Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω αρκετά χρόνια τον Samsung 830 128gb και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος.

Όμως οι ανάγκες με τα χρόνια αλλάζουν τα gb δεν φθάνουν και αποφάσισα για αναβάθμιση.

Έκανα παραγγελία λοιπόν τον Samsung 860 EVO 500gb στον οποίο έχω σκοπό να μεταφέρω μέσω το προγράμματος της samsung το λειτουργικό από τον προηγούμενο ssd.

Στο μεταξύ μέχρι να έρθει μελετούσα βίντεο και κριτικές για τον συγκεκριμένο που θα έρθει και ανακάλυψα ότι έχει σοβαρό θέμα με μητρικές με AMD. chipset

Με λίγα ΄λόγια όποιος έχει λέει μητρική με AMD chipset να μην τον πάρει.

Επειδή σε κάποια κριτική στο skroutz είδα κάποιον να λέει όποιος έχει κάρτα γραφικών AMD να μην τον πάρει γιατί δημιουργούνται ασυμβατότητες και δεν λειτουργεί το σύστημα θα ήθελα να το ρωτήσω εάν το γνωρίζετε.

Δεν ξέρω εάν ο συγκεκριμένος που το έγραψε έχει και AMD chipset μητρική δεν το ανάφερε.

Στη δικιά μου η ενσωματωμένη κάρτα γραφικών που έχει ο επεξεργαστής δεν με καλύπτει και έχω εγκαταστήσει και μια AMD Radeon HD 6970 (Cayman)

Γνωρίζετε εάν θα έχω πρόβλημα  με τον Samsung 860 EVO επειδή έχω AMD κάρτα γραφικών εγκατεστημένη στην μητρική ; 

Επεξ/σία από MINDER
Δημοσ.

δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. το πιθανότερο να αναφερόταν σε κάτι άλλο η αξιολόγηση. εκεί που μπορεί να έχεις θέμα είναι στο να κάνεις mirror το λογισμικό από τον παλιό. θα πρότεινα καθαρή εγκατάσταση για σιγουριά. 

Δημοσ.
6 ώρες πριν, zeibei είπε

δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. το πιθανότερο να αναφερόταν σε κάτι άλλο η αξιολόγηση. εκεί που μπορεί να έχεις θέμα είναι στο να κάνεις mirror το λογισμικό από τον παλιό. θα πρότεινα καθαρή εγκατάσταση για σιγουριά. 

Ένας λόγος που αποφάσισα να τον πάρω είναι ότι μπορώ να κάνω copy το παρόν σύστημα να μην παιδεύομαι με εγκατάσταση από την αρχή γιατί είναι πολύ χρονοβόρα να εγκαταστήσω και τα προγράμματα από την αρχή και θα πάρει 2-3 μέρες η διαδικασία. 

Αν δω και πάει πάντως κάτι στραβά με την αντιγραφή του συστήματος θα πάω σε καθαρή εγκατάσταση ;αναγκαστικά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...