firepaok Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Καλησπέρα στο forum. Μετακομίζω Ανω Τούμπα και απ' ότι διαβάζω δεν υπάρχει VDSL ακόμα στην περιοχή. Μπορείτε να μου πείτε, όσοι είστε στην περιοχή, σε τι πάροχο είστε και τι ταχύτητα πιάνεται; Προς το παρών έχω συμβόλαιο με ΟΤΕ από το προηγούμενο σπίτι και θα το μεταφέρω αναγκαστικα, αλλά θα ήθελα να ξέρω τι άλλες επιλογές έχω. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GiwrgosP- Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Γενικα αν εχεις σκοπο να μεινεις για χρονια τουμπα, κανε αιτηση στην hcn, κατα τα αλλα εγω εχω vodafone και πιανω 13mbps.. Ωστοσο βλεπω περνανε οπτικες ινες τωρα κι εδω.. Εξω απο το σπιτι μου σημερα εβαλαν 2 καινουργια καφαο. Το ποτε θα τα ενεργοποιησουν ειναι αλλη ιστορια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
John_NX Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 3 ώρες πριν, GiwrgosP- είπε Γενικα αν εχεις σκοπο να μεινεις για χρονια τουμπα, κανε αιτηση στην hcn, κατα τα αλλα εγω εχω vodafone και πιανω 13mbps.. Ωστοσο βλεπω περνανε οπτικες ινες τωρα κι εδω.. Εξω απο το σπιτι μου σημερα εβαλαν 2 καινουργια καφαο. Το ποτε θα τα ενεργοποιησουν ειναι αλλη ιστορια. Σε ποιο μέρος της Τούμπας μένεις , εάν επιτρέπεται? Γιατί θέλω να δω πραγματικά που ξεκίνησαν να κάνουν εργασίες 😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firepaok Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Ευχαριστω για την απάντηση Γιώργο. Αν πιάνω δέκα σταθερά χωρίς διακοπές και αποσυνδέσεις δε θα έχω θέμα. Hcn που ρώτησα δε με καλύπτει και η διαδικασία θα πρέπει να πάρει κάποιους μήνες. Πολύ πιθανόν να ξεκινήσουν και τα έργα μέχρι τότε για οπτική ίνα. Το καφαο απέναντι από το σπίτι είναι αλλαγμένο αλλά δεν έχω δει πουθενά να σκάβουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GiwrgosP- Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 10 ώρες πριν, John_NX είπε Σε ποιο μέρος της Τούμπας μένεις , εάν επιτρέπεται? Γιατί θέλω να δω πραγματικά που ξεκίνησαν να κάνουν εργασίες 😂 Πάνω από το γήπεδο περίπου.. Προς Διαγόρα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GiwrgosP- Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 10 ώρες πριν, firepaok είπε Ευχαριστω για την απάντηση Γιώργο. Αν πιάνω δέκα σταθερά χωρίς διακοπές και αποσυνδέσεις δε θα έχω θέμα. Hcn που ρώτησα δε με καλύπτει και η διαδικασία θα πρέπει να πάρει κάποιους μήνες. Πολύ πιθανόν να ξεκινήσουν και τα έργα μέχρι τότε για οπτική ίνα. Το καφαο απέναντι από το σπίτι είναι αλλαγμένο αλλά δεν έχω δει πουθενά να σκάβουν. Γενικα θα παρει εναν χρονο να μπει η γραμμη απο hcn αλλα θα εχεις τοτε 120mbps up/down με 27 ευρω τον μηνα. Νομιζω αξιζει.. Και στην τελικη, κανε αιτηση, και αν αλλαξεις γνωμη απλα μην ξεκινησεις τη συνδρομη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Θάνος Βενέτης Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Εγώ που είμαι ακόμα πιο μέσα, προς Κωνσταντινουπολίτικα, με Vodafone ADSL, πιάνω 5-5,5 mbps ενσύρματα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DonaldSand Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Εγώ που είμαι Κρυονέρι κοντά , 13/4 βάλανε οπτικές ίνες στο δρόμο κοντά στο σπίτι μου ! ( Ολύνθου , Πάνου Θασιτη ) , της Vodafone. Και εγώ πιάνω 11mbps Vodafone ADSL. Επεξ/σία 17 Απριλίου 2020 από DonaldSand Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AntoMast Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 Κλασικά Ελλάδισταν στο μεγαλειο του. Αν και από κεντρική Ελλάδα, Κωνσταντίνουπολιτικα κανά 15-20 χιλιόμετρα δεν είναι από κέντρο Θεσσαλονίκης; Πόλης με 300.000++ χιλιάδες; Μάλιστα. Και πιάνεις 5.5mbps. Εν ετει 2020. Πόσο κουράζει αυτή η κατάσταση.. Μα πόσο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tempo Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 επαναφέρω το θέμα. Τι λένε τώρα πλέον οι ταχύτητες adsl/vdsl, είχαμε κάποια βελτίωση; Το σπίτι είναι στην Αθηναγόρα - Άνω Τούμπα και ενώ υπάρχει διάθεση για οπτική για κάποιους λόγους δεν θα μπει στην πολυκατοικία. Για τον λόγο αυτόν ρωτάω εμπειρίες απο ote, wind, vodafone.