Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μόνο εδώ μου έχει μείνει πιά να απευθυνθώ.Το πρόβλημα ουσιαστικά είναι αυτό που λέει ο τίτλος.Δεν μπορώ να κατεβάσω ή να κάνω ενημέρωση κανένα από τα παιχνίδια της Wargaming(world of tanks,warships etc)επειδή η ταχύτητα κατεβάσματος είναι μηδενική(μέσω του wargaming center).Αυτό συμβαίνει μόνο για τους τίτλους της συγκεκριμένης εταιρείας και καμίας άλλης.Η ταχύτητα μου είναι περίπου 13-15 mbps αλλά στην συγκεκριμένη εταιρεία η ταχύτητα μηδενίζεται(0-60 kbps στην καλύτερη).

Έχω κάνει clear cache του κάθε τίτλου ξεχωριστά,καθαρή εγκατάσταση του κάθε τίτλου,έχω βάλει την ταχύτητα κατεβάσματος και ανεβάσματος να είναι χωρίς όριο,απαγόρευσα να ανεβάζει,έτρεξα την εφαρμογή σαν adminstrator.Το πρόβλημα επιμένει όμως.Κατέβασα το ping plotter και έτρεξα μερικά τεστ για τα συγκεκριμένα παιχνίδια,κατέβασα το wg check tool και έτρεξα και εκεί κάποια τεστ και τέλος κατέβασα το port forward network utilities ώστε να κάνω port forward τα συγκεκριμένω port των παιχνιδιών χωρίς δυστυχώς πάλι να έχω καποια τύχη.Έχω ελέγξει το antivirus μου(bitdefender) μήπως και μπλοκάρει τις συγκεκριμένες εφαρμογές αλλά δεν τις μπλόκαρε.Επικοινώνησα με τον ΟΤΕ(πού είναι και ο πάροχός μου)και πλήρωσα ώστε να κάνει κάποια τεστ τα οποία δεν έδειξαν κανένα απολύτως πρόβλημα απ ότι με ενημέρωσαν.

Όλα αυτά τα τεστ(εκτός του ΟΤΕ)τα έστειλα μέσω μηνυμάτων στο support της wargaming απ'όπου με ενημέρωσαν ότι το πρόβλημα βρίσκετε αποκλειστικά στον πάροχό μου και πρέπει να επικοινωνήσω ξανά με αυτόν.Σας επισυνάπτω όλα τα τεστ και τα μηνύματα.Θα σας ήμουν ευγνώμων αν μπορούσατε να με βοηθήσετε να τα λύσω.

Υ.Γ:Ξέχασα να αναφέρω ότι μπορώ και παίζω κανονικά όταν εντέλει κατέβει η ενημέρωση(μπορεί να κάνει μέρες).Επίσης το πρόβλημα εστιάζεται μόνο στα κανονικά version των συγκεκριμένων παιχνιδιών,στα άλλα version π.χ sandbox,public test δεν έχω απολύτως κανένα πρόβλημα με την ταχύτητα.

insomnia.png

insomnia2.png

wot3.png

wguswgc-eu.wargaming.net(03.12.19).wgc login.p1.worldoftanks.eu.pp2 login.p2.worldoftanks.eu.pp2 login1.worldofwarships.eu.pp2

wot09.png.243ad99596e8f12579239f7fdc58a604.png

Δημοσ.

Καλησπέρα από Βέροια,

Θα προτείνω κάτι περισσότερο σαν δοκιμαστική λύση παρά σαν δοκιμασμένη και σίγουρη. Κάποιοι από τους τίτλους της εταιρείας έχουν την δυνατότητα να εγκατασταθούν και μέσω steam. Μπες στο site της εταιρείας και "σύνδεσε" το account σου με εκείνο του steam. Μετά μπες από το steam και τρέξε τον installer. Δεν χάνεις ούτε progress ούτε τίποτα άλλο. Ελπίζω να έδωσα τουλάχιστον μερική λύση στο πρόβλημά σου.

Καλή συνέχεια και καλή δύναμη.

Δημοσ.
20 ώρες πριν, amveria είπε

Καλησπέρα από Βέροια,

Θα προτείνω κάτι περισσότερο σαν δοκιμαστική λύση παρά σαν δοκιμασμένη και σίγουρη. Κάποιοι από τους τίτλους της εταιρείας έχουν την δυνατότητα να εγκατασταθούν και μέσω steam. Μπες στο site της εταιρείας και "σύνδεσε" το account σου με εκείνο του steam. Μετά μπες από το steam και τρέξε τον installer. Δεν χάνεις ούτε progress ούτε τίποτα άλλο. Ελπίζω να έδωσα τουλάχιστον μερική λύση στο πρόβλημά σου.

σε ευχαριστώ πολύ για το σχόλιο σου αλλά μετά από ψάξιμο βρήκα ότι δυστυχώς δεν υπάρχει κάποιος official τρόπος να συνδέσεις τον λογαρισμό σου στο steam με τον wargaming.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπορείς να ξανακάνεις εγκατάσταση το launcher;

Αν το βγάλεις απο unlimited και το βάλεις με το χέρι σε κάποια τιμή;

Δοκίμασε να απενεργοποιήσεις το no uploading.

Κάτω που λέει connections τί επιλογές έχει;

Μπες στα windows σε safe mode και άνοιξε να δείς με τί ταχύτητα κατεβάζει.

Επεξ/σία από Silverage
Δημοσ.
9 ώρες πριν, Silverage είπε

Μπορείς να ξανακάνεις εγκατάσταση το launcher;

Αν το βγάλεις απο unlimited και το βάλεις με το χέρι σε κάποια τιμή;

Δοκίμασε να απενεργοποιήσεις το no uploading.

Κάτω που λέει connections τί επιλογές έχει;

Μπες στα windows σε safe mode και άνοιξε να δείς με τί ταχύτητα κατεβάζει.

Έχω κάνει καθαρή εγκατάσταση του launcher και του κάθε παιχνιδιού ξεχωριστά.Έχω δυστυχώς είδη δοκιμάσει όλα αυτά που πρότεινες και άλλα πολλά.Οι επιλογές που μου δίνει το connection είναι μόνο να αλλάξω το incoming connection ports.Μόνο αυτό με το safe mode δεν έχω δοκιμάσει.

Δημοσ.
Στις 4/12/2019 στις 2:23 ΜΜ, iSwearSheWas18 είπε

σε ευχαριστώ πολύ για το σχόλιο σου αλλά μετά από ψάξιμο βρήκα ότι δυστυχώς δεν υπάρχει κάποιος official τρόπος να συνδέσεις τον λογαρισμό σου στο steam με τον wargaming.

Καλή μας ημέρα και καλή μας εβδομάδα,

Δεν ξέρω αν το πρόβλημα συνεχίζει να σε ταλαιπωρεί ακόμη αλλά δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι συγκεκριμένο. Έχω καιρό που το είχα κάνει αλλά θυμάμαι πως πρώτα κατεβάζεις το παιχνίδι από το steam και μετά το ίδιο το steam αναλαμβάνει να σε προωθήσει στο κατάλληλο link του official παιχνιδιού για να “συνδέσεις” τα account. Βέβαια εγώ το είχα συνδέσει με τον EU Server. Αν έχει τον NA Sever τότε ίσως αλλάξει κάτι στις ρυθμίσεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...