antoniskox Δημοσ. 2 Απριλίου 2004 Δημοσ. 2 Απριλίου 2004 Παδια εχω 3 αποριοες σχετικα με το κινητο αυτο.ξερει κανεις αν ξεκλειδονουν οι υπερυθρες του δευτερον αν υπαρχει κανα σοβαρο προγραμμα εκτος απο το handset manager και τριτον αν γινετε το ξυπνιτιρι του να χτιπισει ενω το κινητο ειναι κλειστο (εφαγα πικρα με το ξυπνιμα)
takyr Δημοσ. 2 Απριλίου 2004 Δημοσ. 2 Απριλίου 2004 Δυστυχώς φίλε η απάντηση και στις τρεις ερωτήσεις σου είναι "όχι" Είμαι ομοιοπαθής... Έχω φάει το ιντερνετ να βρω τρόπο να ξεκλειδώσω τις υπέρυθρες, αλλά προς το παρόν τουλάχιστον (ελπίζω στο μέλλον να αλλάξει η κατάσταση) τίποτα. Λογικά κάποιος κάτι θα βγάλει στο μέλλον. Υπάρχει ήδη λέει ένα καλώδιο (σειριακό) με το οποίο (με ένα πρόγραμμα που κατεβάζεις από ιντερνετ) ξεκλειδώνεις κάποιο κλείδωμα της Vofafone (όχι πάντως των υπερύθρων). Περισσότερα δεν ξέρω κι εγώ να σου πω. Το ίδιο και για το Handset Manager. Δεν υπάρχει άλλο πρόγραμμα. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να βάζεις στο κινητό εικονές, μελωδίες και βίντεο - κάτι είναι κι αυτό... όχι πάντως παιχνίδια Αυτό για το ξυπνητήρι όντως ισχύει, όλοι οι κάτοχοι GX20 φωνάζουν γι αυτό... Αν μάθεις κάτι στο μέλλον για αυτά τα θέματα κάνε κάνα post please! Με ενδιαφέρει άμεσα!
antoniskox Δημοσ. 3 Απριλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2004 thanks φλαρακο.με λιγα λογια ι sharp #@#$@#%.γιατι και αλλουπου κοταξα τα ιδια @#$@# λενε.οποτε περιμενουμε και βλεπουμε thanks και παλι.και αν μαθω τιποτα θα ποσταρω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.