλά για να ξέρουμε τι μας γίνεται)

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, DeadOrSomething είπε

Πρίν από κάνα μήνα+ την πάτησα με το WWE 2K20 παίρνοντας το με προπαραγγελία. Το εν λόγω παιχνίδι βγήκε με τόσα προβλήματα που δεν μπορούσες να τα παραβλέψεις και δεν παιζόταν. Πέρα από αυτό ξέροντας τη σειρά ξέρω ότι δεν τα πολυφτιαχνουν και απλά προχωράνε στα επόμενα. Τέλος πάντων. Ξέρω πως η Ε.Ε. τους υποχρεώνει να δεχτούν επιστροφή προϊόντων τεχνολογίας και να επιστρέψουν τα χρήματα. Ισχύει και το ίδιο για τα βιντεοπαιχνίδια σε περίπτωση που έχουν ανοιχτεί;(δε με ενδιαφέρει να το επιστρέψω τώρα αλλά για να ξέρουμε τι μας γίνεται)

Προφανως και οχι.

Ισχυει μονο σε σπανιες περιπτωσεις που πχ το παιχνιδι δεν boot αρει καν,κοινως αν κυριολεκτικα δεν μπορεις να παιξεις καθολου,οχι αν ειναι μεσα στα bugs/glitches.

• Moderators
Δημοσ.

Γιατί να μην μπορείς να το επιστρέψεις αν είναι ελαττωματικό;

Μπορείς να επιστρέψεις digital goods και δεν μπορείς να επιστρέψεις physical; Κουλό το βρίσκω.

Δημοσ.

Οποιοδήποτε προιόν μπορείς να το επιστρέψεις εντός 14 ημερών χωρίς να υπάρχει λόγος.

Τώρα δεν ξέρω αυτό με τη συσκευασία, δλδ δεν ξέρω αν έχει νομική αξία η ζελατίνα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...