ultraxmode Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Καλησπέρα! Κι ενώ όλα πήγαιναν καλά και ο Asus μου κλείδωνε στα 49.9Mbps (στην 50άρα VDSL σύνδεσή μου), ξαφνικά, την προηγούμενη εβδομάδα internet τέλος. Τηλέφωνο στον ΟΤΕ. Μου λένε υπάρχει πρόβλημα σε΄ολη την περιοχή. Το Internet έρχεται μετά από 15 ώρες περίπου αλλά σε ταχύτητες ADSL. Δηλαδή κλειδώνω πλέον στα 15Mbps με 17Mbps. Δοκιμάζω το Speedport που είχα στην αποθήκη... Speedtest Και.......44Mbps. Τρέλα. Τι να έγινε τώρα? Οι ρυθμίσεις είναι ίδιες με του Speedport (στο Asus). VLAN, ΜΤU, κτλ.. Είχε κάποιος αντίστοιχο πρόβλημα? (έκανα επίσης και firmware upgrade σήμερα μπας και.. αλλά... τίποτα.) Ευχαριστώ πολύ.
infin1tyGR Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Έχει κάποια επιλογή για Vectoring; Είναι ενεργοποιημένη;
ultraxmode Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Δεν βλέπω κάποια επιλογή για vectoring..
infin1tyGR Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Όχι εκεί, είναι στις ρυθμίσεις DSL. Απ' ό,τι βλέπω σε εικόνες, το έχουν βάλει στην κατηγορία Administration (για κάποιο λόγο). Δοκίμασε να απενεργοποιήσεις και να ξαναενεργοποιήσεις το G.vector. Spoiler Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2019 από infin1tyGR 1
ultraxmode Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Εισαι θεος. Κλειδωσε στα 49.9 Ε Υ Χ Α Ρ Ι Σ Τ Ω ! 🤗 1
ultraxmode Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Συγγνώμη που επανέρχομαι στο θέμα αυτό, Θα ήθελα να προσθέσω αυτό εδώ : και να μου πείτε αν χρειάζεται να προσέξω κάτι, για να έχω ίσως καλύτερη ακόμα απόδοση ταχύτητας.
nickf0 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Από την στιγμή που έχεις 50 και κλειδώνεις τέρμα δεν υπάρχει κάτι που πρέπει να κάνεις. Δοκίμασε μόνο να κλείσεις το SRA.
ultraxmode Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 6 ώρες πριν, nickf0 είπε Από την στιγμή που έχεις 50 και κλειδώνεις τέρμα δεν υπάρχει κάτι που πρέπει να κάνεις. Δοκίμασε μόνο να κλείσεις το SRA. To εκανα disabled Και το παρακολουθώ. Με μία 1η ματιά.. σααααααααν να πηγαίνει λίγο καλύτερα θα δω όμως και θα ενημερώσω αν έχω κάποιο πρόβλημα. Ευχαριστώ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα