red1 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, najinblue3 είπε Γλεντα τους Capcom hype για MHW:Iceborne colab ❤️ Εσένα τέκνο μου θα σου πάρω μετοχές στην capcom και συγκεκριμένα στο παράρτημα που φτιάχνουν τα mohun 😁 ...αλλά ναι, η ΚΑΠΚΟΜ επέστρεψε δυναμικά, DMC5, Remake 2, Remake 3, Mohun, το μόνο που μένει ειναι ενα Dragon's dogma 2 τώρα και ενα (καλό) Lost planet Edit : Είμαι ακόμα περίεργος να δω τι θα γίνει με τη φήμη σχετικά με καινουργιο DLC για το REmake 2, ήλπιζα οτι θα λέγανε κάτι σήμερα στο SOP σχετικά μ'αυτό αλλά "δεν" δυστυχώς Επεξ/σία 10 Δεκεμβρίου 2019 από red1
babality Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 59 λεπτά πριν, red1 είπε το μόνο που μένει ειναι ενα Dragon's dogma 2 τώρα και ενα (καλό) Lost planet dino crisis 2 2
PIXEL76 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 Στις 7/12/2019 στις 1:23 ΜΜ, logistoulis είπε Μα τι ΠΑΙΧΝΙΔΑΡΕΣ μου θύμισες τώρα.. ειδικά το parasite eve ήταν εκπληκτικό και τώρα που το σκέφτομαι και κοιτάω τη παλιά μου συλλογή (που δε μπορώ να παίξω βέβαια γιατί τα παλιά ps τα έχουν παίξει) ξενερώνω που τα σημερινά παιχνίδια τα έχω ψηφιακά μόνο στο switch για κάποιο λόγο αγοράζω φυσικά αντίτυπα, ίσως γιατί ποτέ δε συμπάθησα τα δισκάκια επίσης θυμίζω και dino crisis που ήταν πιο κοντά στο είδος του re, γιατί τα parasite eve και fear effect είναι ψιλοάλλη φάση επίσης μην ξεχνάμε και sillent hill, εγώ εκεί είχα χεστεί από το φόβο σε σχέση με οποιοδήποτε άλλο horror Και εγώ πλέον μόνο στο switch αγοράζω τα παιχνίδια σε cartridge. Στο playstation μόνο digital. Ίσως γιατί τα cartridge μου θυμίζουν το λατρεμένο sega megadrive μου, του 1989.
logistoulis Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, PIXEL76 είπε Και εγώ πλέον μόνο στο switch αγοράζω τα παιχνίδια σε cartridge. Στο playstation μόνο digital. Ίσως γιατί τα cartridge μου θυμίζουν το λατρεμένο sega megadrive μου, του 1989. ναι είναι πιο βολικά από τα δισκάκια, λιγότερο ευάλωτα , αλλά δεν παίζει και διαφορά στην τιμή, ίσως τα cartrige να είναι και πιο φθηνά συνήθως ενώ στο ps λόγω των εκπτώσεων το digital συμφέρει διαρκώς Επεξ/σία 11 Δεκεμβρίου 2019 από logistoulis 1
PIXEL76 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 Η CAPCOM που λατρέψαμε όλοι οι τότε κάτοχοι playstation επέστρεψε εμφατικά. LONG LIVE THE KING !!!!! 2 λεπτά πριν, logistoulis είπε ναι είναι πιο βολικά από τα δισκάκια, λιγότερο ευάλωτα , αλλά δεν παίζει και διαφορά στην τιμή, ίσως τα cartrige να είναι και πιο φθηνά συνήθως ενώ στο ps λόγω των εκπτώσεων το digital συμφέρει διαρκώς Ακριβώς αυτό, συν το αίσθημα νοσταλγίας για τους πιο παλιούς από εμάς, της εποχής μέχρι και ΝeoGeo AES, πριν δηλαδή τα δισκάκια.
Isamael Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 Να δούμε αν θα προλάβουμε την συλλεκτική αυτή τη φορά.
afragorn Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 Capcom on fire! Θυμίζει εποχές 90-00 που έβγαζε back to back RE, Dino Crisis, DMC κ.λπ.
icenex Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 Special edition ή steelbook δεν θα παιξει στο 3? Δεν βρηκα κατι στο ιντερνετ μονο για απλη και collectors βρηκα.
Fulgore Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 Μονο αυτη την Special Edition εχω πετυχει ως τωρα για το 3 απο το Game(στελνει Ελλαδα) https://www.game.co.uk/en/resident-evil-3-game-exclusive-keyring-and-badge-edition-2718031
icenex Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 42 λεπτά πριν, Fulgore είπε Μονο αυτη την Special Edition εχω πετυχει ως τωρα για το 3 απο το Game(στελνει Ελλαδα) https://www.game.co.uk/en/resident-evil-3-game-exclusive-keyring-and-badge-edition-2718031 Καλη φαση και αυτα αλλα ελεγα μηπως εχει καμια ωραια steelbook οπως ειχε για το 2 πιο πολυ αυτα κανω συλλογη και κανα art book.Με λιγα λογια αφου δεν εχουν βγαλει καποια ανακοινωση ως τωρα μαλλον δεν θα υπαρχει special edition ή limited ή οπως τις ονομαζουν. Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου 2020 από icenex
dekulinkgr Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 https://www.resetera.com/threads/resident-evil-3-preview-embargo-seems-to-lift-on-the-25th-update-tons-of-screens-leaked.171498/post-29330788 Γινανε leaked καποιες εικονες απο το παιχνιδι.Φαινεται τρομερο και αυτο. Θα εχουμε και preview του παιχνιδιου στις 25 απ'οτι φαινεται. 1
afragorn Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) A Resident Evil 3 Remake Demo Is On The Way https://www.gamespot.com/articles/a-resident-evil-3-remake-demo-is-on-the-way/1100-6474089/ Επεξ/σία 26 Φεβρουαρίου 2020 από afragorn 1
John-lamia Δημοσ. 9 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2020 Μόνο το όνομα άλλαξε, το όλο μοτίβο του παιχνιδιού είναι είναι στημένο επάνω στο προηγούμενο. Η κλεαρ έγινε τζιλ, κ ο τιραν έγινε νέμεσις. Δεν θα κουραστικάν και πολύ να το φτιάξουν....... Παίζει να το είχαν έτοιμο εδώ και πάρα πολύ καιρό. Ελπίζω να είναι ποιο Japan σαν τον προκάτοχό του, γιατί το 2 ήταν λίγο αμερικανια.... Στις 24/2/2020 στις 5:06 ΠΜ, czarjuly είπε Επεσε προπαραγγελια... Ρε παιδιά περιμένετε!!!! Μπορεί να έχει θέματα ακόμα το παιχνίδι. Να θέλει πατάκια κτλπ για να στρώσει.
Fulgore Δημοσ. 10 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2020 27 λεπτά πριν, John-lamia είπε Μόνο το όνομα άλλαξε, το όλο μοτίβο του παιχνιδιού είναι είναι στημένο επάνω στο προηγούμενο. Η κλεαρ έγινε τζιλ, κ ο τιραν έγινε νέμεσις. Δεν θα κουραστικάν και πολύ να το φτιάξουν....... Παίζει να το είχαν έτοιμο εδώ και πάρα πολύ καιρό. Το original RE3 του ps1 πανω στο οποιο βασιζεται το εχεις παιξει? 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα