Προς το περιεχόμενο

Αναβαθμιση μονο ενισχυτης

hamer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα στην παρεα διαβαζοντας και μελετωντας πολλά posts σχετικα με το θεμα home cinema κατεληξα οτι για να εχω κατι καλο θα πρεπει να τα σταξω , και επειδη λογω χωρου δεν προκειται να παρω ηχεια γιατι δεν θα τα βαλω , λογω ετερου ημιση , λεω αν γινεται εστω να παρω εναν ενισχυτη να βαλω στα ηδη υπαρχοντα ηχεια .

Εχω ενα Sony DAV S 800 απο το 2002 και ειμαι υπερ ευχαριστημένος για ταινιες και μουσικη - ραδιο .

Τα ηχεια του ειναι 6 ohms και το sub 3 ohm 7'', οπως φαινεται και στο link https://www.manualslib.com/manual/159070/Sony-Dav-S800.html?page=78#manual

Aν αγορασω μονο εναν ενισχυτη αξιοπρεπη να παιζει με αυτα τα ηχεια , δεν θα ταιριαξει να εχω ενα home cinema ???.... χωρις απαιτησεις για ενταση , γιατι ποτε δεν το ανοιγω πολυ .

Ο υπαρχων ενισχυτης dvd player ηδη κανει νερα , αλλο ηχειο παιζει- σταματαει , καμια φορα διακόπτει η μεταδοση απο την οπτικη ινα στην τηλεοραση και γενικα διαβαζοντας μου ανοιξε η ορεξη.

Επεξ/σία από hamer
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μια χαρα θα εισαι

Και θα εχεις και περισσοτερες επιλογες συνδεσεων

Δεν εχει νοημα να ψαχνεσαι καν για ηχεια αφου εισαι υπερ ευχαριστημενος με αυτα

Αν θες αργοτερα να αναβαθμισεις κατι ξεκινα απο ενα 10''΄μεταχειρισμενο sub στα 120-150 ευρω.Κανα klipch ισως που ειναι και τζερτζελιαρικα

To sub του συστήματος δεν κάνει γιατί είναι παθητικό. Θα χρειαστείς ένα ενεργό.

Τα ηχεία είναι της πλάκας, λένε βέβαια 6ohm οπότε μπορεί και να κάνουν μέχρι να καούν. Ακόμα και οι πιο φτηνοί ενισχυτές πάντως σηκώνουν ηχεία 6ohm συνήθως.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...