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikiforosM Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2021 Καλησπέρα, μέχρι σήμερα είχα Cosmote και καλά για την αξιοπιστία αλλά πάπαλα το έκοψα και αυτό. Διαγόρα κοντά μέω και έχει μία εβδομάδα επικοινωνώ με HCN, λένε ότι έχει οπτική ίνα κοντά ωστόσο πρέπει να δούνε το ΚΑΦΑΟ αν είναι κοντα στην οικοδομή για να τραβήξουν ίνα μέχρι το σπίτι αλλιώς θα θέλει εξκαφή και θα πάρει καιρό.... οπότε πάλι μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα είναι η φάση.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Baggos91 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2021 https://sfbb.gr/LandingPage.html Δες εδώ μήπως έχει οπτική ίνα, στη Διαγόρα με τυχαίο αριθμό, έχει και τους 3 (ote, wind, voda). Για τη HCN δες που εχει κοντά κουτί, κάνοντας μια βόλτα στα διπλανά. Απλά με τη HCN είναι πιο εύκολη η εγκατάσταση, καθώς μπαίνει μόνο σε σένα και όχι σε όλη την πολυκατοικία όπως το κουπόνι FTTH. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikiforosM Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2021 Παιδιά δεν το πιστεύω έχω HCN στο στενό μου ! Είναι απίστευτο το FTTH δηλαδή έχω οπτική ίνα μέχρι το router και με 25€ 120MBPS Down / 120MBPS Up. Kαμία σχέση με τους συμβατικούς παρόχους.. .ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ HCN μακάρι όμως να επεκτείνει το δίκτυό της για να βάλουν και άλλοι μπας και "ταρακουνηθούν" λίγο οι άλλες εταιρείες που ένω έχουν τα χρήματα έχουν επαναπαυθεί στο να παίρνουν τα λεφτά του κόσμου ( Cosmote , Vodafone, κλπ) και από τα 24 να πιάνεις τα 10 MBPS και αν και χωρίς να είναι συμμετρικό δηλαδή ότι upload εχεις να έχεις και download. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gppapado Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 Στις 17/10/2021 στις 11:37 ΜΜ, NikiforosM είπε Παιδιά δεν το πιστεύω έχω HCN στο στενό μου ! Είναι απίστευτο το FTTH δηλαδή έχω οπτική ίνα μέχρι το router και με 25€ 120MBPS Down / 120MBPS Up. Kαμία σχέση με τους συμβατικούς παρόχους.. .ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ HCN μακάρι όμως να επεκτείνει το δίκτυό της για να βάλουν και άλλοι μπας και "ταρακουνηθούν" λίγο οι άλλες εταιρείες που ένω έχουν τα χρήματα έχουν επαναπαυθεί στο να παίρνουν τα λεφτά του κόσμου ( Cosmote , Vodafone, κλπ) και από τα 24 να πιάνεις τα 10 MBPS και αν και χωρίς να είναι συμμετρικό δηλαδή ότι upload εχεις να έχεις και download. Γειά σου φίλε. Σε ποιο σημείο της Τούμπας, αν επιτρέπεται βρήκες το καφαο; γιατί εγώ είμαι κοντά στο γύραδικο - Λαμπράκη και έκανα αίτηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikiforosM Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2021 Στις 22/10/2021 στις 12:02 ΠΜ, gppapado είπε Γειά σου φίλε. Σε ποιο σημείο της Τούμπας, αν επιτρέπεται βρήκες το καφαο; γιατί εγώ είμαι κοντά στο γύραδικο - Λαμπράκη και έκανα αίτηση. Καλησπέρα φίλε. Πολυβίου είμαι εγώ και από ότι είδα έτσι πως κατεβαίνω Λαμπράκη έχει σε όλο το ύψος της ΚΑΦΑΟ της HCN. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα