1comment Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Σήμερα είπα να μπω σε ένα παλιό account που έχω χρόνια να τσεκάρω. Έχω το username και τον κωδικό, καθώς πάντα τους έγραφα. Το πρόβλημα, που μάλλον είναι άλυτο, είναι ότι όταν βάζω τον κωδικό μου λέει ότι επειδή είναι η πρώτη φορά που συνδέομαι από τη συσκευή πρέπει να μου στείλει ένα κωδικό στο κινητό που είχα δηλώσει κάποτε και να τον βάλω. Όμως το κινητό αυτό το είχα σαν δεύτερο και έχω δυο χρόνια να του βάλω κάρτα. Σίγουρα δεν δέχεται sms. Δεν βλέπω να μου δίνει κάποια άλλη επιλογή. Αν πατησω άκυρο, με πηγαίνει πίσω στο username. Είναι δυνατόν ενώ θυμάμαι τον κωδικό και είναι σίγουρα σωστός να μην με αφήνει να μπω στο mail; Γιατί να μην μπορώ να παρακάμψω το sms; Do you have access to this phone? +3* *** *** We will send you a verification code to verify you're the owner of this phone. Messaging and data rates may apply -Yes, text me a verification code -i don't have access to this phone πατάω το δεύτερο Uh-oh... We can't recover your account online because there are no other options on file for your account. Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2019 από 1comment
talibanakos Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 47 λεπτά πριν, 1comment είπε Είναι δυνατόν ενώ θυμάμαι τον κωδικό και είναι σίγουρα σωστός να μην με αφήνει να μπω στο mail; Γιατί να μην μπορώ να παρακάμψω το sms; Υπαρχει μια πιθανοτητα να εχει κανει create αλλος,με το ιδιο mail,και να μην ειναι σωστος προφανως ο κωδικος σου. Το Yahoo σβηνει τα accounts μετα απο ενα χρονικο διαστημα που μενουν ανενεργα. Ειχες συγκεκριμενο ονομα στο mail,ή ηταν "mainsteream" , πχ [email protected]? Φιλος μου ειχε προβλημα να μπει στο fb που ηταν συνδεδεμενο με τετοιο account,για καλη του τυχη δεν ηταν mainstream το ονομα του account,και του το ξαναεκανα register και καταφερε να μπει στο fb.
1comment Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, talibanakos είπε Υπαρχει μια πιθανοτητα να εχει κανει create αλλος,με το ιδιο mail,και να μην ειναι σωστος προφανως ο κωδικος σου. Το Yahoo σβηνει τα accounts μετα απο ενα χρονικο διαστημα που μενουν ανενεργα. Ειχες συγκεκριμενο ονομα στο mail,ή ηταν "mainsteream" , πχ [email protected]? Φιλος μου ειχε προβλημα να μπει στο fb που ηταν συνδεδεμενο με τετοιο account,για καλη του τυχη δεν ηταν mainstream το ονομα του account,και του το ξαναεκανα register και καταφερε να μπει στο fb. Αν δεν ήταν σωστός ο κωδικός, θα μου το έγραφε. Τον παίρνει κανονικά τον κωδικό και πηγαίνει στην αμέσως επόμενη σελίδα όπου μου λέει ότι συνδέομαι πρώτη φορά από αυτή τη συσκευή και θα πρέπει να λάβω sms για να συνεχίσω. Όπως συμβαίνει γενικά όταν μπεις στα μειλ σου από μια συσκευή για πρώτη φορά, το κάνει και το gmail αν θυμάμαι καλά.
gmts Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Yahoo mail, Lycos, MSN-Hotmail. 20 χρόνια πίσω. 1
cthulhucarbide Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Δυστυχώς έτσι όπως τα έχουν κάνει είναι εύκολο να μείνεις έξω από το δικό σου μαιλ ακόμα και αν θυμάσαι τον κωδικό. Την έχω πατήσει και γω με gmail που παρότι θυμόμουν κανονικά κωδικό ζήταγε ερώτηση ασφαλείας επειδή πήγα να μπω από άλλη συσκευή. Έλα ΄μως που δεν θυμόμουν την ερώτηση ασφαλείας διότι είτε δνε είχα βάλει τίποτα είτε είχα γράψει ένα δξςειοφξεςοιηοςι απλά για περάσω το βήμα. Όταν είχα φτιάξει τον λογαριασμό οι ερωτήσεις ασφαλείας είχαν μόνη χρησιμότητα να μπεις στον λογαριασμό άμα ξεχάσεις τον κωδικό κάτι που δεν χρειαζόμουν γιατί δεν ξεχνάω τους κωδικούς μου. Αυτό φαίνεται κάποια στιγμή άλλαξε και παρά το ότι κατέβασα ότι καντήλι υπήρχε απλά αναγκάστηκα να φτιάξω νέο μαιλ. Δυστυχώς το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να φτιάξεις νέο μαιλ, και να σημειώσεις σε ένα τετράδιο ερώτηση ασφαλείας, εμαιλ ασφαλείας κλπ. Και πάλι δεν μπορείς να είσαι 100% βέβαιος ότι δεν θα τύχει καμιά στραβή αφού οι online υπηρεσίες αλλάζουν συνέχεια τακτικές 1
dollyyy19 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 το αυτο και εγω.πηγα να μπω απο αλλη συσκευη και αρχισε τις βλακειες.....γμαιλ.......
gianniz_k Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Ίσως έχει να κάνει με την παραβίαση μερικών δις λογαριασμών yahoo πριν λίγα χρονια.
Zengar Zombolt Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Το έχασες το accounts εκτός αν ενεργοποιήσεις το νούμερο που είναι συνδεδεμένο και εγώ έτσι την πάτησα είχα βάλει ένα τηλέφωνο και μετά το άλλαξα και μου ζητάγε κωδικό sms
1comment Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 Δεν μου είναι τόσο απαραίτητο για να ανοίξω τον αριθμό. Τα έχουν κανει μπάχαλο. Να έχεις τον κωδικό και να μην μπαίνεις...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα