akpe Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Χαιρετώ! Έχω εδώ και χρόνια ένα Eaton Ellipse Max 1100, line interactive. Δεν έχω αλλάξει ποτέ μπαταρίες, και μάλλον παρέδωσαν πνεύμα, σε διακοπή αντί να κρατήσει τον υπολογιστή ανοιχτό έστω και λίγο σβήνει αμέσως. Η ερώτηση μου είναι αν ακόμα και με νεκρές μπαταρίες μπορεί να λειτουργήσει ως σταθεροποιητής, αν είναι να το έχω συνδεδεμένο μέχρι να αλλάξω UPS ή μπαταρίες.
3DJIN Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) ναι και λογικα θα λεει ποιες υποδοχες μπορουν να χρησιμοποιηθουν για αυτο το λογο.Εχω δυο apc 20ετιας που χρησιμοποιω με αυτο τον τροπο. Επεξ/σία 4 Δεκεμβρίου 2019 από 3DJIN
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Σε μένα πάντως 1 φορά το βδομάδα το Eaton Ellipse Pro κάνει battery test με αποτέλεσμα ότι είναι πάνω του να σβήνει από την στιγμή που η μπαταρία είναι ψοφια. Άρα αναγκαστικά έπρεπε να την αλλάξω asap από την στιγμή που δεν ήθελα να κλείνει το NAS που έχω πάνω του. Ευτυχώς σε αυτό τουλάχιστον το μοντέλο η αλλαγή είναι πολύ εύκολη κι η μπαταρία όχι ιδιαίτερα ακριβή...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα