Προς το περιεχόμενο

Resident Evil 3 Remake [PS4][Xbox One][Απρ 2020]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, najinblue3 είπε

Γλεντα τους  Capcom

hype για MHW:Iceborne colab ❤️

Εσένα τέκνο μου θα σου πάρω μετοχές στην capcom και συγκεκριμένα στο παράρτημα που φτιάχνουν τα mohun 😁

...αλλά ναι, η ΚΑΠΚΟΜ επέστρεψε δυναμικά, DMC5, Remake 2, Remake 3, Mohun, το μόνο που μένει ειναι ενα Dragon's dogma 2 τώρα και ενα (καλό) Lost planet

Edit : Είμαι ακόμα περίεργος να δω τι θα γίνει με τη φήμη σχετικά με καινουργιο DLC για το REmake 2, ήλπιζα οτι θα λέγανε κάτι σήμερα στο SOP σχετικά μ'αυτό αλλά "δεν" δυστυχώς

Επεξ/σία από red1
Δημοσ.
Στις 7/12/2019 στις 1:23 ΜΜ, logistoulis είπε

Μα τι ΠΑΙΧΝΙΔΑΡΕΣ μου θύμισες τώρα.. ειδικά το parasite eve ήταν εκπληκτικό 

IMG-20191207-132120.jpg

και τώρα που το σκέφτομαι και κοιτάω τη παλιά μου συλλογή (που δε μπορώ να παίξω βέβαια γιατί τα παλιά ps τα έχουν παίξει) ξενερώνω που τα σημερινά παιχνίδια τα έχω ψηφιακά

μόνο στο switch για κάποιο λόγο αγοράζω φυσικά αντίτυπα, ίσως γιατί ποτέ δε συμπάθησα τα δισκάκια 

επίσης θυμίζω και dino crisis που ήταν πιο κοντά στο είδος του re, γιατί τα parasite eve και fear effect είναι ψιλοάλλη φάση 

επίσης μην ξεχνάμε και sillent hill, εγώ εκεί είχα χεστεί από το φόβο σε σχέση με οποιοδήποτε άλλο horror 

Και εγώ πλέον μόνο στο switch αγοράζω τα παιχνίδια σε cartridge. Στο playstation μόνο digital. Ίσως γιατί τα cartridge μου θυμίζουν το λατρεμένο  sega megadrive μου, του 1989.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, PIXEL76 είπε

Και εγώ πλέον μόνο στο switch αγοράζω τα παιχνίδια σε cartridge. Στο playstation μόνο digital. Ίσως γιατί τα cartridge μου θυμίζουν το λατρεμένο  sega megadrive μου, του 1989.

ναι είναι πιο βολικά από τα δισκάκια, λιγότερο ευάλωτα , αλλά δεν παίζει και διαφορά στην τιμή, ίσως τα cartrige να είναι και πιο φθηνά συνήθως

ενώ στο ps λόγω των εκπτώσεων το digital συμφέρει διαρκώς 

Επεξ/σία από logistoulis
  • Like 1
Δημοσ.

Η CAPCOM που λατρέψαμε όλοι οι τότε κάτοχοι  playstation επέστρεψε εμφατικά. LONG LIVE THE KING !!!!!

2 λεπτά πριν, logistoulis είπε

ναι είναι πιο βολικά από τα δισκάκια, λιγότερο ευάλωτα , αλλά δεν παίζει και διαφορά στην τιμή, ίσως τα cartrige να είναι και πιο φθηνά συνήθως

ενώ στο ps λόγω των εκπτώσεων το digital συμφέρει διαρκώς 

Ακριβώς αυτό,  συν το αίσθημα νοσταλγίας  για τους πιο παλιούς από εμάς,  της εποχής μέχρι και ΝeoGeo AES, πριν  δηλαδή τα δισκάκια.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
42 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Μονο αυτη την Special Edition εχω πετυχει ως τωρα για το 3 απο το Game(στελνει Ελλαδα)

https://www.game.co.uk/en/resident-evil-3-game-exclusive-keyring-and-badge-edition-2718031

Καλη φαση και αυτα αλλα ελεγα μηπως εχει καμια ωραια steelbook οπως ειχε για το 2 πιο πολυ αυτα κανω συλλογη και κανα art book.Με λιγα λογια αφου δεν εχουν βγαλει καποια ανακοινωση ως τωρα μαλλον δεν θα υπαρχει special edition ή limited ή οπως τις ονομαζουν.

Επεξ/σία από icenex
  • 5 εβδομάδες αργότερα...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μόνο το όνομα άλλαξε, το όλο μοτίβο του παιχνιδιού είναι είναι στημένο επάνω στο προηγούμενο. Η κλεαρ έγινε τζιλ, κ ο τιραν έγινε νέμεσις. 

Δεν θα κουραστικάν και πολύ να το φτιάξουν....... 

Παίζει να το είχαν έτοιμο εδώ και πάρα πολύ καιρό. 

Ελπίζω να είναι ποιο Japan σαν τον προκάτοχό του, γιατί το 2 ήταν λίγο αμερικανια....  

Στις 24/2/2020 στις 5:06 ΠΜ, czarjuly είπε

Επεσε προπαραγγελια...

Ρε παιδιά περιμένετε!!!! 

Μπορεί να έχει θέματα ακόμα το παιχνίδι. Να θέλει πατάκια κτλπ για να στρώσει. 

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, John-lamia είπε

Μόνο το όνομα άλλαξε, το όλο μοτίβο του παιχνιδιού είναι είναι στημένο επάνω στο προηγούμενο. Η κλεαρ έγινε τζιλ, κ ο τιραν έγινε νέμεσις. 

Δεν θα κουραστικάν και πολύ να το φτιάξουν....... 

Παίζει να το είχαν έτοιμο εδώ και πάρα πολύ καιρό. 

Το original RE3 του ps1 πανω στο οποιο βασιζεται το εχεις παιξει?

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...