Επισκέπτης Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Καλησπέρα, όταν κάνετε παραγγελία από το εξωτερικό την διεύθυνση σας την βάζετε στα ελληνικά η σε greeklish?
DrLo Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, TheBeast23 είπε Καλησπέρα, όταν κάνετε παραγγελία από το εξωτερικό την διεύθυνση σας την βάζετε στα ελληνικά η σε greeklish? Σε greeklish
NikosKallithea Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Οπως αναγράφονται στην ταυτοτητα σου, με τους λατινικούς χαρακτήρες.
donblunts Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 24 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Οπως αναγράφονται στην ταυτοτητα σου, με τους λατινικούς χαρακτήρες. Γράφει η ταυτότητα σου διεύθυνση? WAT 😎
BadBoy Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, donblunts είπε Γράφει η ταυτότητα σου διεύθυνση? WAT 😎 Αν είναι πριν το 2002, γράφει.
donblunts Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, BadBoy είπε Αν είναι πριν το 2002, γράφει. Έχει πριν το 2002 λατινικούς χαρακτήρες?
chsam Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, BadBoy είπε Αν είναι πριν το 2002, γράφει. δεν εχω δει ποτε κατι τετοιο στον περιγυρο μου, ουτε κ στην δικια μου. Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2019 από chsam
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 19 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Οπως αναγράφονται στην ταυτοτητα σου, με τους λατινικούς χαρακτήρες. Δεν γράφει δυστυχώς, έχω 3 χρόνια που την έβγαλα την ταυτότητα αλλά ένας στο ebay είπε να τα γράψω σε greeklish γιατί δεν δέχεται ελληνικά το ταχυδρομείο που θα το έστελνε και απλά ήθελα να δω αν ισχύει για το Amazon το ίδιο. Τώρα έβαλα τα στοιχεία μου σε greeklish.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα