zoranb Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Έχω ξεχάσει user/pass για να μπω στο διαχειριστικό πρόγραμμα του TPLinkArcher VR200 και ενώ πατάω το Reset κουμπί που έχει δεν ξέρω πως μπορώ να μπω στο interface για να κάνω ρυθμίσεις. Κατευθείαν μου ζητάει να δώσω password μπαίνοντας στο 192.168.1.1... περίεργο?
ice25 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 θα σου ζητησει password μετα το reset... καθολου περιεργο user:admin Password:admin και για να κανει reset θελει να το εχεις πατημενο καμια 15 δευτερα 1
zoranb Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Κατευθείαν μου βγάζει αυτό... ...πού μπορώ να βάλω το username;
zoranb Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Λέει πως είναι incorrect... ίσως δεν έχει γίνει σωστά το Reset?
ice25 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 τωρα που βλεπω το manual μαλλον δεν εχει κανει reset.. οποτε παμε από την αρχη https://static.tp-link.com/res/down/doc/Archer_VR200_V1_UG.pdf δες πως το κανουν reset There are two ways to reset the modem router’s factory defaults. Method one: With the modem router powered on, use a pin to press and hold the RESET button for at least 8-10 seconds. And the modem router will reboot to its factory default settings. Method two: Restore the default settings from Backup & Restore of the modem router’s Web-based Management. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα