Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γειά σας. Έχω ένα πολύ σημαντικό πρόβλημα και χρειάζομαι την βοήθειά σας. Κάπως - μάλλον οταν πηγα να αλλαξω pin εισοδου στα win 10 -διέγραψα απο τον υπολογιστή μου ο λογαριασμός διαχειριστή που ήταν ο δικός μου. Έχω δοκιμάσει διάφορους τρόπους για να τον επαναφέρω αλλά δεν μπορώ να τα καταφέρω. Σε κάθε μου προσπάθεια, μου εμφανίζει το παράθυρο "Έλεγχος λογαριασμού χρήστη" όπου μου ζητάει για κάθε αλλαγή που προσπαθώ να κάνω, να συνδεθώ ως διαχειριστής, όμως το κουμπί "Ναί" δεν εμφανίζεται! Υπάρχει μόνο το κουμπί "Όχι" οπότε η προσπάθειά μου σταματάει εκεί. Δοκίμασα να κάνω επαναφορά του υπολογιστή σε προηγούμενη κατάσταση, μου ζητάει τον κωδικό διαχειριστή αλλά όταν τον βάζω δεν μου τον δέχεται, προφανώς γιατί έχει διαγραφεί εντελώς απο τον υπολογιστή. Δοκίμασα να δημιουργήσω εναν νέο λογαριασμό και να τον ορίσω ως διαχειριστή αλλά και πάλι μου εμφανίζει το παράθυρο "Έλεγχος λογαριασμού χρήστη" όπου και πάλι μου ζητά να συνδεθώ ως διαχειριστής για να προσθέσω λογαριασμό. Τί μπορώ να κάνω;

Επεξ/σία από Vag2010
Δημοσ.

Διέγραψες τον χρήστη "Administrator" ή τον χρήστη σου που ήταν διαχειριστής; Γιατί το 1ο δε νομίζω να γίνεται.

Άνοιξε γραμμή εντολών (WINDOWS+R και δώσε cmd και ENTER, δε θέλει διαχειριστικά δικαιώματα μέχρι εδώ) και όταν ανοίξει η γραμμή εντολών δώσε net user και πάτα ENTER. Θα σου εμφανίσει μια λίστα με χρήστες και θα πρέπει να υπάρχει και ένα λογαριασμός Administrator και αν δώσεις net user administrator θα σου γράψει ότι είναι ανενεργός.  Δες στην εικόνα.

spacer.png

Αν είναι όντως έτσι ακολούθα τις οδηγίες στο παρακάτω λινκ...

https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/uac-prompt-yes-button-gone/45f3b9c2-9524-46ad-959a-f6fe4677da02

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

micos000 εκανα αυτο που γραφεις και δεν μου βγαζει κανεναν λογαριασμό administrator. Σαν να μην εχω

οχι σόρρυ. Εβγαλε ΄΄όχι΄΄ οπως το δικό σου. Κανω αυτα συμφωνα με το λινκ τωρα

Επεξ/σία από Vag2010
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, micos000 είπε

Δηλαδή στην net user δεν έχει administrator; Πως το κατάφερες αυτό; Τι χρήστες σου βγάζει;

Μου εχει και γραφει ΄΄οχι΄΄ οπως αυτο που μου εδειξες. Ψαχνομαι τωρα με το link γιατι δεν ξερω Αγγλικα καλά

Δημοσ.

Σε γενικές γραμμές πατάς επανεκκίνηση ενώ κρατάς πατημένο το πλήκτρο SHIFT και μετά πας Στο εικονίδιο με τα κλειδιά, μετά Για προχωρημένους και τέλος γραμμή εντολών. Εκεί θα δώσεις...

net user Administrator /active:yes

και θα κάνεις επανεκκίνηση. Θα κάνεις αποσύνδεση αν σε βάλει σε χρήστη και μετά θα πατήσεις Άλλος χρήστης και θα επιλέξεις τον Administrator

Όταν μπεις άλλαξε τον χρήστη σου σε διαχειριστή από την διαχείριση χρηστών.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 λεπτά πριν, micos000 είπε

Σε γενικές γραμμές πατάς επανεκκίνηση ενώ κρατάς πατημένο το πλήκτρο SHIFT και μετά πας Στο εικονίδιο με τα κλειδιά, μετά Για προχωρημένους και τέλος γραμμή εντολών. Εκεί θα δώσεις...

net user Administrator /active:yes

και θα κάνεις επανεκκίνηση. Θα κάνεις αποσύνδεση αν σε βάλει σε χρήστη και μετά θα πατήσεις Άλλος χρήστης και θα επιλέξεις τον Administrator

Όταν μπεις άλλαξε τον χρήστη σου σε διαχειριστή από την διαχείριση χρηστών.

Τα εκανα ολα αυτα που γραφει και Στην επανεκκινηση για να μπω πάλι μου βγαζει μόνο δύο χρήστες τον δικο μου που μπαινω και ειναι μια απ τα ίδια  όταν μπω και ακόμη εναν  στο οποίο γραφω user ΄΄Αdministrator΄΄ και βαζω pin. Αλλα μου γραφει οτι ο λογαριασμός είναι απενεργοποιημένος.Σαν να μην εγινε τιποτα απο τις εντολές δηλαδή πάλι Μαλλον πάω για format

Επεξ/σία από Vag2010
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπόν, πάμε από την αρχή.

Κάνε την διαδικασία για να μπεις σε κοσνόλα από επιδιόρθωση (επανεκκίνηση σε shift κτλ) και δώσε στην κονσόλα net user. Σιγουρέψου ότι υπάρχει ο administrator.

Μετά δώσε net user administrator και δες αν είναι ενεργός ή όχι. Επίσης δες στο τέλος της λίστας αν είναι στο group των Adminstrators. Αν είναι ανανενεργός δώσε

net user /active:yes

και ξαναδώσε

net user administrator

να δεις είναι ενεργός.

Αν δεν είναι στο group Administrators δώσε

net localgroup administrators Administrator /add

Αν θέλεις μπορείς να βάλεις και τον χρήστη σου που έχεις ήδη στο group των Administrators με την ίδια εντολή π.χ.

net localgroup administrators Vag /add

Εννοείτε ότι αντί για Vag θα βάλεις το όνομα του χρήστη σου όπως τον εμφανίζει η εντολή net user.

Πριν κάνεις επανεκκίνηση σιγουρέψου με την

net user [username]

ότι ο έγιναν οι αλλαγές.

Επεξ/σία από micos000
Δημοσ.

1.Τρεξε την εντολη "sfc /scnnow" σε elevated cmd

2.Με τον ιδιο τροπο τρεξε "DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth"

3.Εγκατεστησε το winaero tweaker https://winaero.com/download.php?view.1796 ,Στην αναζητηση του γραψε administrator και βρες δεξια και ενεργοποιησε τον administrator

Δημοσ.

δεν μπορεί ενας χρήστης να διαγράψει εναν λογαριασμό administrator. ή ο δικός σου χρήστης ειναι και αυτός admin , ή κόλλησες κάποιον ιο , ή ........ ολα να τα περιμένεις απο τα windows

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...