Sinoptikon Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Καλησπέρα, αφού εκλάπη ο παλιός μου δίσκος WD My Passport, αποφάσισα να πάρω ξανά My Passport χωριτικότητας 1tb. Τις πρώτες τρεις φορές που τον συνέδεσα, δεν τον διάβασε. Την τέταρτη τον διάβασε, ενώ την πέμπτη όχι κτλ. Οι απόπειρες ήταν σε διαφορετικές θύρες μεταξύ τους και σε καμία δεν τον διάβασε 2 φορές απανωτά. Εν πάσει περιπτώσει, μία από τις φορές που τον διάβασε, μετέφερα έναν φάκελο. Αφού μου έβγαλε διάφορα Skip file, στο τέλος κατέληξε από τα 100 gb του φακέλου, να έχει μεταφέρει τα 70, από τα οποία στα μισά δεν έχω πλέον πρόσβαση με error no. 0x800701E3. Όταν προσπάθησα να ξανακάνω copy paste από τον My Passport στο pc μου δεν με άφηνε. Τι κάνω? Έχω κάνει κάποιο λάθος ή είναι προβληματικός ο εξωτ. δίσκος? Ευχαριστώ εκ των προτέρων
mourouzis2005 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Ποτε τον αγορασες? Απλως επεστρεψε τον και μην ασχοληθεις
Sinoptikon Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Δεν έχει ούτε εβδομάδα. Και τα αρχεία? Απλά χάθηκαν?
snbblp Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_10-files/getting-error-code-0x800701e3-while-transferring/d4dea11c-1554-4165-9e14-189d71424a9d
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα