di maria kun Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Πω ρε φίλε τζάμπα χάρηκα νόμιζα κάποιος άνοιξε θέμα για το κλασσικό resi 3 του πσ1.... Γιατί το παίζω τώρα εγώ πρώτη φορά
Bourdoulas Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 45 λεπτά πριν, di maria kun είπε Πω ρε φίλε τζάμπα χάρηκα νόμιζα κάποιος άνοιξε θέμα για το κλασσικό resi 3 του πσ1.... Γιατί το παίζω τώρα εγώ πρώτη φορά Πότε δεν είναι αργά.
katman2000 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 ελπιζω να το κανουν με την καμερα του πρωτου
Moderators Malthador Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Moderators Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 18 minutes ago, katman2000 said: ελπιζω να το κανουν με την καμερα του πρωτου Με την κάμερα του RE2 remake θα το κάνουν λογικά, για να μην βλέπεις καν τον mf όταν σκάει από πίσω σου. 3
Skywalker333 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 18 λεπτά πριν, Malthador είπε Με την κάμερα του RE2 remake θα το κάνουν λογικά, για να μην βλέπεις καν τον mf όταν σκάει από πίσω σου. ακουστικούλια ή καλο surround system θέλεις. ο ηχος στο RE2 Remake ηταν αψογος κ απο αυτον κ μονο καταλάβαινες τι σου έρχεται κ απο που. Καλα να μη μιλήσω καν για τον ήχο του RE7 με 3D sound στο PSVR, ακόμα εχω εφιάλτες!!!
katman2000 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 3 ώρες πριν, Skywalker333 είπε ακουστικούλια ή καλο surround system θέλεις. ο ηχος στο RE2 Remake ηταν αψογος κ απο αυτον κ μονο καταλάβαινες τι σου έρχεται κ απο που. Καλα να μη μιλήσω καν για τον ήχο του RE7 με 3D sound στο PSVR, ακόμα εχω εφιάλτες!!! sorry για το offtopic το vr ειναι τοσο εντυπωσιακο οσο διαβαζω?
afragorn Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Άντε να δούμε τι άλλο θα... διαρρεύσει. Η Capcom κάθεται και απολαμβάνει τη τσάμπα διαφήμιση και το hype από αυτές τις "διαρροές". Τόσο καιρό όλα ήταν μυστικά και 2 εβδομάδες πριν την ανακοίνωση, γίνεται χαμός! Εγώ ήδη ψάχνω τα preorder 😂
Skywalker333 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, katman2000 είπε sorry για το offtopic το vr ειναι τοσο εντυπωσιακο οσο διαβαζω? Μεγαλη συζητηση. To VR δυστυχώς ειναι από αυτά που δεν γίνεται να περιγράψεις στον άλλο για να καταλάβει τι ακριβώς ειναι η εμπειρία. 300 σελιδες αναλυση να κανεις, παλι τιποτα δε θα καταλάβεις. Ειναι κάτι που πρέπει να το δοκιμάσεις και να το ζήσεις. Μια δοκιμη 10-20 λεπτών θα σου δειξει 5 απλα πράγματα αλλά θα θελήσεις μια καλή ενασχόληση καποιων ωρών για να καταλάβεις πραγματικα. Εγω θα πω οτι δεν το μετάνιωσα καθολου που ασχολήθηκα. Για αυτούς τους 5-10-20 τίτλους που πραγματικά είχαν budget και μεράκι, το αποτέλεσμα ειναι πάρα μα παρα πολυ εντυπωσιακό. Το μεγαλύτερο θέμα ειναι οτι δεν έπεσε σοβαρό χρήμα πάνω του από Developers. Πολύ λίγοι μεγάλοι τίτλοι το εκμεταλευτηκαν full μεσα στο παιχνίδι (Skyrim, RE7, Driveclub και κανα δυο ακομα) και τα περισσότερα άλλα ήταν indie games ή πολυ πιο μαζεμένες προσπάθειες 2-3-4 ωρών από γνωστούς devs. Ετσι, έλειπαν οι "κραχτες" για να φέρουν κόσμο. Η Valve τωρα θα το δοκιμάσει με το Half-Life Alyx και καλά θα κάνει. Θέλει τέτοια γερά ονόματα για να σπρωχθεί η τεχνολογία. Απο εκεί κ πέρα, ακόμα και τώρα, υπάρχουν αρκετοί τίτλοι για να σε υπερκαλύψουν για μεγάλο χρονικό διάστημα. Και το RE7 σε VR ειναι συγκλονιστική εμπειρία, για εμένα ήταν ίσως η ισχυρότερη gaming experience που ειχα αυτή την γενία και μια πραγματική ματιά στο μέλλον. υγ: ο 3D ήχος που προσφέρουν πάντως, ειναι όνειρο, τύφλα να εχει το atmos offtopic τέλος Επεξ/σία 4 Δεκεμβρίου 2019 από Skywalker333 1 1
Virus200 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Αχ ακομα θυμάμαι ότι έκανα να κοιμηθώ δυο βράδια καλά όταν πρωτο συναντήσαμε με τον αδερφό μου που το παίζαμε τον nemesis για πρώτη φορά.
spartan29gr Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Ανυπομονω να ακουσω ξανα, αυτη την φραση(που με στοιχειωνε στα παιδικα μου χρονια)οταν εβλεπα τον καραφλο με την μπαζουκα,συνεχεια μπροστα μου STARSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS Επεξ/σία 4 Δεκεμβρίου 2019 από spartan29gr 4
Lumini Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 20 ώρες πριν, Malthador είπε Το πιο αντρίκιο από τα πρώτα Resi. Όποιος δεν έχει συναντήσει για πρώτη φορά τον Nemesis να μην νιώθει χριστό με το νεροπίστολο που έχεις αρχικά, δεν καταλαβαίνει τι σημαίνει να σου φτάνει το σκατό στην κάλτσα. Αυτό είναι ο ορισμός του survival horror: να μην ξέρεις που να κρυφτείς όταν εμφανίζεται από το πουθενά ο ψηλός. ουτε καν φιλε, απλα μπαινεις μεσα στο τμημα και δεν τον πολεμας.... Το 2 και το 1 πολυ πιο τρομακτικα και αντρικια. 1
Mhlogiatros Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Εγω το θυμαμαι στο ps1 να λενε οτι ειναι δυσκολο και challenging και να κλαινε και να χζονται και μετα καταλαβα οτι δεν ετρεχαν μονο καθονταν να τις φανε Σε 2nd /3rd playthrough φαση ειχες rocket launcher και minigun και εκει επερνες το αιμα σου πισω ... Παιχνιδαρα ακομα εχω το original ... Βtw είχα βρει και το jap moded στο pc αλλα δυσκολα βλεπεις τωρα τετοια γραφικα .. Επεξ/σία 4 Δεκεμβρίου 2019 από Mhlogiatros
czarjuly Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Παλι με το χερι στην τσεπη μας βλεπω, αντε να βγει και κανα Dino Crisis...
KilliK Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) και ενα Parasite Eve, αν και εκεινο ειναι της Square/Enix. -- Στις 4/12/2019 στις 8:53 ΜΜ, Mhlogiatros είπε αν τον πολεμαγες και τον νικουσες σε καθε αναμετρηση, σου αφηνε καλουδια, οπως οπλα και herbs. δεν θυμαμαι αν επηρεαζε και την εξελιξη της ιστοριας. εγω παντως ειχα κατσει και νικησει σε ολα τα encounters. Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2019 από KilliK
Mhlogiatros Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Nαι τον εριχνα αλλα οχι για ενα first aid spray Τωρα που το λες και τα parasite eve στη μεση τα αφησα . Βασικα υπηρχαν παιχνιδια για ιδεες remake οπως τα Fear Effect που αναθεμα και αν τα τελειωνε κανεις και ειναι ψιλο αγνωστα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα