Προς το περιεχόμενο

Resident Evil 3 Remake [PS4][Xbox One][Απρ 2020]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Mhlogiatros είπε

Nαι τον εριχνα αλλα οχι για ενα first aid spray :P Τωρα που το λες και τα parasite eve στη μεση τα αφησα . Βασικα υπηρχαν παιχνιδια για ιδεες remake  οπως τα Fear Effect που αναθεμα και αν τα τελειωνε κανεις και ειναι ψιλο αγνωστα 

τα εχω τελειωσει και τα δυο. εξαιρετικα παιχνιδια. δυστυχως φαλιρισε το στουντιο. βγηκε ενα παιχνιδι πριν μερικα χρονια, αλλα νομιζω ηταν για κινητα.

Fear Effect, Onimusha, Parasite Eve, ΑΙΤD, κτλ, τοσα παλια ΙPs που θα μπορουσαν να γινουν επιτυχιες ως remakes, αλλα κανεις δεν το επιχειρει. κριμα.

3 ώρες πριν, Mhlogiatros είπε

Ρε συ τοτε το επαιζα στο hard ;? γερασαμε :P Anyway θυμαμαι εριχνε τα gun parts που ηθελα μετα απο 3-4 φορες πεσιμο .

σωστα gun parts εριχνε. τι εφτιαχνες με αυτα, rocket launcher η sniper rifle?

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, KilliK είπε

.

Fear Effect, Onimusha, Parasite Eve, ΑΙΤD, κτλ, τοσα παλια ΙPs που θα μπορουσαν να γινουν επιτυχιες ως remakes, αλλα κανεις δεν το επιχειρει. κριμα.

Μα τι ΠΑΙΧΝΙΔΑΡΕΣ μου θύμισες τώρα.. ειδικά το parasite eve ήταν εκπληκτικό 

IMG-20191207-132120.jpg

και τώρα που το σκέφτομαι και κοιτάω τη παλιά μου συλλογή (που δε μπορώ να παίξω βέβαια γιατί τα παλιά ps τα έχουν παίξει) ξενερώνω που τα σημερινά παιχνίδια τα έχω ψηφιακά

μόνο στο switch για κάποιο λόγο αγοράζω φυσικά αντίτυπα, ίσως γιατί ποτέ δε συμπάθησα τα δισκάκια 

επίσης θυμίζω και dino crisis που ήταν πιο κοντά στο είδος του re, γιατί τα parasite eve και fear effect είναι ψιλοάλλη φάση 

επίσης μην ξεχνάμε και sillent hill, εγώ εκεί είχα χεστεί από το φόβο σε σχέση με οποιοδήποτε άλλο horror 

Επεξ/σία από logistoulis
  • Like 7
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
34 λεπτά πριν, logistoulis είπε

Μα τι ΠΑΙΧΝΙΔΑΡΕΣ μου θύμισες τώρα.. ειδικά το parasite eve ήταν εκπληκτικό 

IMG-20191207-132120.jpg

και τώρα που το σκέφτομαι και κοιτάω τη παλιά μου συλλογή (που δε μπορώ να παίξω βέβαια γιατί τα παλιά ps τα έχουν παίξει) ξενερώνω που τα σημερινά παιχνίδια τα έχω ψηφιακά

μόνο στο switch για κάποιο λόγο αγοράζω φυσικά αντίτυπα, ίσως γιατί ποτέ δε συμπάθησα τα δισκάκια 

επίσης θυμίζω και dino crisis που ήταν πιο κοντά στο είδος του re, γιατί τα parasite eve και fear effect είναι ψιλοάλλη φάση 

επίσης μην ξεχνάμε και sillent hill, εγώ εκεί είχα χεστεί από το φόβο σε σχέση με οποιοδήποτε άλλο horror 

PS1 emulator ? τρέχει καλά ακόμα και σε τοστιέρες πλέον 😁🤣 

Σχετικά on-topic : Το REmake 3 είναι γεγονός, όλα ΟΚ, τι γίνεται όμως με το REmake 2 ? Εχετε δει όλοι τα κρυμμένα achievements που εμφανίστηκαν πριν κατι 'βδομάδες στο steam, σωστά ? Φημολογείται πως πρόκειται περι καινούργιου DLC.

Πήρα το REmake2 πριν 1 βδομάδα και σκέφτομαι να τα στάξω για το extra DLC pack (15€ ρε γμτ), φοβάμαι τώρα μη το αγοράσω και μου βγάλει ανακοίνωση η Capcom σε τίποτα game awards καινούργιο DLC μαζί με το extra DLC pack ή καμια "Gold edition" οπως έγινε με το RE7

Επεξ/σία από red1
  • Moderators
Δημοσ.
5 hours ago, red1 said:

PS1 emulator ? τρέχει καλά ακόμα και σε τοστιέρες πλέον 😁🤣 

Τα PS1 games δεν παίζονται πλέον σε οθόνη/τηλεόραση, εκτός κι αν θέλεις να βγάλεις τα μάτια σου.

Όμως είναι ιδανικά σε Android, στις λίγες ίντσες είναι ταμάμ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιζουν αν τα βαλεις σε ps3 ! Και κανεις καποιες παραχωρησεις - ποσο ηταν η αναλυση τοτε ;

Επεξ/σία από Mhlogiatros

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...