Fulgore Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Μονο στο hard ο nemesis εριχνε αντικειμενα οταν τον κερδιζες. 1 1
Mhlogiatros Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Ρε συ τοτε το επαιζα στο hard ;? γερασαμε Anyway θυμαμαι εριχνε τα gun parts που ηθελα μετα απο 3-4 φορες πεσιμο .
KilliK Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 4 ώρες πριν, Mhlogiatros είπε Nαι τον εριχνα αλλα οχι για ενα first aid spray Τωρα που το λες και τα parasite eve στη μεση τα αφησα . Βασικα υπηρχαν παιχνιδια για ιδεες remake οπως τα Fear Effect που αναθεμα και αν τα τελειωνε κανεις και ειναι ψιλο αγνωστα τα εχω τελειωσει και τα δυο. εξαιρετικα παιχνιδια. δυστυχως φαλιρισε το στουντιο. βγηκε ενα παιχνιδι πριν μερικα χρονια, αλλα νομιζω ηταν για κινητα. Fear Effect, Onimusha, Parasite Eve, ΑΙΤD, κτλ, τοσα παλια ΙPs που θα μπορουσαν να γινουν επιτυχιες ως remakes, αλλα κανεις δεν το επιχειρει. κριμα. 3 ώρες πριν, Mhlogiatros είπε Ρε συ τοτε το επαιζα στο hard ;? γερασαμε Anyway θυμαμαι εριχνε τα gun parts που ηθελα μετα απο 3-4 φορες πεσιμο . σωστα gun parts εριχνε. τι εφτιαχνες με αυτα, rocket launcher η sniper rifle? 1
logistoulis Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, KilliK είπε . Fear Effect, Onimusha, Parasite Eve, ΑΙΤD, κτλ, τοσα παλια ΙPs που θα μπορουσαν να γινουν επιτυχιες ως remakes, αλλα κανεις δεν το επιχειρει. κριμα. Μα τι ΠΑΙΧΝΙΔΑΡΕΣ μου θύμισες τώρα.. ειδικά το parasite eve ήταν εκπληκτικό και τώρα που το σκέφτομαι και κοιτάω τη παλιά μου συλλογή (που δε μπορώ να παίξω βέβαια γιατί τα παλιά ps τα έχουν παίξει) ξενερώνω που τα σημερινά παιχνίδια τα έχω ψηφιακά μόνο στο switch για κάποιο λόγο αγοράζω φυσικά αντίτυπα, ίσως γιατί ποτέ δε συμπάθησα τα δισκάκια επίσης θυμίζω και dino crisis που ήταν πιο κοντά στο είδος του re, γιατί τα parasite eve και fear effect είναι ψιλοάλλη φάση επίσης μην ξεχνάμε και sillent hill, εγώ εκεί είχα χεστεί από το φόβο σε σχέση με οποιοδήποτε άλλο horror Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου 2019 από logistoulis 7
red1 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 34 λεπτά πριν, logistoulis είπε Μα τι ΠΑΙΧΝΙΔΑΡΕΣ μου θύμισες τώρα.. ειδικά το parasite eve ήταν εκπληκτικό και τώρα που το σκέφτομαι και κοιτάω τη παλιά μου συλλογή (που δε μπορώ να παίξω βέβαια γιατί τα παλιά ps τα έχουν παίξει) ξενερώνω που τα σημερινά παιχνίδια τα έχω ψηφιακά μόνο στο switch για κάποιο λόγο αγοράζω φυσικά αντίτυπα, ίσως γιατί ποτέ δε συμπάθησα τα δισκάκια επίσης θυμίζω και dino crisis που ήταν πιο κοντά στο είδος του re, γιατί τα parasite eve και fear effect είναι ψιλοάλλη φάση επίσης μην ξεχνάμε και sillent hill, εγώ εκεί είχα χεστεί από το φόβο σε σχέση με οποιοδήποτε άλλο horror PS1 emulator ? τρέχει καλά ακόμα και σε τοστιέρες πλέον 😁🤣 Σχετικά on-topic : Το REmake 3 είναι γεγονός, όλα ΟΚ, τι γίνεται όμως με το REmake 2 ? Εχετε δει όλοι τα κρυμμένα achievements που εμφανίστηκαν πριν κατι 'βδομάδες στο steam, σωστά ? Φημολογείται πως πρόκειται περι καινούργιου DLC. Πήρα το REmake2 πριν 1 βδομάδα και σκέφτομαι να τα στάξω για το extra DLC pack (15€ ρε γμτ), φοβάμαι τώρα μη το αγοράσω και μου βγάλει ανακοίνωση η Capcom σε τίποτα game awards καινούργιο DLC μαζί με το extra DLC pack ή καμια "Gold edition" οπως έγινε με το RE7 Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου 2019 από red1
Moderators Malthador Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Moderators Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 5 hours ago, red1 said: PS1 emulator ? τρέχει καλά ακόμα και σε τοστιέρες πλέον 😁🤣 Τα PS1 games δεν παίζονται πλέον σε οθόνη/τηλεόραση, εκτός κι αν θέλεις να βγάλεις τα μάτια σου. Όμως είναι ιδανικά σε Android, στις λίγες ίντσες είναι ταμάμ.
Mhlogiatros Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Παιζουν αν τα βαλεις σε ps3 ! Και κανεις καποιες παραχωρησεις - ποσο ηταν η αναλυση τοτε ; Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου 2019 από Mhlogiatros
paok_revolution Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Επίσημο πλέον. RE3 Remake main game/campaing και το Project Resistance το online κομμάτι του παιχνιδιού 1
red1 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 ΔΕ ΓΚΡΑΦΙΞ ΑΡ ΦΑΚΙΝΓΚ ΑΜΕΪΖΙΝΓΚ !!!!!! ΝΤΕΪ ΓΟΥΑΝ !!
Moderators Malthador Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Moderators Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Τρελό μωράκι, ποιά ηθοποιός την παίζει; 1
spartan29gr Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) https://i.imgur.com/8ttvFNO.mp4 Επεξ/σία 10 Δεκεμβρίου 2019 από spartan29gr
najinblue3 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Γλεντα τους Capcom hype για MHW:Iceborne colab ❤️ Επεξ/σία 10 Δεκεμβρίου 2019 από najinblue3
spartan29gr Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 4 λεπτά πριν, najinblue3 είπε Γλεντα τους Capcom hype για MHW:Iceborne colab ❤️ Steelbook δεν βλεπω και ανυσηχω. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα